Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(NE)DOKAZANI: “SRAMOTA ME JE KAD ODEM KOD GINEKOLOGA! GREŠKA LEKARA tokom porođaja mi je upropastila ŽIVOT!” Marija Dimić iznela stravične detalje kada joj je tokom UŠIVANJA probušeno DEBELO CREVO! “SAMO JE UGRUVANA I POD STRESOM JE!” Menadžer Goge Sekulić oglasio se ekskluzivno za Hype, pa otkrio kako je pevačica i kada će biti puštena iz Urgentnog centra! DOBRE VESTI ZA PENZIONERE! Sutra vam novac leže na račun, evo koja grupa će se prva obradovati uplati! “FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI!” Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević! VELIKO SLAVLJE U DOMU KAĆE ŽIVKOVIĆ! Pevačica se oglasila, pa objavom svima stavila do znanja koliko joj je ovo važno! BORA ČORBA VEĆ NAPISAO TESTAMENT! Evo šta roker želi da njegova deca naslede, a ovako je pričao supruzi pre odlaska u bolnicu! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Na delu auto-puta “Miloš Veliki” vozi se samo jednom trakom, evo šta je razlog! VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ PRIZNAO KRIVICU! OTKRIVENO I KO JE! Hitno se oglasila pevačicina sestra! MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija Kulić sve objavila, javnost u šoku! (FOTO) AHŠEN ATALJANC PROGOVORILA O BALETU I NEUSPELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Luke koji je nestao posle udesa kod Mladenovca! OBEZBEĐENJE REAGOVALO ZBOG BREDA PITA I DŽORDŽA KLUNIJA! Glumci napravili haos na crvenom tepihu u Veneciji, nastalo opšte ludilo! GOGA SEKULIĆ ZADRŽANA NA URGENTNOM CENTRU! Evo u kakvom je stanju! Otkriveno i da li je vozač bio pod dejstvom alkohola! VOŽDOVAC I VRAČAR DANAS OSTAJU BEZ VODE! Evo koliko dugo će trajati, biće postavljene autocisterne sa pijaćom vodom! DANAS ČAK ŠEST OPŠTINA U BEOGRADU NEĆE IMATI STRUJU! Evo detaljnog spiska po ulicama! ZAPAMTITE 25. SEPTEMBAR JE KLJUČNI DATUM! Četiri horoskopska znaka očekuje ogromna zarada! A evo koji su i o čemu se radi

ZAUSTAVLJAĆE VAS POLICIJA! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Akcija kreće ove nedelje!

Objavio: RHT
02/09/2024 9:31 AM

ZAUSTAVLJAĆE VAS POLICIJA! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Akcija kreće ove nedelje!

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Povodom početka nove školske godine Uprava saobraćajne policije vrši tradicionalnu intenzivnu policijsku akciju kontorole bezbednosti saobraćaja. Ovo se sprovodi u zonama škola kako bi se sačuvala bezbednost najranjivijih učesnika u saobraćaju.

– Saobraćajna policija vrši pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju u zonama škola. Zonama usporenog saobraćaja i zonama 30 kako bi se sačuvali najranjiviji učesnici u saobraćaju. Pre svega deca i pešaci – rekao je za Tanjug Bojan Radovanović, zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije MUP-a.

On je istakao da je akcenat na kontroli brzine kretanja vozila, kontroli poštovanja prava pešaka na pešačkom prelazu od strane vozača, kao i kontroli načina na koji roditelji prevoze svoju decu.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova posvećuje posebnu pažnju bezbednosti dece u školama, kroz nastavak realizacije projekta ‘Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo’, gde se kroz aktivnu interakciju sa decom ukazuje na brojne bezbednosne probleme koji postoje u realnim okolnostima odrastanja, uključujući i negativne izazove na društvenim mrežam – rekao je Radovanović.

ZAUSTAVLJAĆE VAS POLICIJA! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Akcija kreće ove nedelje!

Dodaje da u okviru tog projekta saobraćajna policija edukuje decu o rizicima u saobraćaju i neophodnosti bezbednog ponašanja i učestvovanja, od najranijieg uzrasta. Radovanović je podsetio da policija stalno apeluje na roditelje da prevoze decu na zakonom propisan način, ali i da je još važnije da vozač pokaže dodatnu pažnju i obzir, odnosno maksimalnu odgovornost kada u vozilu prevozi dete.

– Pored edukativnog dela usmerenog na decu, saobraćajna policija je uputila zvanično saopštenje roditeljima kao ključnim subjektima u izgradnji stavova i ponašanja dece, da preuzmu maksimalnu odgovornost i da objasne deci na koji način da bezbedno učestvuju u saobraćaju, da dobro osmotre okruženje i udaljenost vozila, da se uvere da ih je vozač uočio i počeo da koči, da budu maksimalno oprezni i koncentrisani kada stupaju na kolovoz – rekao je Radovanović.

On je ponovio apel vozačima da sa posebnom pažnjom upravljaju vozilom u naselju, pre svega u zonama škole i drugim zaštićenim zonama, i da imaju u vidu da predstoje intenzivni pešački tokovi u vreme dolaska i odlaska iz škole, kako bi blagovremeno uočili dete i pešaka i zaštitili ih od eventualnog rizika i učešća u nezgodi.

– U prethodne tri godine polovina poginule dece u saobraćaju, poginulo je u svojstvu pešaka. Za prvih osam meseci ove godine nijedno dete nije poginulo u svojstvu pešaka, međutim nažalost sve petoro poginule dece poginuli su u svojstvu putnika – rekao je Radovanović.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner