Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(NE)DOKAZANI: “SRAMOTA ME JE KAD ODEM KOD GINEKOLOGA! GREŠKA LEKARA tokom porođaja mi je upropastila ŽIVOT!” Marija Dimić iznela stravične detalje kada joj je tokom UŠIVANJA probušeno DEBELO CREVO! “SAMO JE UGRUVANA I POD STRESOM JE!” Menadžer Goge Sekulić oglasio se ekskluzivno za Hype, pa otkrio kako je pevačica i kada će biti puštena iz Urgentnog centra! “FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI!” Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević! VELIKO SLAVLJE U DOMU KAĆE ŽIVKOVIĆ! Pevačica se oglasila, pa objavom svima stavila do znanja koliko joj je ovo važno! BORA ČORBA VEĆ NAPISAO TESTAMENT! Evo šta roker želi da njegova deca naslede, a ovako je pričao supruzi pre odlaska u bolnicu! VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Na delu auto-puta “Miloš Veliki” vozi se samo jednom trakom, evo šta je razlog! VOZAČ KOJI JE UDARIO GOGU SEKULIĆ PRIZNAO KRIVICU! OTKRIVENO I KO JE! Hitno se oglasila pevačicina sestra! MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija Kulić sve objavila, javnost u šoku! (FOTO) AHŠEN ATALJANC PROGOVORILA O BALETU I NEUSPELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić KRAJ POTRAGE: Pronađeno telo Luke koji je nestao posle udesa kod Mladenovca! OBEZBEĐENJE REAGOVALO ZBOG BREDA PITA I DŽORDŽA KLUNIJA! Glumci napravili haos na crvenom tepihu u Veneciji, nastalo opšte ludilo! GOGA SEKULIĆ ZADRŽANA NA URGENTNOM CENTRU! Evo u kakvom je stanju! Otkriveno i da li je vozač bio pod dejstvom alkohola! VOŽDOVAC I VRAČAR DANAS OSTAJU BEZ VODE! Evo koliko dugo će trajati, biće postavljene autocisterne sa pijaćom vodom! DANAS ČAK ŠEST OPŠTINA U BEOGRADU NEĆE IMATI STRUJU! Evo detaljnog spiska po ulicama! ZAPAMTITE 25. SEPTEMBAR JE KLJUČNI DATUM! Četiri horoskopska znaka očekuje ogromna zarada! A evo koji su i o čemu se radi GOGU SEKULIĆ UDARIO AUTO NA ZVEZDARI! Pevačica hitno prevežena u Urgentni centar, uviđaj je u toku!

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Ćerka proslavljenog tenisera puni 7 godina i kreće u prvi razred osnovne škole!

Objavio: RHT
02/09/2024 9:47 AM

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ!

U porodici Novaka Đokovića danas vlada veliko slavlje, a čestitke stižu sa svih strana! Naime, danas je sedmi rođendan njihove mezimice Tare. Ali niej samo slavlje povodom rođendana, već i povodom njenog sedmog rođendana.

foto: pixabay

Mama Jelena je na Instagramu podelila svoje emocije, ističući kako su i Tara i njen brat Stefan brzo porasli.

“Bože, kako brzo rastu”, napisala je Jelena uz sliku na kojoj pozira sa Stefanom i Tarom tokom šetnje.

Đokovići su poslednjih dana avgusta proveli aktivno, pripremajući se za početak školske godine. Stefan kreće u četvrti razred, dok će Tara ove godine prvi put sesti u školsku klupu. Na svoj sedmi rođendan, 2. septembra, Tara započinje novo poglavlje u životu.

SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ!

Kada je 2021. Stefan krenuo u školu, mediji su se bavili pitanjem gde će sin slavnog tenisera započeti svoje obrazovanje. Novak i Jelena su odlučili da će njihov sin imati detinjstvo, koliko je to moguće, kao i ostala deca, te drugare iz škole sa kojima će se družiti i raditi domaće zadatke baš onako kako su to i oni radili. Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja se izdvaja po specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena, kao posvećena majka, pažljivo je birala školu za Stefana, a isto pažljivo je izabrala i za Taru.

foto: prinscreen/instagram/jelenadjokovicndf

Izabrali su školu u kojoj časovi ne traju 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deci se podstiče kreativnost. Časovi se odvijaju u prirodi, deca uče da sade povrće, a kasnije i beru i jedu. Svakako jedna škola u kojoj se uči ali na drugačiji način i van školskih klupa.

Hypetv.rs/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner