Background adbanner
calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DIJETA NATAŠE BEKVALAC KOJA ČINI ČUDA! Pomoću nje smršala više od 10 kilograma HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU, 01. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Male stvari” i “Chit Chat” – NE PROPUSTITE! HITNO UPOZORENJE RHMZ! U ova dva dela Srbije stižu pljuskovi OBJAVLJEN MOMENAT KADA JE REPERU POZLILO NA NASTUPU! Publika jeca i vrišti, ubrzo je preminuo ANITA SE NE ZAUSTAVLJA SA GOLOTINJOM, ANĐELO ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM: Skinula se u minijaturni kupaći i objavila intimne fotke UMRO POZNATI REPER! Srušio se usred koncerta ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je videli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) PROF. DR. SC. RATIMIR LAZIĆ OTKRIVA KAKO IZGLEDA OPERACIJA OKA U 3D TEHNOLOGIJI! Doktor sa klinike Svjetlost EKSKLUZIVNO U “Sada i ovde”! SUZE PARAOLIMPIJCA NEBOJŠE ĐURIĆA OBIŠLE PLANETU! On plakao u Parizu kao kiša, a organizatori mu na skandalozan način oduzeli srebro! FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM DEČKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) KAKVA ĆE BITI OFTALMOLOGIJA U BUDUĆNOSTI I ZAŠTO SU ŽENE BOLJE ZA MEDICNU? Prof. dr. sc. Nikica Gabrić odgovara EKSKLUZIVNO na ova pitanja u “Sada i ovde”! “MORATE DA SE IZMAKNETE IZ TE TOKSIČNE SREDINE!” Jovana Pajić otkrila razloge razvoda od Saleta Tropika: “Kad si sam i neshvaćen, teret postane pretežak!” DA LI JE OVO NAJGORA GITARIJADA U ISTORIJI?! Užasna poseta i drugog dana festivala, a tu nije kraj! Ovaj poznati bend je otkazao nastup! “SVI SMO U ŠOKU! ANGAŽOVALI SMO PRAVNE SLUŽBE!” Oglasio se predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije zbog oduzimanja medalje Đuriću!

UZNEMIRUJUĆI POZIV! “MAMA, POMOZI MI, JEDE ME ŽIVU” Majka slušala preko SAT VREMENA agoniju ćerke (19) koju je napala životinja

Objavio: RHT
31/08/2024 1:36 PM

UZNEMIRUJUĆI POZIV! “MAMA, POMOZI MI, JEDE ME ŽIVU” Majka slušala preko SAT VREMENA agoniju ćerke (19) koju je napala životinja

Olga Moskaljova, (19) kontaktirala je majku tokom jezivog napada medveda. U tri odvojena poziva tražila je pomoć majci dok su je divlje životinje napadale. Izbezumljena majka slušala je mobilnim telefonom dok su njenu ćerku tinejdžerku živu pojeli mrki medved i njegova tri mladunca.

Uznemirujući poziv
Foto:Pixabay/ilustracija

Ona je vrisnula: ‘Mama, jede me medved! Mama, to je takva agonija. Mama, pomozi!’

Njena majka Tatjana je rekla da je u početku mislila da se šali.

„Ali onda sam čula pravi užas i bol u Olginom glasu, i zvuke medveda koji reži i žvaće.“, dodala je.

Mogla sam da umrem tada i tamo od šoka.”

Tatjana tada nije znala, medved je već ubio njenog muža Igora Ciganenkova – Olginog očuha – tako što ga je savladao, slomio mu vrat i razbio mu lobanju.

Olga, psiholog pripravnik, videla je napad na svog očuha u visokoj travi i trsci pored reke u Rusiji i pobegla 70 metara pre nego što ju je majka medved zgrabila za nogu.

Dok se stvorenje poigravalo sa njom, uspela je da pozove Tatjanu nekoliko puta tokom dugotrajnog napada.

Tatjana je pozvala svog muža – ne znajući da je već mrtav – ali nije dobila odgovor.

Ona je alarmirala policiju i rodbinu u selu Termalni, u blizini Petropavlovska Kamčatskog, na krajnjem istoku Sibira. Molila ih je da požure do reke gde je par otišao da pokupi štap za pecanje koji je Igor ostavio. U drugom pozivu, slabašna Olga je dahnula:

Mama, medvedi su se vratili. Vratila se i donela svoje tri bebe. Oni me… jedu.’

Konačno, u svom poslednjem pozivu – skoro sat vremena nakon prvog – Olga je osetila da je na ivici smrti.

Pošto su je medvedi očigledno ostavili da umre, rekla je:

„Mama, više ne boli. ne osećam bol. Oprosti mi za sve, toliko te volim.’

Poziv je prekinut i to je bilo poslednje što je Tatjana čula od svoje ćerke. Pola sata kasnije, Igorov brat Andrej stigao je sa policijom i zatekao majku medvedicu kako još proždire njegovo telo.

Olga je takođe bila mrtva. Hitna pomoć poslala je šest lovaca da ubiju medvedicu i njena tri mladunca.

Dvostruko ubistvo je poslednje u nizu napada medveda širom Rusije, dok gladne životinje traže hranu u oblastima gde su ljudi zauzeli svoje nekadašnje stanište.

Uplakana Tatjana je rekla da Olga ima svemu čemu može da se raduje i da je srećna zbog svog života i dečka Stepana.

„Moja ćerka je bila tako zabavna. Bila je tako vesela, druželjubiva i topla.“, rekla je Tatjana.

Završila je muzičku školu, a samo nekoliko dana pre napada medveda dobila je vozačku dozvolu.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ DailyMail.co.uk/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner