Background adbanner
calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU, 01. SEPTEMBAR! Ekskluzivno “Male stvari” i “Chit Chat” – NE PROPUSTITE! DIJETA NATAŠE BEKVALAC KOJA ČINI ČUDA! Pomoću nje smršala više od 10 kilograma HITNO UPOZORENJE RHMZ! U ova dva dela Srbije stižu pljuskovi OBJAVLJEN MOMENAT KADA JE REPERU POZLILO NA NASTUPU! Publika jeca i vrišti, ubrzo je preminuo ANITA SE NE ZAUSTAVLJA SA GOLOTINJOM, ANĐELO ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM: Skinula se u minijaturni kupaći i objavila intimne fotke UMRO POZNATI REPER! Srušio se usred koncerta ŠOK PAPARAZZO! Janjuš uhvaćen u centru Beograda, našao se sa MISTERIOZNOM PLAVUŠOM?! (VIDEO) GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je videli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) PROF. DR. SC. RATIMIR LAZIĆ OTKRIVA KAKO IZGLEDA OPERACIJA OKA U 3D TEHNOLOGIJI! Doktor sa klinike Svjetlost EKSKLUZIVNO U “Sada i ovde”! SUZE PARAOLIMPIJCA NEBOJŠE ĐURIĆA OBIŠLE PLANETU! On plakao u Parizu kao kiša, a organizatori mu na skandalozan način oduzeli srebro! FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM DEČKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) KAKVA ĆE BITI OFTALMOLOGIJA U BUDUĆNOSTI I ZAŠTO SU ŽENE BOLJE ZA MEDICNU? Prof. dr. sc. Nikica Gabrić odgovara EKSKLUZIVNO na ova pitanja u “Sada i ovde”! “MORATE DA SE IZMAKNETE IZ TE TOKSIČNE SREDINE!” Jovana Pajić otkrila razloge razvoda od Saleta Tropika: “Kad si sam i neshvaćen, teret postane pretežak!” DA LI JE OVO NAJGORA GITARIJADA U ISTORIJI?! Užasna poseta i drugog dana festivala, a tu nije kraj! Ovaj poznati bend je otkazao nastup! “SVI SMO U ŠOKU! ANGAŽOVALI SMO PRAVNE SLUŽBE!” Oglasio se predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije zbog oduzimanja medalje Đuriću!

SKINULA SE IVANA NIKOLIĆ, NEKADA GIBA VASIĆ, PRVI PUT NAKON PROMENE POLA! U crnom čipkastom donjem vešu raspametila pratioce! (FOTO)

Objavio: RHT
31/08/2024 12:21 PM

SKINULA SE IVANA NIKOLIĆ, NEKADA GIBA VASIĆ, PRVI PUT NAKON PROMENE POLA! U crnom čipkastom donjem vešu raspametila pratioce!

Mika i Giba Vasić, Ivana i Ana Foto:Instagram/Ivanavasic
Mika i Giba Vasić, Ivana i Ana Foto:Instagram/Ivanavasic

Nekada Guba Vasić, a danas Ivana Nikolić proslavila se učešćem u rijaliti šou programima sa svojom porodicom.

Ivana je privukla veliku pažnju medija i harizmom osvojila srca brojnih fanova, a sada ih je “počastila” jednom fotografijom iz kupatila.

Nikolićeva je, naime, napravila selfi dok je ležala naga u kadi. Međutim, gusta sapunica sakrila intimu, pa ne možemo reći da je preterala, ali je sigurno zagolicala maštu pratilaca na Instagramu.

Takođe, objavila je fotku u donjem vešu i, kao što se vidi iz priloženog, Ivana je postala vrlo lepa žena.

Podsetimo, operaciju promene pola su Mika i Giba Vasić izvršili početkom leta 2022. godine na jednoj privatnoj klinici, a roditelji Rada i Rade su ih u tome podržali.

SKINULA SE IVANA NIKOLIĆ, NEKADA GIBA VASIĆ, PRVI PUT NAKON PROMENE POLA! U crnom čipkastom donjem vešu raspametila pratioce!

Foto: Printscreen/Instagram/ivana.nikoliccc92

– Mi smo savremeni ljudi, to ne može kod svakog roditelja. Moraš da imaš malo mozga da razmisliš. Kada su mi rekla moja deca šta su, zvao sam ih i poljubio i rekao: “Ćerko, to je lično vaše pravo, šta vi želite da budete to ćete i da budete. Sve što treba za finasije i to, tu su tata i mama – rekao je ranije Rade, a Rada je dodala:

– Ti si bio blaži, ja sam bila oštrija, priznajem. To sam preživela teže nego što je on. On je mene smirivao, a ja mislim da sam mogla tad i infarkt da dobijem, ali srce mi je izdržalo i nisam ga dobila. Teže sam to podnela, ali kad sam videla i kad smo seli da popričamo, zvala sam tada moju decu i seli smo za sto i rekla sam: “Vaše ponašanje je meni sumnjivo. Kažite šta vas muči u životu”. Oni, kada su mi to rekli, sećam se kako mi se okrenulo u glavi, htela sam da se onesvestim.

Ana (Mika) i Ivana su honorar od učešća u rijalitiju iskoristili na operacije, pa sada izgledaju potpuno drugačije. Oblače se u haljine, nose mini suknje i imaju duge, crne kose.

Hypetv.rs/Informer/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner