Background adbanner
calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! “MAMICA VOLI MLAĐE!” Otkriven SPISAK TAJNIH AFERA: Deniz Dejm šokirala! Iznela SVE (VIDEO) “SVI U REGIONU PRIČAMO ISTI JEZIK – SRPSKI!” Vučić učestvuje na panelu “Pridruživanje Zapadnog Balkana EU” (VIDEO) NE POSTOJE DVE STRANE Vučić: “Nisam pričao sa Putinom dve i po godine, za razliku od nekih evropskih lidera” OGLASIO SE NOVAK NAKON ELIMINACIJE NA US OPEN-U! Đoković poslao poruku koju niko nije očekivao! (FOTO) UZNEMIRUJUĆI POZIV! “MAMA, POMOZI MI, JEDE ME ŽIVU” Majka slušala preko SAT VREMENA agoniju ćerke (19) koju je napala životinja “RASPADALA SAM SE JER SAM SE RAZVODILA U TOM TRENUTKU!” Goca Tržan progovorila o najstresnijem periodu u životu! Vučić jasno nakon Milatovića: Nećemo biti deo EU 2028. – “NISAM DOŠAO OVDE NIKOGA DA LAŽEM” Vučić učestvuje na panelu “Pridruživanje Zapadnog Balkana EU”: “Ovde imamo interese EU koji se s vremena na vreme razlikuju od naših interesa” (VIDEO) JANJUŠEV BRAT OTIŠAO U MANASTIR! I kamen bi zaplakao zbog ovog njegovog postupka, evo šta je uradio! (FOTO) IRANCI UPUTILI ŽALBU ZBOG KOJE JE SRBIN OSTAO BEZ SREBRA! Organizatori Paraolimpijskih igara ovo nisu uspeli da objasne! SKANDAL! OVO JE PRAVO IME MILETA KITIĆA! Evo šta pevaču piše na ličnoj karti, nikada ne biste pogodili! SKINULA SE IVANA NIKOLIĆ, NEKADA GIBA VASIĆ, PRVI PUT NAKON PROMENE POLA! U crnom čipkastom donjem vešu raspametila pratioce! (FOTO) TAMARA MISIRLIĆ O TEŠKIM SUDBINAMA LJUDI! Srpska reprezentativka u karateu i humanitarac EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast”! MAJA DEFINITIVNO STAVILA TAČKU NA VEZU SA STANISLAVOM! Marinkovićeva odlučila da okrene novi list, a Slađi Poršelini poručila samo jedno! MESEČNI HOROSKOP: Septembar nekome donosi NOVAC, a nekome NOVE LJUBAVI

HOROSKOP ZA 31. AVGUST: Ribe očekuju svađe, Škorpije očekuje flert…

Objavio: RHT
31/08/2024 8:00 AM

Horoskop za 31. avgust

Dnevni horoskop za 31. avgust donosi veliki preokret. Očekujte konačno ostvarenje svojih želja i blagostanje.

foto: printscreen/pinterest

OVAN

Posao: Povoljna je prilika da se pozabavite kreiranjem nekih novih ideja i planovima za njihovo pokretanje.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje na ljubavnom iskoristite priliku za neki izlazak i provod sa dragom osobom i zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Razmišljajte o načinima da se adekvatno prilagodite promenama koje vas očekuju na profesionalnom planu. Budite spremni na neke novitete.

Ljubav: Bilo bi dobro da manje razmišljate. Očekujte od drage osobe razumevanje i podršku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BLIZANCI

Posao: Odličan dan je da se Blizanci naprave bar jedan dobar poslovni dogovor. Moguć kraći put.

Ljubav: Na prvi pogled stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Jedan prilično dinamičan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi predloga za nove poslovne projekte.

Ljubav: Moguće je da vas voljena osoba iznenadi nekim finim poklonom. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

LAV

Posao: Suštinski nije loš dan da se najtipičniji Lavovi angažuju i uspešno obave neke poslovne razgovore I dogovore. Potrudite se da budete jasni i konkretni.

Ljubav: Ovaj dan bi trebalo da bude u granicama već poznatih dešavanja. Korigujete sitnice kojima niste zadovoljni.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Tokom većeg dela prvog dana vikenda Device čeka dosta obaveza, posebno o nih nezavršenih.

Ljubav: Nije baš povoljan dan za neke kapitalne promene, ali nije realno očekivati ni da budete pasivni kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Dobro se naspavajte.

VAGA

Posao: Ovaj dan bi mogao da protekne u prilično opuštenoj atmosferi, bar kod najtipičnijih Vaga. Ono najbitnije odradite, ostalo ostavite za neki drugi dan.

Ljubav: Dobar dan je pred Vagama za sve vrste ljubavnih akcija. Budite opušteni, šarmantni i zavodljivi, i pre svega uživajte.

Zdravlje: Odlično.

ŠKORPIJA

Posao: Uz dosta već isplaniranih obaveza, vrlo je realno da vas očekuju i neki veoma uspešni dogovori sa saradnicima.

Ljubav: Prolazni flert, novo poznanstvo, moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana.

Zdravlje: Odlično.

STRELAC

Posao: Nije loš dan je započinjanje nekih novih projekata ili saradnje, posebno za one pripadnike koji su vezani za inostranstvo.

Ljubav: Solidan dan na polju ljubavi mogu da očekuju Strelčevi, ukoliko uspeju da izbalansiraju između poslovnih i ljubavnih relacija.

Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Manje više sve je pod kontrolom i tipični Jarčevi imaju realne šanse da sprovedu u delo bezmalo sve zamisli za prvi dan ovog vikenda.

Ljubav: Na ljubavnom planu sve je pod vašom kontrolom, imate dovoljno poverenja u voljenu osobu i to je najbitnije.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VODOLIJA

Posao: Ne bi bilo loše da svoje želje uskladite sa aktuelnom situacijom, odnosno da revidirate prvobitne ambiciozne planove.

Ljubav: Razlike u ljubavnim stavovima zahtevaće od vas izvesnu fleksibilnost i spremnost na kompromis, što vam baš i neće odgovarati.

Zdravlje: Odmarajte se dovoljno.

RIBE

Posao: Većina Riba trebalo bi da bude solidno raspoložena i poletna za obavljanje svih planiranih aktivnosti.

Ljubav: Nije loš dan da većina uspešno razreši eventualne sitne razmirice u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Hypetv.rs  Zadovoljna. nova. rs S.S.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner