Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DENIZ DEJM UHVAĆENA IZA DRVETA KAKO U TORBU SAKRIVA OVO! Evo šta je radila nakon snimanja emisije “ShowBLIZ” HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 31. AVGUST! PEVAČ POSLE JEZIVE NESREĆE OSTAO INVALID! Sin mu je umro u 39. godini, danas živi teško! JANJUŠ SKOČIO NA MILENU! Odmah prekinut program, nastao NEVIĐENI HAOS! KONAČNO POKAZANE TEHNIKE ZA BUĐENJE ŽIVOTNE RADOSTI! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić specijalni gosti koji će promeniti vaš pogled na svet! “DOBRO ME JE GUZIO” SKANDALČINA PRED “SHOWBLIZ”! Deniz Dejm priznala AKCIJU sa ZAUZETIM DEČKOM, javila se NJEGOVA DEVOJKA CITY HYPE! Indira Radić progovorila o estetskoj hirurgiji! Gasttozz opleo po kolegama! “SA ALEKSANDROM NAM SE DEŠAVAO ŽIVOT” Šok priznanje Dejana Dragojevića, u sve umešana i Ana Korać! “MOŽDA JE OTAC MRZEO MOJU MAJKU!?” Savo Perović STAVIO TAČKU na sve spekulacije o njemu i porodici: “Tukli su se!?” PREDSEDNIK FRANCUSKE ZAVRŠIO DVODNEVNU POSETU SRBIJI Makron i Vučić na otkrivanju ploče o završetku modernizacije aerodroma Nikola Tesla VUČIĆ SE OGLASIO VIDEO PORUKOM Njegove reči digle su Srbiju na noge! (VIDEO) EKSKLUZIVNO U EMISIJI “CAR CAST SA VA VANOM” DEJAN DRAGOJEVIĆ! Voditelj otkrio sve o popularnom sajtu Only Fans, pa spomenuo Dalilu Dragojević (VIDEO) SUZE! TAJANSTVEN POKLON U KUTIJI… Aneli šokirala Situ! Niko nije očekivao ovaj potez! Skupoceno iznenađenje, Jaško na aparatima (FOTO) HAOS U AMERICI! Muzička grupa “Vajt strajps” zabranila Trampu da koristi njihovu muziku! Pa mu zapretili tužbom “DEDA BRANISLAVA LEČIĆA SKOČIO U BUNAR I UDAVIO SE?!” O ovome se ćuti! Glumac zatečen pitanjem o TRAGEDIJI!

PREDSEDNIK VUČIĆ: Verujem da ćemo uskoro da krenemo u posao sa 5G mrežom

Objavio: RHT
30/08/2024 1:39 PM

Verujem da ćemo uskoro da krenemo u posao sa 5G mrežom

Foto: Printscreen Tanjug

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je. Srbija predsedavajuća grupi zemalja, koja se širi u okviru globalne inicijative za veštačku inteligenciju, da će. 2025. godine biti prva predsedavajuća na forumu, kao i da će to biti prilika da se donesu nove investicije vezane direktno za veštačku inteligenciju.

On je na otvaranju Foruma o veštačkoj inteligenciji “Inovirajmo zajedno u Evropi” u Novom. Sadu, u prisustvu predsednika Francuske Emanuela Makrona, rekao da. Srbija još nije uradila ni 5G mrežu, ali da veruje da će narednih dana i nedelja krenuti i u taj posao.

Vučić je dodao da Novi Sad ima dobar. Tehnički fakultet i još nekoliko dobrih fakulteta, koji daju izuzetno talentovane ljude, zbog kojih imamo uspeha u kompletnom. IKT sektoru, i da veruje da će i u njih da se više ulaže u budućnosti.

– Da dobijemo još više studenata svršenih koji su briljantni i koji predstavljaju budućnost naše zemlje – rekao je Vučić.

Istakao je i da je posebno važno što se nalaze u Novom Sadu, gde je sedište firme. “Šnajder elektrik”, a čiji je moto da svaki čovek ima pravo da ima pristup električnoj energiji i da zato ulažu mnogo u mrežu električne energije.

– Zato su neki od najinventivnijih sistema ovde osmislili i sve je zasnovano na inovacijama, nauci, veštačkoj inteligenciji, svemu onome što ne poznajemo dovoljno, ali imamo srećom veliki broj mladih i talentovanih ljudi koji su tu da nam pomognu. Taj talenat možemo i moramo da razvijamo i ulažemo u njega mnogo više”, rekao je Vučić i zahvalio se. Makronu na zajedničkim programima sa Francuskom koje možemo da koristimo da bi u tome uspeli.

– Hvala vam što ste ovde, na jednom mestu koje je izuzetno značajno za nas i predstavlja modernu investiciju, ali i koje će nam proizvodima mnogo toga doneti – poručio je Vučić Makronu.

hypetv/Alo!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner