Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO POKAZANE TEHNIKE ZA BUĐENJE ŽIVOTNE RADOSTI! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić specijalni gosti koji će promeniti vaš pogled na svet! “DOBRO ME JE GUZIO” SKANDALČINA PRED “SHOWBLIZ”! Deniz Dejm priznala AKCIJU sa ZAUZETIM DEČKOM, javila se NJEGOVA DEVOJKA CITY HYPE! Indira Radić progovorila o estetskoj hirurgiji! Gasttozz opleo po kolegama! “SA ALEKSANDROM NAM SE DEŠAVAO ŽIVOT” Šok priznanje Dejana Dragojevića, u sve umešana i Ana Korać! “MOŽDA JE OTAC MRZEO MOJU MAJKU!?” Savo Perović STAVIO TAČKU na sve spekulacije o njemu i porodici: “Tukli su se!?” PREDSEDNIK FRANCUSKE ZAVRŠIO DVODNEVNU POSETU SRBIJI Makron i Vučić na otkrivanju ploče o završetku modernizacije aerodroma Nikola Tesla VUČIĆ SE OGLASIO VIDEO PORUKOM Njegove reči digle su Srbiju na noge! (VIDEO) EKSKLUZIVNO U EMISIJI “CAR CAST SA VA VANOM” DEJAN DRAGOJEVIĆ! Voditelj otkrio sve o popularnom sajtu Only Fans, pa spomenuo Dalilu Dragojević (VIDEO) SUZE! TAJANSTVEN POKLON U KUTIJI… Aneli šokirala Situ! Niko nije očekivao ovaj potez! Skupoceno iznenađenje, Jaško na aparatima (FOTO) HAOS U AMERICI! Muzička grupa “Vajt strajps” zabranila Trampu da koristi njihovu muziku! Pa mu zapretili tužbom “DEDA BRANISLAVA LEČIĆA SKOČIO U BUNAR I UDAVIO SE?!” O ovome se ćuti! Glumac zatečen pitanjem o TRAGEDIJI! VUČIĆ PRIREDIO RUČAK MAKRONU “Osećajte se kao kod kuće” (FOTO) PEVAČICA O TEŠKOJ BORBI SA KANCEROM! Iskreno progovorila o opakoj bolesti sa kojom se mučila 15 godina… PIKSI SAOPŠTIO KONAČAN SPISAK! Šestorici debitanata šansa u Ligi nacija! SUZE ANĐELINE DŽOLI OBIŠLE SVET! O ovom potezu glumice svi pričaju (FOTO)

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE! Pokrenuo sudski postupak zbog deteta?! Pa sve o čemu je ćutao konačno obelodanio

Objavio: RHT
30/08/2024 12:51 PM

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE!

Aleksandra Nikolić juče je objavila prvu fotografiju s novim dečkom, a onda izazvala pravu pometnju. I dok njeni fanovi oduševljeno komentarišu, ovi drugi je grde i pljuju jer smatraju da to ne priliči majci tako malog deteta.

foto: prinscreen/instagram/filip_car_capo_ck

Kada je video komentare i sliku koju je Aleks postavila na društvene Filip Car je mnogo ljut. On se tim povodom hitno oglasio. Iako su mnogi milili da je zbog tetovaže na ruci zapravo ruka koja drži Alelsandru Filipova, ali nije ipak tako.

– Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da je razlog njenog nedolaska da živimo zajedno sumnjiv, ljudi oko mene nisu verovali. Kada sam rekao da nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos je neobičan isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga. I to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako…

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE

U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi. I skrhan nisam znao da se nosim sa situacijom. E pa ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom. Kad je počela odugovlačiti i pravit me budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao. Aali našao sam neku snagu i preokrenuo sam život. Treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem! – rekao je.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Prepodobna majka koja je već dva meseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu išla naokolo i našla muškarca mene ne zanima. A ona šutne dete osobi koja nije znala ni svoju decu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na Tiktoku. I nabija muziku dok dete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je trista stepeni! Za dete lažu, nisu u stanju niti da se jave, pošalju sliku. A kamoli da mi otvore vrata doma da vidim ćerku. Čak je izjavila da ne sme ni dete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! 

Ja sam pokrenuo postupak gde tražim preko suda svoja prava, a u devetom mesecu dolazim sa porodicom u Beograd. Pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo ćerku! Verujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće, ali nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava… – otkrio je.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/pinktv/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner