Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HAOS U AMERICI! Muzička grupa “Vajt strajps” zabranila Trampu da koristi njihovu muziku! Pa mu zapretili tužbom “DEDA BRANISLAVA LEČIĆA SKOČIO U BUNAR I UDAVIO SE?!” O ovome se ćuti! Glumac zatečen pitanjem o TRAGEDIJI! VUČIĆ PRIREDIO RUČAK MAKRONU “Osećajte se kao kod kuće” (FOTO) PEVAČICA O TEŠKOJ BORBI SA KANCEROM! Iskreno progovorila o opakoj bolesti sa kojom se mučila 15 godina… PIKSI SAOPŠTIO KONAČAN SPISAK! Šestorici debitanata šansa u Ligi nacija! SUZE ANĐELINE DŽOLI OBIŠLE SVET! O ovom potezu glumice svi pričaju (FOTO) O SINU BORE ĐORĐEVIĆA SE SKORO NIŠTA NE ZNA! Pobegao je iz Beograda i radi ovo…. PREDSEDNIK VUČIĆ: Verujem da ćemo uskoro da krenemo u posao sa 5G mrežom SVE ZASNOVANO NA NAUCI, ULOŽIĆEMO VIŠE NOVCA Vučić i Makron govorili na Forumu o mladima i veštačkoj inteligenciji u kompaniji Posebno me raduje što sam imao priliku da mu pokažem izvanrednu kolekciju srpskog slikarstva: Vučić i Makron se upisali u knjigu počasnih gostiju Galerije Matice srpske! TUGA! ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ SOPSTVENE KUĆE?! Pevačica se hitno oglasila pa navela razloge haosa u Jajincima FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE! Pokrenuo sudski postupak zbog deteta?! Pa sve o čemu je ćutao konačno obelodanio JEZIVE SLIKE SUDARA KOD BATOČINE! Povređeni su prevezeni u Kragujevac! Saobraćaj je u prekidu – kolona duga 10 kilomketara (FOTO) Saša Mirković: “49. Gitarijadu je organizovao tim koji sam ja odabrao i bilo je preko 300.000 POSETILACA za 4 DANA, a sada svake godine imaju 1.000 posetilaca sa sve redarima” DRUGI DAN POSETE MAKRONA SRBIJI: U Novom Sadu, ovo je detaljan plan (VIDEO) PREOKRET U BRESTAČU! Darko Lazić danas ima razloga za slavlje! A onda je jednim potezom svima pokazao kakav je otac (FOTO)

Pesma Evrovizije biće održana u Bazelu u Švajcarskoj! Od 13. do 17. maja 2025. godine

Objavio: RHT
30/08/2024 11:04 AM

Pesma Evrovizije biće održana u Bazelu u Švajcarskoj!

Takmičenje za pesmu Evrovizije sledeće godine biće održano u glavnom gradu Švajcarske, Bazelu, od 13. do 17. maja, objavio je danas javni emiter SRG.

foto: Pixabay

Pesma Evrovizije biće održana u Bazelu u Švajcarskoj!

Bazel je pobedio u konkurenciji sa Ženevom da bude domaćin takmičenja u maju 2025. godine nakon što je pevač Nemo pobedio na ovogodišnjem 68. takmičenju za Pesmu Evrovizije u Malmeu u Švedskoj. Koje je održano u maju, prenosi Rojters. Dva švajcarska grada su bili kandidati za domaćina tog takmičenja na osnovu kriterijuma koji su uključivali saobraćajnu povezanost, hotelske kapacitete i bezbednost. Nemo je prvi švajcarski pobednik na takmičenju za pesmu Evrovizije od 1988. godine, kada se pod švajcarskom zastavom takmičila Kanađanka Selin Dion.

Švajcarska je bila domaćin i pobedila na prvom izdanju takmičenja za Pesmu Evrovizije u južnom gradu Luganu 1956. godine.

Posle švajcarske pobede na takmičenju 2024, lokalne vlasti u Ženevi su izrazile zainteresovanost da budu domaćini takmičenja 2025. u Palexpo i dali zvaničnu ponudu. Istog dana, predsednik vlade kantona Bazel-grad, Konrad Kremer, je izjavio zainteresovanost da Bazel bude domaćin takmičenja 2025.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/tanjug/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner