Background adbanner
calendar

Petak 30. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SUZE ANĐELINE DŽOLI OBIŠLE SVET! O ovom potezu glumice svi pričaju (FOTO) O SINU BORE ĐORĐEVIĆA SE SKORO NIŠTA NE ZNA! Pobegao je iz Beograda i radi ovo…. PREDSEDNIK VUČIĆ: Verujem da ćemo uskoro da krenemo u posao sa 5G mrežom SVE ZASNOVANO NA NAUCI, ULOŽIĆEMO VIŠE NOVCA Vučić i Makron govorili na Forumu o mladima i veštačkoj inteligenciji u kompaniji Posebno me raduje što sam imao priliku da mu pokažem izvanrednu kolekciju srpskog slikarstva: Vučić i Makron se upisali u knjigu počasnih gostiju Galerije Matice srpske! TUGA! ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ SOPSTVENE KUĆE?! Pevačica se hitno oglasila pa navela razloge haosa u Jajincima FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ZBOG ALEKSANDRE! Pokrenuo sudski postupak zbog deteta?! Pa sve o čemu je ćutao konačno obelodanio JEZIVE SLIKE SUDARA KOD BATOČINE! Povređeni su prevezeni u Kragujevac! Saobraćaj je u prekidu – kolona duga 10 kilomketara (FOTO) Saša Mirković: “49. Gitarijadu je organizovao tim koji sam ja odabrao i bilo je preko 300.000 POSETILACA za 4 DANA, a sada svake godine imaju 1.000 posetilaca sa sve redarima” DRUGI DAN POSETE MAKRONA SRBIJI: U Novom Sadu, ovo je detaljan plan (VIDEO) PREOKRET U BRESTAČU! Darko Lazić danas ima razloga za slavlje! A onda je jednim potezom svima pokazao kakav je otac (FOTO) Počela 57. Gitarijada u ZAJEČARU! Poseta kao na prosečnoj klupskoj svirci! (FOTO) Pesma Evrovizije biće održana u Bazelu u Švajcarskoj! Od 13. do 17. maja 2025. godine Kačavenda zapretila Ivanu Marinkoviću?! Pašće tužba zbog neistina koje iznosi o njoj! MILIĆ VUKAŠINOVIĆ VODI NOVU ŽIVOTNU BITKU! Roker prolazi pakao sa svojim zdravstvenim problemima NOVAK ĐOKOVIĆ VODI TEŠKU BORBU NA US OPENU! A evo šta rade Jelena i deca (FOTO)

NOVAK ĐOKOVIĆ VODI TEŠKU BORBU NA US OPENU! A evo šta rade Jelena i deca (FOTO)

Objavio: RHT
30/08/2024 9:58 AM

NOVAK ĐOKOVIĆ VODI TEŠKU BORBU NA US OPENU!

Dok Novak Đoković igra na US openu, njegova porodica drugačije provodi vreme. Teniser je non stop zauzet treninzima i opuštanjem sa svojim timom, a za to vreme, njegova supruga Jelena je sama sa decom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

foto: instagram/prinscreen/jelenadjokovicndf

Tako je Jeca na svom instagram profilu objavila sliku iz večernje šetnje. A prizor koji se ukazao ispred njih naveo je ponosnu mamu na suze radosnice.

– Bože, kako brzo rastu – napisala je Jelena, videvši njihove senke na podu, a Stefan i Tara su sve bliži njenoj visini.

foto: instagram/prinscreen/jelenadjokovicndf

Novak naredni meč igra protiv Popirina u noći između petka i subote. Srpski i australijski teniser odigrali su tri meča u karijeri, a sva tri je dobio Đoković, koji brani titulu na US Openu. Novak i Popirin meč trećeg kola US Opena odigraće u noći između petka i subote u jedan sat po centralnoevropskom vremenu.

Meč između Đokovića i Popirina postavljen je kao prvi duel večernjeg programa na centralnom terenu “Artur Eš”. Đoković je drugi teniser sveta, dok se Popirin nalazi na 28. mestu ATP liste.

Hypetv.rs/alosport/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner