Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
 EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) “ZNAČAJ VAŠE POSETE ZA NAS JE NEMERLJIV” Aleksandar Vučić poželeo dobrodošlicu Emanuelu Makronu Makron doputovao u Beograd, na aerodromu Nikola Tesla ga dočekao Vučić ŠOK! Tamara Kalinić započela TAJNO SNIMANJE EMISIJE U SRBIJI, ovo je čuvala u strogoj tajnosti GLUMICA O RAZVODU, KONAČNO IZNELA SVE DETALJE: “Čujem da žene ostaju u zajednici, zbog kako kažu dece, smatram da je to samo izgovor i slabost” MAKRON USKORO STIŽE U SRBIJU: Očekuju se sastanci od velikog značaja HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 30. AVGUST! Ekskluzivno “CarCast” sa VaVanom i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! MATORA IMA NOVU DEVOJKU! Objavila prvu fotku i šokirala sve, a evo o čemu svi bruje! (FOTO) CITY HYPE: Senida nam je otkrila koliko je uzbuđena pred koncert na Tašmajdanu! Lepi Luka šokirao izjavama o Barbari Bobak, Prijovićki i Desingerici! SKANDAL! MAJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O ĆERKI STANISLAVA KROFAKA! Razvezala jezik i otkrila šok istinu, njemu neće biti dobro SNAŽNO NEVREME! Očekuje se velika količina padavina NE PROPUSTITE “SADA I OVDE” SA SNEŽANOM DAKIĆ! Ekskluzivni gost jedan od najuglednijih svetskih očnih hirurga, Nikica Gabrić SKANDAL! MAJA U MODRICAMA! Pojavile se uznemirujuće fotke (FOTO) KAKO SMANJITI DODIR SA BAKTERIJAMA??? FILM “Marija” večeras na VENECIJANSKOM filmskom festivalu! Anđelina Džoli u ulozi MARIJE KALAS! (FOTO) Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV! KREĆE VELIKI RAT! (FOTO)

ANITA I ANĐELO APELOVALI NA FANOVE! Šok objava, niko nije očekivao ovo!

Objavio: RHT
29/08/2024 3:10 PM

Rijaliti par sve šokirao

Anita Stanojlović ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima! Naime, apelali su na pomoć za dečaka koji zdravstveno ugrožen. Njihov postupak je sve oduševio.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović Foto:ATAImages

Njih dvoje se trude da daju dobar primer i da našto bolji način iskoriste svoju popularnost. Njih dvoje su sve iznenadili nakon što su pozvali sve preko društvenih mreža da pomognu malom Luki, dečaku kom je potrebna pomoć.

Rijaliti par sve šokirao

Nastavljamo sa našom tradicijom, s obzirom na to da su Anita i Anđelo zahtevali da im ne kupujemo poklone, mi zajedno sa njima i u ime njihove ljubavi nastavljamo da budemo humani. Srećnih 8. meseci, budite nam srećni, a mi nastavljamo da usrećujemo druge zbog vas. Volimo vas – stoji u poruci fan grupe na Instagramu.

Podsetimo, starleta je ranije pokušavala da zapuši usta hejterima tako što bi im ironično odbrusila da su ona i Ranković raskinuli, kako ne bi imali više šta da pričaju.

Uprkos tome što su izdržali punih sedam meseci u zatvorenom prostoru, te dokazali da odlično funkcionišu i napolju, nema dana da im neko ne postavi pitanje da li su uopšte zajedno i jesu li raskinuli.

Hypetv.rs S.S.

BONUS VIDEO:

DUPLI LUKASOV SPEKTAKL

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner