Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
 EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) “ZNAČAJ VAŠE POSETE ZA NAS JE NEMERLJIV” Aleksandar Vučić poželeo dobrodošlicu Emanuelu Makronu Makron doputovao u Beograd, na aerodromu Nikola Tesla ga dočekao Vučić ŠOK! Tamara Kalinić započela TAJNO SNIMANJE EMISIJE U SRBIJI, ovo je čuvala u strogoj tajnosti GLUMICA O RAZVODU, KONAČNO IZNELA SVE DETALJE: “Čujem da žene ostaju u zajednici, zbog kako kažu dece, smatram da je to samo izgovor i slabost” MAKRON USKORO STIŽE U SRBIJU: Očekuju se sastanci od velikog značaja HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 30. AVGUST! Ekskluzivno “CarCast” sa VaVanom i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! MATORA IMA NOVU DEVOJKU! Objavila prvu fotku i šokirala sve, a evo o čemu svi bruje! (FOTO) CITY HYPE: Senida nam je otkrila koliko je uzbuđena pred koncert na Tašmajdanu! Lepi Luka šokirao izjavama o Barbari Bobak, Prijovićki i Desingerici! SKANDAL! MAJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O ĆERKI STANISLAVA KROFAKA! Razvezala jezik i otkrila šok istinu, njemu neće biti dobro SNAŽNO NEVREME! Očekuje se velika količina padavina NE PROPUSTITE “SADA I OVDE” SA SNEŽANOM DAKIĆ! Ekskluzivni gost jedan od najuglednijih svetskih očnih hirurga, Nikica Gabrić SKANDAL! MAJA U MODRICAMA! Pojavile se uznemirujuće fotke (FOTO) KAKO SMANJITI DODIR SA BAKTERIJAMA??? FILM “Marija” večeras na VENECIJANSKOM filmskom festivalu! Anđelina Džoli u ulozi MARIJE KALAS! (FOTO) Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV! KREĆE VELIKI RAT! (FOTO)

ŠOK! Posle Vlahovića, još dve zvezde rekle “ne” Piksiju! Oglasio se i Dragan Stojković

Objavio: RHT
29/08/2024 2:26 PM

Posle Vlahovića, još dve zvezde rekle “ne” Piksiju!

“Orlove” očekuju mečevi u Ligi nacija. Najpre će 5. septembra na “Marakani” dočekati aktuelnog evropskog i olimpijskog prvaka Španiju, dok će tri dana kasnije u Kopenhagenu igrati protiv Danske.

Foto: Pinterest

Srbi iz redova Al Hilala su sinoć u drugom kolu prvenstva Saudijske Arabije odigrali svih 90 minuta protiv Damaka (3:2). Mitrović je postigao dva gola.

Otkazi Milinković Savića i Mitrovića su samo nastavak muka za Piksija, nakon što je juče i Dušan Vlahović, putem svog Instagrama, obavestio javnost da ga neće biti u dresu nacionalnog tima. Fudbaleri Al Hilala Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović neće igrati za reprezentaciju Srbije!

Kako piše novinar Mozzart sporta, dugogodišnji reprezentativci su Fudbalskom savezu Srbije poslali obaveštenje da zbog povreda moraju da preskoče reprezentativno okupljanje u septembru. Za koje će selektor Dragan Stojković Piksi sutra i zvanično objaviti konačan spisak.

Posle Vlahovića, još dve zvezde rekle “ne” Piksiju!

Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacije protiv Španije i Danske”, napisao je napadač Juventusa.

foto: ATAImages

– Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima rešiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vreme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je reč o pršljenu – rekao je Piksi za FSS.

Piksi je dodao da nema prostora za spekulacije.

– S obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konfrencija za medije na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama. Kao i o našim ciljevima u Ligi nacija. Ali pre svega pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu – zaključio je selektor.

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner