Background adbanner
calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAKRON USKORO STIŽE U SRBIJU: Očekuju se sastanci od velikog značaja HYPE TV PROGRAM ZA PETAK, 30. AVGUST! Ekskluzivno “CarCast” sa VaVanom i “ShowBliz” – NE PROPUSTITE! MATORA IMA NOVU DEVOJKU! Objavila prvu fotku i šokirala sve, a evo o čemu svi bruje! (FOTO) CITY HYPE: Senida nam je otkrila koliko je uzbuđena pred koncert na Tašmajdanu! Lepi Luka šokirao izjavama o Barbari Bobak, Prijovićki i Desingerici! SKANDAL! MAJA NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O ĆERKI STANISLAVA KROFAKA! Razvezala jezik i otkrila šok istinu, njemu neće biti dobro SNAŽNO NEVREME! Očekuje se velika količina padavina NE PROPUSTITE “SADA I OVDE” SA SNEŽANOM DAKIĆ! Ekskluzivni gost jedan od najuglednijih svetskih očnih hirurga, Nikica Gabrić SKANDAL! MAJA U MODRICAMA! Pojavile se uznemirujuće fotke (FOTO) KAKO SMANJITI DODIR SA BAKTERIJAMA??? FILM “Marija” večeras na VENECIJANSKOM filmskom festivalu! Anđelina Džoli u ulozi MARIJE KALAS! (FOTO) Desingerica odgovorio Pljugici posle njegove ŠOK IZJAVE ZA HYPE TV! KREĆE VELIKI RAT! (FOTO) “NEMOGUĆE JE POBEĆI IZ TOG ZATVORA!” Gastoz DO DETALJA opisao ŽIVOT IZA REŠETAKA: Evo šta mu je NAJTEŽE PALO (VIDEO) PEVAČ PROGOVORIO O TEŠKOM SIROMAŠTVU! Pa spomenuo koleginice sa estrade ANITA I ANĐELO APELOVALI NA FANOVE! Šok objava, niko nije očekivao ovo! Senidah UPOZNALA BORU ČORBU: “JAKO PRIJATAN ČOVEK, razmišljala sam da mu se javim za…” ŠOK! Posle Vlahovića, još dve zvezde rekle “ne” Piksiju! Oglasio se i Dragan Stojković

Kaća Živković PODELILA PRVU FOTKU posle POROĐAJA: Evo kako UŽIVA (FOTO)

Objavio: RHT
29/08/2024 1:26 PM

Kaća Živković PODELILA PRVU FOTKU posle POROĐAJA

Pevačica trenutno provodi najlepši period u životu.

Foto: Katarina Drajic/ATAImages

Katarina Kaća Živković pre nepunih mesec dana na svet je donela prvo dete, dečaka kome je dala ime Stefan.

Nije krila da joj je velika želja da postane majka, pa sada maksimalno uživa u prvim danima majčinstva.

Pevačica je, međutim, rešila da na Instagramu ripostuje objavu prijateljice. Na istoj se Kaća družila sa prijateljicinim detetom.

Kaća Živković PODELILA PRVU FOTKU posle POROĐAJA

Foto Printscreen Instagram/katarina_zivkovic_official

Mnogi komentarišu kako Živkovićeva izgleda odlično posle porođaja.

Podsetimo, pevačica i dalje supruga krije od javnosti. Kada su je mediji sačekali da izađe iz porodilišta, izašla je sama bez partnera. Rekla je kako je on izašao iz porodilišta, ali da ga novinari nisu videli.

Foto: M. M./ATAImages.

Ko joj je PARTNER

Kaćine komšije ranije su ispričale da su videle čoveka koji je oteo njeno srce.

“Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema“, naveo je izvor nedavno za “Blic”.

Kreće IMANJE

Od ove jeseni samo na programu Hype  TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte ovde.

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Hypetv.rs V.M.

Bonus video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner