Background adbanner
calendar

Utorak 27. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DOK SVI BRUJE O ODNOSU LUNE I MARKA, PAR SE ODLUČIO NA NEOČEKIVANI POTEZ! Fanovi u neverici, evo šta su uradili! (FOTO) “Prijovićka NEMA HARIZMU!” Tiktoker Mijat Stanojević OPLEO po pevačima! Otkrio da zarađuje BRDO PARA! (VIDEO) MAJA I STANISLAV SU SE POMIRILI?! Ovaj detalj napravio opštu pometnju na društvenim mrežama! (FOTO) OLUJA U SRBIJI POČINJE ZA SAT VREMENA! HITNO UPOZORENJE RHMZ-A! Ovi delovi naše zemlje biće na udaru! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA SREDU 29. AVGUST! Ne propustite emisiju PRETRES, gost je Hajrija Ramadani! BOJ NA KOSOVU SE DESIO 1964. GODINE, ANA KARENJINA JE PESNIK, A SOFIJA JE GLAVNI GRAD MAKEDONIJE?! Blam veka Slađe Lazić! ANELI AHMIĆ SE SKINULA, PA POKAZALA ČIME RASPOLAŽE! Na zategnutom telu bi joj pozavidele mnoge žene! (FOTO) BORA ČORBA JE U KRITIČNOM STANJU! Ovo su najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan frontmen “Riblje Čorbe”! SUTRA JE VELIKA GOSPOJINA! Praznik žena i majki! Ispoštujte ove običaje, a jedno nikako ne smete da radite! PONAŠANJE BENA AFLEKA ZGROZILO FANOVE ŠIROM SVETA! Evo kako je javno postupio prema blizancima Dženifer Lopez! OTKRIVENO OD ČEGA BOLUJE BORA ČORBA! Evo šta je opstruktivna bolest pluća! Ovo su prvi simptomi, a najugroženije je ova grupa ljudi! CITY HYPE: Anđela Šparavalo zaplakala zbog oca! Sanja Vučić ne može da dočeka koncert Tee Tairović! MILOŠ BOJANIĆ DONEO NEOČEKIVANU ODLUKU! Pokrenuo novi biznis van Srbije, pa iznenadio mnoge Posle BRUTALNOG NAPADA Uroš Stanić se HITNO OGLASIO na mrežama! Opisao u KAKVOM JE STANJU (FOTO) TAKSA OD SEDAM EVRA, OTISAK PRSTA I FOTOGRAFISANJE NA GRANICI! U omiljena letovališta više nećete moći tek tako, ovo su nova pravila ULASKA U EU! Veliko SLAVLJE u DOMU Milice Milše! Prošlo je već 25 godina, podeljene POSEBNE FOTKE! A onda se oglasila ONA!

BIVŠA DEVOJKA UROŠA BLAŽIĆA U SEPTEMBRU SVEDOČI! Otkriće zašto ga se plašila i kako je protekao njihov raskid

Objavio: RHT
27/08/2024 2:47 PM

BIVŠA DEVOJKA UROŠA BLAŽIĆA U SEPTEMBRU SVEDOČI!

Anastasija Đ, bivša devojka Uroša Blažića, optuženog za ubistvo devet osoba u selima Malo Orašje i Dubona, ispričala je u svom iskazu u istrazi da ga se plašila. Jer je ispod jastuka držao pištolj, kao i da joj je jednom pretio da će je udariti. Ona je pozvana da svedoči na sledećem suđenju Blažiću zakazanom za kraj septembra.

Uroš Blažić Foto ATA images

Foto ATA images

U avgustu prošle godine, ona je svedočeći u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Tada je ispričala da je Blažića upoznala godinu dana ranije dok je radila kod njega. Odnosno kada je brala šljive. Kako je navela u iskazu u koji je Tanjug imao uvid, njih dvoje su počeli da se zabavljaju nakon što je prestala da radi. A veza im je trajala dva do tri meseca, tačnije do kraja oktobra 2022. godine. Tokom prvih mesec dana veze oni su se, kako tvrdi, lepo slagali. Blažić bi dolazio po nju motorom i dovozio je u Šepšin gde je sam živeo. A često su išli na ručak u njegovu porodičnu kuću gde mu je upoznala porodicu.

BIVŠA DEVOJKA UROŠA BLAŽIĆA U SEPTEMBRU SVEDOČI!

“Međutim nigde nismo izlazili, Uroš je insistirao da budemo stalno u kući kod njega u Šepšinu”, rekla je ona i dodala da je predlagala da odu do Mladenovca ili Smedereva, ali da on to nije želeo. Jednom prilikom kada je spavala kod njega, kako je ispričala, ispod jastuka je videla pištolj. Nakon čega ga je pitala odakle mu taj pištolj i rekla mu da želi da ga skloni. Dok joj je Blažić odgovorio da je to njegov pištolj i da za njega ima dozvolu. Kada je odlučila da raskine sa njim, Blažić je prema njenim rečima, bio agresivan i dok je vozio kući rekao joj je da izađe iz automobila da je ne bi udario.

“To je bio prvi put da sam ga videla da je tako ljut”, rekla je Anastasija Đ. Jedan od problema u njihovoj vezi bilo je i to što ju je on, pošto je krenula u 4. razred srednje škole, ubeđivao da napusti školovanje i dođe da živi kod njega. Što ona nije želela da prihvati. Posvedočila je i da se Blažić nikad nije žalio da ima probleme sa meštanima iz sela Dubona. Kao i da nije imao ni potrebu da se druži sa njima jer je smatrao da je posebniji od njih. Zato što je srednju školu završio u Beogradu i tamo je imao prijatelje. Ona je navela i da se u periodu kada su bili pred raskidom, dešavalo da ona ne želi da ima intimne odnose sa njim, međutim on je insistirao i ona je morala da pristane, dodajući da ga se na kraju plašila.

Pored nje, još nekoliko svedoka je pozvano na sledeće ročište koje je zakazano za 26. septembar.

Hypetv.rs/telegraf/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner