Background adbanner
calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODRŽAVAM LEKOVIMA…” Niko nije znao da se Suzana Jovanović bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, a evo u kakvom je stanju “DAMA SA JAHTE SE SAD OSTRVILA NA VUČIĆA!” Saša Mirković brutalno o Severini: “Zovem odmah Kojiće i Milana da je prigrle nazad da ne bi bila večita žrtva!” EVO KAKO IZGLEDA JOVANA STOJILJKOVIĆ TIK PRED POROĐAJ! Glumica obukla crnu mini haljinu! (FOTO) VUČIĆ SE OBRAĆA GRAĐANIMA: Ima važnih vesti (UŽIVO) DECA NAŠIH GLUMICA OTVORENO PRIČALI O EROTSKIM SCENAMA SVOJIH MAJKI! Priznali sa čime su se suočavali tokom školskih dana zbog toga! PET GODINA SU TRAJALE PRIPREME PROMENE POLA! Mika i Giba su sada Ivana i Ana! Jedna se i udala, a ovako je njihova majka Rada pričala o svemu! “PUSTITE BABA-DEVOJKU U SRBIJU NEKA JE PRANGIJAJU KLINCI!” Hrvati brutalno udarili na Severinu nakon skandalozne situacije na granici! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 27. AVGUST! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI! ANA KORAĆ ŽARI I PALI U HRVATSKOJ! Skinula se, sa jahte odzvanja “Veseli se srpski rode”, a vreli kadrovi mame na greh (FOTO) MAJA MARINKOVIĆ TRUDNA?! Procurili strogo čuvani detalji, Stanislav ZANEMEO kada je čuo srećne vesti Milena Radulović je KUMA PEVAČICI koja se UDALA za SIMPATIČNOG ITALIJANA! Glumica na venčanje došla sa DEČKOM, poznatim REPEROM (FOTO) HEJLI BIBER PODELILA PRVU FOTKU SINA! Uputila samo ove dve reči, a čestitke stižu sa svih strana! (FOTO) KO JE MUŽ BEBI DOL?! Čovek je potpuno misterija za javnosti, celu deceniju su u braku, a pevačica ga skriva kao zmija noge! CITY HYPE: Ana Kokić ne planira da više staje na ludi kamen?! Palčica nikada surovije o Petrućiju! NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A! OD DANAS KREĆU NEPOGODE! U ova tri dela Srbije kreću pljuskovi sa grmljavinom! (FOTO) Bivša rijaliti učesnica ZAVRŠILA U BOLNICI! Potom se oglasila i sve BACILA U REBUS (FOTO)

Maja Berović se USELILA U NOVI LUKS STAN NA DEDINJU! Uložila 200.000 EVRA na OPREMANJE – sa suprugom će se BAŠKARITI

Objavio: RHT
26/08/2024 2:24 PM

Maja Berović se USELILA U NOVI LUKS STAN NA DEDINJU

Pevačica je jako dugo u ljubavnom odnosu sa biznismenom sa kojim će živeti na novoj lokaciji.

Foto:M.M./ATAImages

Maja Berović se, naime, uselila u luksuzan stan koju su ona i Alen Dragosav pazarili u Beogradu.

Proces opremanja nekretnine značio je dodatne troškove za bračni par.

Maja se skoro uselila u novi stan koji je kupila u istoj zgradi gde je i živela. Ona i Alen su bili uključeni u čitav proces od kupovine, do renoviranja u koje su uložili oko 200.000 evra“, kaže izvor za medije.

Maja Berović se USELILA U NOVI LUKS STAN NA DEDINJU

Berovićeva inače živi godinama na relaciji Beograd-Beč. Pre nekoliko godina život nje i supruga upotpunilo je rođenje sina kome je dala ime Lav. Jednom prilikom je pričala da li je stroga majka.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

“U nekim situacijama jesam, moraju da se znaju granice. Ne možemo razdvajati mušku i žensku decu, sve dolazi iz kuće, trudiću se da sve ono što sam naučila kao dete i postala kroz godine, da prenesem na njega”, rekla je Maja.

Pevačica ima 37 godina, a uživa u ljubavi sa mužem Alenom već dve decenije.

 “Dolazio je na svaki moj nastup i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe”, opisala je Maja ranije.

Hypetv.rs V.M./Telegraf.rs

Gledajte IMANJE

Rijaliti program pod nazivom Imanje nešto je novo kod nas. Od jeseni ćete na Hype televiziji moći da gledate kako se učesnici snalaze u poljoprivrednim poslovima. Moraće dobro da zasuku rukave kako bi im boravak na seoskom placu u Lisovićima bio prijatan. Sav prihod od SMS glasova ići će u humanitarne svrhe.

Sve vesti iz IMANJA čitajte OVDE.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner