Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako da napravite DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE koje skida NAJGORE MRLJE: Prirodno, a čisti od PODA DO PLAFONA MAJLI SAJRUS NA SUDU! Glavni razlog navodni plagijat pesme “Flowers” STRAVIČNO! MEDVED NAPAO NAŠEG JUTJUBERA! Upao u pećinu i bio na ivici života ANITA I ANĐELO PRAVE TAJNO SVADBU?! Stanojlovićeva otkrila veliku tajnu i izlanula se “Upućujem NAJISKRENIJE ČESTITKE svim pripadnicima KATOLIČKE ZAJEDNICE U SRBIJI!”  Vučić na proslavi povodom 100 godina Beogradske nadbiskupije! “KAŽNJEN SA 60.000 EVRA” Procurile stravične tvrdnje o učesniku rijalitija! “SKINUĆU SE GOLA I TRČAĆU OKO ZGRADE” Milica Todorović van sebe, ključa od besa! Bivša rijaliti učesnica ponovo OTIŠLA POD NOŽ! ŠOKIRALA fotografijom, evo šta je sve radila (FOTO) “NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!” POČASTIO DEČKO: EKSKLUZIVNO! Ruža Rupić ugradila NOVE SILIKONE! Nakon Dubaija i ekskluzivnih poklona iskeširao 4.000 € na ove CICE! ĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! EKSKLUZIVNO! Dragica Zlatić iznela sve datalje vezane za rijaliti! Pevačica se dotakla Zole i Miljane! Obeležava se 100 godina Beogradske nadbiskupije: Vučić se pojavio na SVEČANOSTI! “TRI OPERACIJE, TRIDESET ZRAČENJA I TRI HEMIOTERAPIJE” Marija Kulić prošla PAKAO u borbi za život MILJANA KULIĆ OTKRILA IME ZA BEBU! Ima posebno značenje, a evo na koga je podseća NIKAD VRELIJE IZDANJE JELISAVETE ORAŠANIN! Duboki šlic i silikonske grudi od kojih zastaje dah, napravila HAOS

“MUŠKARAC SE KOD MENE O SVEMU PITA” Melina nakon razvoda NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI, iznela šokantne detalje

Objavio: RHT
17/09/2024 6:00 PM

Melina nakon razvoda ne želi više da ćuti

Photo: Ata images/Antonio Ahel

Melina nakon razvoda ne želi više da ćuti

Modna kreatorka Melina Galić nedavno se ekspresno razvela od folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

O Melininom novom partneru odavno se priča, dok se ona još uvek ne oglašava na temu privatnog života, za razliku od Harisa koji je poslednjih meseci dao veliki broj intervjua.

Melina je ranije javno pričala šta joj je bitno kod izbora partnera.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Isticala je da voli muškarce sa stavom, te da muškarac treba da bude glavni u kući.

– U mojoj kući vlada patrijarhalno ponašanje, kod mene je muškarac glava kuće i on se o svemu pita – rekla je jednom prilikom ona.

Nije krila da su joj želje partnera podjednako bitne kao njene želje.

– Divno je to što je moj muž uspeo da izbalansira da moje i njegove želje budu ispunjene. Decu vaspitavam tako da se odmah smire kada ih otac oštro pogleda. U našoj kući nema modernog vaspitanja i ne dopuštamo im hirove. Često dobijaju i kaznu – isticala je sada već bivša supruga Harisa Džinovića tom prilikom.

“Novog muškarca je upoznala prošle godine”

Melina navodno već više od osam meseci navodno uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

Melina je, inače, vratila devojačko prezime

Hypetv.rs/E.B.

BONUS:

“Gastoz mi je POLOMIO NOGU! Ceka ga ZATVOR!” Brendon “Uros Stanic je isfeminizirani klinac!”

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner