Background adbanner
calendar

Subota 24. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Barbara Bobak NIJE PEVAČICA! Postala je popularna preko Darka Lazića!” Evo ko je URNISAO folkerku, otkrio ŠOK DETALJ: Mene bi bilo SRAMOTA DA…” Učesnik IMANJA PROMENIO IMIDŽ?! Evo kako sada izgleda zvezda iz BIH! (FOTO) “GOVORE MI DA IDEM U CRKVU, DA SE ZAKLJUČAM U SOBU” Gasttozz o maleru koji ga je poterao PUKLA TIKVA?! Maja Marinković i Stanislav Krofak RASKINULI?! On se odmah OGLASIO na mrežama! (FOTO) Zlatni vaterpolista objavio PRVU FOTKU SA ĆERKOM! Žena mu se porodila pre nekoliko dana – SVE BLISTA (FOTO) ZEMLJOTRES na HALKIDIKIJU! Evo koliko je bio JAK! “Brena i Prija UOPŠTE NE PODNOSE JEDNA DRUGU!” Poznata proročica otkrila sve o odnosu SNAJE I SVEKRVE! “Pitam se da li se JOŠ NEKOM OVO DESILO?!” Nataša Bekvalac umalo da BUDE U OPASNOSTI, njena SESTRA sve opisala: “ŠOKIRANA PRIZOROM…” (FOTO) POŽAR U NACIONALNOM PARKU TARA! Vatrogasce rade PUNOM PAROM, vidikovac zatvoren za TURISTE! (FOTO) “Ja sam GENERALNI BEBISITER!” Kristijan Golubović o ODGOJU DECE: “Skoro NIKAD NE SPAVAM!” Evo šta kaže njegova Kristina! Slobina Jelena PRE ESTETSKIH OPERACIJA?! Glumila u spotu POZNATE PEVAČICE – NE BISTE JE PREPOZNALI (FOTO) Bora Čorba PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Evo šta su PORUČILI iz ROKEROVOG TIMA! Koliko je HUMANA Lidija Vukićević! Glumici se SVI DIVE zbog postupka: “Ovo NISAM MOGLA DA GLEDAM I…” (FOTO) HYPE TV PROGRAM za NEDELJU 25. AVGUST! Milica Mandić i njen TRENER u “MALIM STVARIMA” sa Snežanom Dakić! “Dalila je BAŠ PROPALA!” Poznati tiktoker ŠOKIRAO: “I dan-danas se kaje što…” (VIDEO) Vučić OČITAO BUKVICU opozicionim medijima! Predsednik Srbije GODINAMA SLUŠA LAŽI i o NJEGOVOJ PORODICI, sve otkrio!

“Dalila je BAŠ PROPALA!” Poznati tiktoker ŠOKIRAO: “I dan-danas se kaje što…” (VIDEO)

Objavio: RHT
24/08/2024 6:32 PM

“Dalila je BAŠ PROPALA!”

Lepi Luka bez zadrške je govorio o svim temama koje zanimaju javnost.

Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Tiktoker koji izaziva veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži otkrio je detalje svađe sa Dalilom Dragojević.

Opisao je, tačnije, jednu situaciju koja je kulminirala u negativnom smislu kad je reč o njihovom odnosu.

“Mi smo se posvađali jer je ona rekla nešto što je toliko seljački nekom njenom gifteru. U tom trenutku ja sam na pozitivan način, iz sprdnje rekao: ‘Bože sačuvaj, kako ovi Bosanci imaju seljački naglasak. Ona se tu uvredila i mene svugde blokirala”, započeo je Lepi Luka.

Foto Hype TV

Istakao je da je Dalila bila u svađi sa svim tiktokerima dok je aktivna bila na ovoj mreži.

“Dalila je BAŠ PROPALA!”

“I dan-danas se kaje što je ona mene blokirala… A ja sam posle nju blokirao, nije mogla da me odblokira i da me dobije posle, kontaš? Ona nema sa kime da igra. Sa svima je sa Tiktoka u svađi”, ispričao je Luka Radivojević.

“Misliš da je Dalila propala?”, upitala ga je voditeljka.

“Iskreno, mislim da je baš propala. Mislim da čak nema ni veliku podršku kao što je imala ranije sa mnom”, rekao je Lepi Luka.

Podsetimo, Dalila Dragojević trenutno se nalazi u Americi sa svojim partnerom.

Kada je reč o Lepom Luki, on je u Carcastu sa Va Vanom ispričao i šok detalje o Miljani Kulić, odnosno kako ga je mučila. Dotakao se i Aleksandre Prijović, kao i Barbare Bobak. Nije zaobišao ni bogate sponzore koji ga finansiraju, a celu emisiju pogledajte u nastavku na Youtube kanalu HYPE TV.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner