Background adbanner
calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAŠA PEVAČICA SE UDALA ZA ITALIJANA, PA NAPRAVILA HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Mladoženja pevao serenadu ispred zgrade, pa zaigrali kolo! (FOTO) SUTRA SE MENJA KURS EVRA! Ako idete u menjačnicu, ovo će vas jako iznenaditi! JELENA RADANOVIĆ UPOREDILA SEBE I SLOBU SA MILENOM DRAVIĆ I DRAGANOM NIKOLIĆEM! Komentari samo pljušte na ovu njenu izjavu! EVO KOLIKO NOVCA ĆETE PRIMATI NAKON POVEĆANJA PENZIJE U DECEMBRU! Ovo je detaljna računica! NAŠU PEVAČICU MUŽ PREVARIO SA KOLEGINICOM DOK JE BILA TRUDNA! Ona šokirala sve detaljima! Skandal neviđenih razmera! OVO SU NAJSTARIJI I NAJVEĆI LUKSUZNI BRENDOVI NA SVETU! Neki od njih traju više od 100 godina! HITAN APEL GRAĐANIMA INSTITUTA ZA TRANSFUZIJU KRVI! Rezervi ima samo za dan ili dva, evo kada i gde možete nekome spasiti život! TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE NE ODVAJA OD SLOVENAČKOG KOŠARKAŠA! Uhvaćena na ovoj lokaciji, kada je videla kameru, uradila nešto neverovatno! STIGLA JE SEZONA DEVICE! Ova tri znaka menjaju život iz korena, dok drugima ova promena neće prijati! UHAPŠEN OSNIVAČ TELEGRAMA U FRANCUSKOJ! Pavel Durov optužen za povezanost sa terorizmom i pedofilijom! ANĐELO OTKRIO KADA PLANIRA DA ZAPROSI ANITU! Ranković priznao da njegova izabranica i dalje nije upoznala njegovu majku, a ovo je razlog! VELIKI NEDELJNI HOROSKOP! Evo ko će praviti velike promene, a kome neće biti prijatno u svojoj koži! “NIJE BORA DOBRO, NIKAKO NIJE DOBRO!” Novi detalji o zdravstvenom stanju poznatog rokera, tužne vesti stižu iz Slovenije, lekari se ne odvajaju od njega! “PRETI MI! LJUBOMORNA JE NA MILJANU!” Jelena napravila haos ispred Ivanovog stana?! Marinković tvrdi da ga progoni i uhodi! IVAN I MILJANA KULIĆ OTELI JELENI PSA?! Jelena se hitno oglasila nakon što je došla Marinkoviću ispred zgrade! SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA SLAVI VELIKE MUČENIKE! Posti se na ulju, a vernici obavezno treba da izgovore ove reči!

STRAŠNA TRAGEDIJA DESILA SE U DOMU HASANA DUDIĆA! Poznati pevač se hitno oglasio, potpumo slomljen od bola! (FOTO)

Objavio: RHT
24/08/2024 10:42 AM

STRAŠNA TRAGEDIJA DESILA SE U DOMU HASANA DUDIĆA

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dom folk legende Hasana Dudića danas je zavijen u crno.

Pevač se oglasio u ranim jutarnjim časovima i saopštio svojim pratiocima putem društvene mreže Fejsbuk da mu je preminula sestra, nakon kraće bolesti.

STRAŠNA TRAGEDIJA DESILA SE U DOMU HASANA DUDIĆA

– Jutros je umrla moja sestra Sarajka Šaulić Cakić u 76. godini, posle kraće bolesti – napisao je u objavi Dudić, slomljen zbog gubitka.

Prijatelji su mu ispod objave izjavljivali saučešće.

Sarajka je bila rođena sestra Šabana Šaulića.

photo:printscreen/facebook/Hasan Dudic

Živi na rubu egzistencije

Pevač Hasan Dudić nedavno je ispričao da nije uspeo da dobije nacionalnu penziju. I da poslednjih godina živi na rubu egzistencije.

Kako je tada istakao ima ogromne troškove i jedva uspeva da pokrije račune.

– Posle dugogodišnje borbe da ostvarim nacionalnu penziju ništa mi više nije ostalo, nego da štrajkujem glađu ispred neke ustanove u centru grada. Posle nesreće koja me zadesila pre nekoliko godina otišao sam u invalidsku penziju, ali to ne može meni da pokrije ni troškove infostana. Šabanova Goca i Sanela me često zovu da pitaju da li mi nešto treba. Pre bih umro nego njima da tražim novac, ne zato što me je sramota, već zato što želim da se izborim za svoj dinar – rekao je on nedavno i dodao:

Štrajk je jedina mogućnost da neko obrati pažnju na mene, a ja sumnjam da me namerno diskriminišu, jer sam nacionalna manjina. Neko sam ko se, pored muzike, mnogo borio za prava nacionalnih manjina, a to nastavljam da radim i danas. Ne upirem prstom ni u koga, pogotovo ne na ljude koji su u poslednje vreme ostvarili pravo na nacionalnu penziju, ali ima onih koji su je dobili, a imaju manje zasluge od mene – govorio je Hasan nedavno za medije.

Hypetv.rs/Alo/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner