Background adbanner
calendar

Subota 24. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Barbara Bobak NIJE PEVAČICA! Postala je popularna preko Darka Lazića!” Evo ko je URNISAO folkerku, otkrio ŠOK DETALJ: Mene bi bilo SRAMOTA DA…” Učesnik IMANJA PROMENIO IMIDŽ?! Evo kako sada izgleda zvezda iz BIH! (FOTO) “GOVORE MI DA IDEM U CRKVU, DA SE ZAKLJUČAM U SOBU” Gasttozz o maleru koji ga je poterao PUKLA TIKVA?! Maja Marinković i Stanislav Krofak RASKINULI?! On se odmah OGLASIO na mrežama! (FOTO) Zlatni vaterpolista objavio PRVU FOTKU SA ĆERKOM! Žena mu se porodila pre nekoliko dana – SVE BLISTA (FOTO) ZEMLJOTRES na HALKIDIKIJU! Evo koliko je bio JAK! “Brena i Prija UOPŠTE NE PODNOSE JEDNA DRUGU!” Poznata proročica otkrila sve o odnosu SNAJE I SVEKRVE! “Pitam se da li se JOŠ NEKOM OVO DESILO?!” Nataša Bekvalac umalo da BUDE U OPASNOSTI, njena SESTRA sve opisala: “ŠOKIRANA PRIZOROM…” (FOTO) POŽAR U NACIONALNOM PARKU TARA! Vatrogasce rade PUNOM PAROM, vidikovac zatvoren za TURISTE! (FOTO) “Ja sam GENERALNI BEBISITER!” Kristijan Golubović o ODGOJU DECE: “Skoro NIKAD NE SPAVAM!” Evo šta kaže njegova Kristina! Slobina Jelena PRE ESTETSKIH OPERACIJA?! Glumila u spotu POZNATE PEVAČICE – NE BISTE JE PREPOZNALI (FOTO) Bora Čorba PRIKLJUČEN NA RESPIRATOR! Evo šta su PORUČILI iz ROKEROVOG TIMA! Koliko je HUMANA Lidija Vukićević! Glumici se SVI DIVE zbog postupka: “Ovo NISAM MOGLA DA GLEDAM I…” (FOTO) HYPE TV PROGRAM za NEDELJU 25. AVGUST! Milica Mandić i njen TRENER u “MALIM STVARIMA” sa Snežanom Dakić! “Dalila je BAŠ PROPALA!” Poznati tiktoker ŠOKIRAO: “I dan-danas se kaje što…” (VIDEO) Vučić OČITAO BUKVICU opozicionim medijima! Predsednik Srbije GODINAMA SLUŠA LAŽI i o NJEGOVOJ PORODICI, sve otkrio!

“SPONOZORI SU MI OŽENJENI MOMCI!” Lepi Luka u Carcastu sa Va Vanom šokirao: “Muškarci su PEDANTNIJI I UREDNIJI!”

Objavio: RHT
24/08/2024 5:09 PM

“SPONOZORI SU MI OŽENJENI MOMCI!” Lepi Luka u Carcastu sa Va Vanom

U emisiji HYPE televizije poznati tiktoker je otvorio dušu.

Foto Instagram/radivojevicluka_official, Hype TV

Lepi Luka pričao je o seksualnom opredeljenju, a šokirao je priznanjem da ima sponzora.

U “Carcastu sa Va Vanom” dobio je direktno pitanje od voditeljke “Da li je probao i muškarce i žene”.

“Iskreno da ti kažem, ne biram. I jedno i drugo. Muškarci su pedantniji i uredniji nego žene. Žene su mi štrokave i prljave, a pogotovo dole. Ne da sam takve birao, nego sam ja realna osoba“, rekao je Luka.

“S kim bi bio na keca od javnih ličnosti?”, upitala ga je Vana.

“SPONOZORI SU MI OŽENJENI MOMCI!” Lepi Luka u Carcastu sa Va Vanom

“Prijovićka. I dalje nisam razočaran u nju. Kao i Relja Popović. On mi je presladak, botoksiran, baš mi je za oči, melem za oči. Što se moje seksualnosti tiče, otvorena sam osoba. Biseks”, priznao je Luka.

“Iskreno, imam sponzore. To su oženjeni momci koji mi na mesečnom nivou plaćaju. Bukvalno mi se pre tri godine javio lik. Rekao mi je kako mu se sviđam, a da je on oženjen. I kako želi da mi bude sponzor. Kad ono uplata 600 evra“, rekao je Radivojević.

“Nismo se nikada videli, kada su mi pare potrebne, napišem mu da mi pošalje, 400, 500, 600, 1.000 evra i on mi uplati. Nego šta nego će da plati. Tri godine se čujemo. Kaže mi samo da stavljam slike na stori, da me gleda i on je zadovoljan”, dodao je tiktoker.

Podsetimo, u emisiji je Lepi Luka opisao i zbog čega ga je pomalo razočarala Alekandra Prijović. Takođe, nije štedeo Miljanu Kulić, opisavši šokantnu situaciju koju je imao sa njom.

U nastavku pogledajte celu emisiju na YouTube kanalu Hype TV.

DUPLI SPEKTAKL ACE LUKASA

Uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

Foto:Hype TV/Promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner