Background adbanner
calendar

Sreda 4. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! RHMZ SE HITNO OGLASIO I POPALIO ALARME! U naredna dva sata POTOP! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pevačica nikad iskrenije BORA ČORBA I RADA ĐURIČIN NAPUSTILI SU NAS ISTOG DANA! Malo ko je znao da su glumica i roker glumili u istom filmu Dejana Živković nikad iskrenija! Majčinstvo me je promenilo! (VIDEO) HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK, 05. SEPTEMBAR! Bilal Brajlović EKSKLUZIVNO u emisiji “Mlin sa Memom” – NE PROPUSTITE! “BORO, VREDELO JE” Marija Šerifović se potresnom porukom oprostila od Bore Đorđevića! SAŠA MIRKOVIĆ NAJAVIO SPECIJALNOG GOSTA NA PREMIJERI FILMA “STRAVIČNO” I KONCERTU ACE LUKASA! Iznenađenjima nikad kraja JOKSIMOVIĆI SE OPROSTILI OD BORE ĐORĐEVIĆA! Emotivnim i potresnim rečima poslali poslednje zbogom, Željko ga opisao jednom rečju ŠOK, SIN PEVAČICE ULAZI U RIJALITI:” Treba mi neka brza lova” Aleksandar Vučić uputio POSLEDNJI POZDRAV Radi Đuričin! Oglasio se Zdravko Čolić povodom SMRTI BORE ČORBE: “Hvala ti za sve!” Otkrio šta je to POSEBNO URADIO ZA NJEGA (FOTO) SRCEPARAJUĆE SCENE ISPRED DOMA BORE ĐORĐEVIĆA! Tuga do neba, evo šta stoji ispred vrata! CITY HYPE: Tužan dan za Srbiju: napustili su nas zauvek Bora Đorđević i Rada Đuričin. Crvenim tepihom ispred Sava Centra, prodefilovale brojne poznate ličnosti! Šokantni intervju Deniz Dame POZNATO MESTO I VREME SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Oglasio se i gradonačelnik Čačka KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO SOČNE DETALJE DRUŽENJA SA BOROM ČORBOM! “Hteli su da nas IZBACE IZ HOTELA u Las Vegasu! Došlo je i do rasprave!”

ŠOK! EVO U KAKVIM SU ZAPRAVO ODNOSIMA STANIJA I ASMIN! Hype došao ekskluzivno u posed fotkama koje otkrivaju pravu istinu (FOTO)

Objavio: RHT
20/08/2024 4:22 PM

Evo u kakvim su odnosima Stanija i Asmin

foto: printscreen/instagram/stanijadobrojevic

foto: printscreen/instagram/stanijadobrojevic

Photo: Privatna arhiva, Stanija Dobrojević Asmin Durdžić

Evo u kakvim su odnosima Stanija i Asmin

Asmin Dudržić i Stanija Dobrojević, koji su nedavno prošli kroz verbalni okršaj, uspeli su da prevaziđu svoje nesuglasice i obnovili su svoju vezu.

Kako Hype ekskluzivno otkriva, par trenutno uživa u Majamiju. Nakon što je bilo nesuglasica u njihovom odnosu, čini se da su se oboje odlučili za kompromis i prevazilaženje problema.

Prema ekskluzivnim informacijama koje je dobio Hype i ekskluzivnim fotografijama, Asmin i Stanija su odlučili da neko vreme provedu zajedno u Americi, i to ne samo u turističkom smislu, već i kako bi se posvetili jedno drugome.

Photo: Hype TV

Oni svaki dan istražuju različite zanimljive destinacije u Majamiju, od prelepih plaža i luksuznih restorana, do kulturnih i zabavnih atrakcija.

Uprkos svojoj odluci da se povuku iz javnosti i ne izlažu previše svojom srećom, njihov zajednički boravak u Majamiju jasno pokazuje da su pronašli zajednički jezik i da su spremni da nastave s građenjem svoje veze.

Photo: Hype

Bivša partnerka izašla iz rijalitija

Inače, Asminova bivša partnerka, s kojom ima i ćerku, Aneli Ahmić, nedavno je izašla iz rijalitija, ali po našim informacijama, oni se uopšte nisu čuli, s obzirom da je Durdžić odlučio da sa njom isključivo komunicira samo preko suda i advokata, i to u vezi njihove ćerke.

On je nju, prema našim saznanjima, blokirao na svim društvenim mrežama, pozivima, kako ne bi mogla da ga kontaktira, te ne želi nikakvu relaciju sa njom.

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner