Background adbanner
calendar

Petak 28. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NINA KOVAČEVIĆ IMALA JE DVA PROMILA ALKOHOLA U KRVI kada je sa 100KM/H UDARILA DETE” Hype ekskluzivno saznaje NAJNOVIJE DETALJE STRAVIČNE NESREĆE “KOD NAS SVE PUCA OD STRASTI” Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Bila sam histerična” SKANDALOZNO! HAOS NA “MUSIC WEEK-U” Ljudi padali u nesvest, čekali satima umorni i iscrpljeni zbog loše ogranizacije?! (VIDEO) DONETA ODLUKA! Određen pritvor producentkinji Pinka koja je kolima udarila devojčicu na pešačkom KO JE BIO SVETI VID? Mnogi slave Vidovdan, a ne znaju ovo! “STEFAN KARIĆ JE BIO NASILAN PREMA MENI” Iva Grgurić šokirala: “MI NIKADA NISMO BILI ZAJEDNO” OBRAZOVANJE ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač važi za jednog od najobrazovanijih pevača, a evo šta je završio! POLICIJA JE BLOKIRALA CELU ULICU NA KARABURMI! Muškarac izboden u stanu, napadač uhapšen? ZBOG OVOGA MOGU DA VAS VRATE SA GRANICE! Spisak dokumenata koje morate da imate ako idete na put, a na ovo posebno obratite pažnju! (PREMIJERA) “ANELI JE BILA I SA SUKIJEM I SA MARINKOM!” BRUTALNO RASKRINKAVANJE pred sam kraj rijalitija “Znam sve o njoj! Njih dvojica su UPALI U PROBLEM” ŽENA OGNJENA AMIDŽIĆA SLOMLJENA ZBOG SMRTI: Uputila poruku koja slama srce, nikad emotivnije obraćanje! “LEPI MIĆA ME JE UBACIO U RIJALITI!” Iva Grgurić ispričala ŠOK detalje o svojoj POBEDI “Znala sam da Stefana neko GURA u vezu sa mnom! Nije bio iskren!” (PREMIJERA) VAŽNO UPOZORENJE ZA SVE SRPSKE TURISTE U GRČKOJ! Čuvajte automobile, na ove dve plaže se dešavaju krađe! SKUPŠTINA CRNE GORE USVOJILA REZOLUCIJU O GENOCIDU U JASENOVCU! 41 poslanik ZA, samo jedan protiv! OD OVE LEPOTICE SE POŽGAJ RAZVEO NAKON 10 MESECI BRAKA! Njena vrela izdanja dovode do ludila, a evo kako su izgledali na venčanju (FOTO) GOCA LAZAREVIĆ OTKRILA SVE O NASTANKU PESME “VIDOVDAN”! Pevačica otvorila dušu: “Kosovo i Metohija je za Srbe mnogo više od simbola!”

BIVŠA SARADNICA OPTUŽILA POZNATOG REPERA ZA ZLOSTAVLJANJE: Iznela šokantne detalje!

Objavio: RHT
10/02/2022 10:00 PM

Žena koja kaže da je redovno radila kao plesna pratnja repera Snupa Doga i njegovog suradnika Dona Medžika Žuana sada ih tuži uz tvrdnje da su je seksualno napastvovali pre skoro deset godina.

Instagram

Anonimna žrtva podnela je tužbu Saveznom sudu u Los Anđelesu, tvrdeći da su se navodni napadi repera i njegovog prijatelja dogodili ubrzo nakon što je prisustvovala koncertu Snupa Doga u “Club Heat Ultra Lounge” u Kaliforniji, u maju 2013. godine, prenosi “Rolling Stone”.

Kako se navodi u tužbi, ona je navodno napastvovana nakon što je prihvatila prevoz kući od Dona Medžika, čije je pravo ime Donald Kembel, i završila u njegovoj rezidenciji protiv svoje volje. Tvrdi da ju je Kembel napao u rezidenciji kada je “izvadio polni organ iz svojih pantalona” i “više puta ga gurnuo u njena usta”.

Žrtva tvrdi da je Kembel kasnije zahtevao da ga prati u studio za snimanje, gde je Snup Dog navodno snimao svoju televizijsku seriju, “Snoop Dogg’s Double G News Network”. Navodno joj je bilo loše i koristila je kupatilo u studiju, kada je Snup Dog neočekivano ušao u sobu, zatvorio vrata, uhvatio je za rame i primorao je na oralni seks.

Ovo mu nije prva tužba za seksualno zlostavljanje

Primetivši njeno gađenje, reper je tada navodno “nastavio da masturbira i ejakulirao na gornji deo prsa i vrat žrtve”. Zatim je navodno rekao:

“Doneću ti nešto čime ćeš se obrisati” i ostavio je “poniženu, prestravljenu i uspaničenu” u kupatilu.

Izvor blizak Snupu Dogu navodno je rekao TMZ-u da je navodna žrtva namerno podnela tužbu uoči Super Bowl-a ovog vikenda jer bi reper trebao da nastupi na poluvremenu. Žena tvrdi da nije odmah prijavila navodne napade jer je “razmišljala o sigurnosti svog posla”. Tvrdi da je nekoliko godina radila za razne firme u reperovom vlasništvu ili povezane s njim.

Snupa Doga prethodno je optužila šminkerka Kajli Bel, koja je navela da su je reper i članovi njegove pratnje seksualno napastvovali 2003. Nedugo pre nego što je podnela tužbu, Snup je tužio Bel zbog iznude. Bel je kasnije odustala od tužbe, objasnivši u izjavi da je “stvar rešena sporazumno”.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner