Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZORANA SIMEUNOVIĆ POZIRALA SA 30 GODINA STARIJIM MUŽEM I ĆERKOM! Emotivna fotografija usijala društvene mreže, pohvale se samo nižu! (FOTO) “Toma Zdravković je VOZIO BEZ DOZVOLE! Kad ga je POLICJAC UHVATIO…” NEVEROVATNA PRIČA iz života pevača VRELE FOTKE SANDRE AFRIKE UGLEDALE SVETLOST DANA! Pevačica, kao od majke rođena na krevetu, jedva pokrila intimu! SKANDAL! (FOTO) BIVŠI RIJALITI IGRAČ ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, ovo su svi detalji! (FOTO) TANJA SAVIĆ ISKRENO O TRUDNOĆI: “Ne bi bilo fer da mu to uskratim i da mu ne rodim dete” POTRESNA SUDBINA UČESNICE RIJALITIJA: “Lekari su me OTPISALI, a OČEVA PORODICA JE POKUŠALA DA ME U*IJE! Marija: “Bila sam KLINIČKI MRTVA!” “VODILI SMO JEDNO DRUGO U PAKAO!” Anita Stanojlović ne prestaje da iznosi u javnost detalje raskida sa Anđelom Rankovićem! ŠOK! (FOTO) Udovica Tome Zdravkovića ekskluzivno za HYPE TV o NEPOZNATIM DETALJIMA ŽIVOTA pevača! Spomenula i NEPRAVDU koju je doživela! “Predaš PAPIRE pa za GODINU DANA dobiješ ODBIJENICU!” David Bilbija u D-castu o SPAJANJU PORODICE: Ja sam AUSTRIJSKI DRŽAVLJANIN, a moja supruga je…” (VIDEO) SLOBODA ODREŠILA KESU! Glumica se ponovila, a za jedan detalj izdvojila brdo para (FOTO) TRANSFORMACIJA O KOJOJ SE PRIČA! Ovako je izgledala Ana Sević na početku (FOTO) TEA O OPERACIJAMA:” Moj izgled u poslednje vreme više košta” PROMOCIJA KNJIGE O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Veliko oduševljenje! Pojavila se i ona! SVE SPREMNO ZA FESTIVAL U ITALIJI! Najpopularnija manifestacija sa 350 štandova!  DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO DOMAĆI ZADATAK! U D-Castu”priča koja je izazvala lavinu komentara! “ON DETE NIKADA NEĆE NAPRAVITI” Tara Simov UDARILA na Ša

Zašto MALI ŽELJKO nije pošao sa Ivanom u Beograd?! Marija Kulić opisala detalje!

Objavio: RHT
20/08/2024 1:45 PM

Zašto MALI ŽELJKO nije pošao sa Ivanom u Beograd?!

Marija Kulić oglasila se iz Niša za medije nakon što se saznalo da je njen nesuđeni zet Ivan Marinković otišao u Beograd bez deteta, sina Željka.

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Majka Miljane Kulić istakla je detetove potrebe, koje ne trebaju da budu ispred bilo čega.

“Ivan je muškarac, treba da se skuva i nije naučio na te obaveze. Dete mora da bude pod budnim okom, nema tu telefona. Moraš da budeš uvek oko deteta i sigurnije mi je da je Ivan ovde sa detetom da mogu to da ispratim. Šta će tamo sami u stanu (u Beogradu), bolje je ovde imaju i uslugu“, započela je Marija.

Miljana Kulić, Ivan Marinković foto: prinscreen/instagram/marijakulic_mtaz

Zašto MALI ŽELJKO nije pošao sa Ivanom u Beograd?!

“Trudim se da se Ivan kad je kod nas, oseti kao kod svoje kuće, kao da je naš član domaćinstva i da je dugo godina tu. Sve radim zbog Željka, šta će meni, nas je svakako mnogo u kući. Zbog Željka ću spojiti i dve stolice ako treba i tu spavati samo da je on srećan”, izjavila je Kulićeva.

Ranije loši odnosi u porodici Kulić, kao da su se preko noći popravili.

Miljana, Ivan Foto Printscreen/Instagram/marijakulic_mtaz

Ivan ovog leta češće provodi vreme sa sinom, koji mu je rodila Miljana.

“Sa Željkom se inače čujem svakog dana. Super smo sada, nekako smo uspeli da nađemo zajednički jezik. Videćemo koliko će to da traje, ne vidim da ima razloga da to ne funksioniše. Idem kod njih u Niš na pet dana, da budem sa detetom kod njih u kući. Bolje je nego da on dolazi ovde. On se ponaša kao da se ništa nije promenilo, zna me ko sam. Sve je super sada “, izjavio je nedavno Marinković.

Hypetv.rs V.M./Blic.rs

SPREMITE SE ZA IMANJE

Potpuno novi rijaliti šou koji će pomeriti granice na našim prostorima nosi naziv “Imanje”.

Učesnici će boraviti na velikom placu u Lisovićima, pa će morati da funkcionišu zajedno. Posebno je zanimljivo da će morati da se pomuče, pomuzu krave, obavljaju poljoprivredne poslove… Vraćanje starim, porodičnim vrednostima u okviru rijalitija Imanje – uskoro na Hype-u.

Sve vesti iz IMANJA čitajte klikom OVDE.

Čitajte HYPETV.RS i na društvenim mrežama WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner