Background adbanner
calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Lekari DAJU SVE OD SEBE da se POPRAVI STANJE BUBREGA I JETRE!” Oglasio se MENADŽER BORE ČORBE! Evo u kakvom je STANJU ČUVAJTE SE UJEDA KRPELJA! Ako niste znali prenose najsmrtonosniju bolest na svetu! POJAVIO SE SNIMAK TRENUTKA PADA HELIKOPTERA U BiH! Srušio se u Jablaničko jezero (VIDEO) ZAPROŠENA Lena Čolak! Oko pevačice ROMANTIKA I SUVI LUKSUZ! Obratila se VERENIKU: Hvala ti što si… (VIDEO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ PROGOVORILA O ALKOHOLU I NARKOTICIMA! Pevačica do detalja ispričala sve pa iznenadila (VIDEO) PREDSEDNIK SRBIJE O PROJEKTU JADAR: “Ne tražim ni da ste za, ni protiv! Ponašajte se u skladu sa znanjem i obrazovanjem” ODLUKA O POVEĆANJU MINIMALCA! Poznato koliko će sada biti MINIMALNA ZARADA SEVERINU ŽELE DA PROTERAJU IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Bura se ne stišava, društvene mreže gore, a brutalni komentari pljušte na sve strane Sergej Trifunović U ISLAMISTIČKIM MEDIJIMA BRANI SEVERINU! Pljuje Srbiju, a PROTERAN JE IZ HRVATSKE ACA LUKAS OŠTRO O GRADONAČELNICI SARAJEVA KOJA JE PODRŽALA SEVERINU: “Više voli da potroši novac građana u iznosu od 800.000 maraka nego da ima program BEZ MARKE za Novu godinu” “I mene zadrže na granici! Da li sam ja Severina?” Dačić: To su STANDARDNE PROCEDURE koje primenjuje SVAKA ZEMLJA! IGOR LAZIĆ NIGOR OTKRIO JEZIVU ISTINU! “Vidovnjak mi je rekao da sam zakopao i sebe i svoju karijeru” Bora Čorba NIJE GOVORIO sa jednim kolegom 40 godina: Otkriveni su RAZLOZI! DEČAKA (8) NA NOVOM BEOGRADU UDARILA STRUJA DOK SE IGRAO! Detalji jezive tragedije ALKARAZ PROGOVORIO O ĐOKOVIĆU PA ŠOKIRAO! “Mi nismo prijatelji…” Zorannah upoznala DEČKA preko APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE! Ismevali je zbog toga, a ovako je svima ODBRUSILA! Otkrila detalje o ZGODNOM GOLMANU

PEVAČICA PROŠLA PAKAO! ANDREANA ČEKIĆ progovorila o propalom braku: “Psihički me je zlostavljao, vređao i ponižavao pred saradnicima”

Objavio: RHT
20/08/2024 11:56 AM

ANDREANA ČEKIĆ progovorila o propalom braku!

Andreana Čekić prošla je kroz težak period tokom braka sa Ivanom Miladinovićem, kojeg je optužila za porodično nasilje.

Foto: Hype TV

U jednom trenutku, Andreana je odlučila da progovori o svom iskustvu i podeli sa javnošću šta je sve trpela tokom njihovog zajedničkog života. Oni su se 2016. godine venčali, a samo dve godine kasnije se već i razveli. Nikome nije bilo jasno zašto se njihov brak raspao u tako kratkom roku, a onda su pevačicine reči sve promenile.

ANDREANA ČEKIĆ progovorila o propalom braku

– Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**** kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulović. I bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada.

Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao. Ali nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pevačica i šokirala sve.

Razlog za naš razvod jeste to što nisam mogla da pređem preko prevara, podmuklog dopisivanja sa drugim ženama. Pa i psihičkog terora koji sam pomenula, takmičenja sa mnom u poslu, kao ni preko činjenice da je sve to dovelo do toga da se ne volimo, što je glavni razlog – rekla je Andreana u svojoj ispovesti za jedan nedeljnik.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/svet/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner