Background adbanner
calendar

Utorak 20. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVEGA PAR PUTA SAM IŠLA U PORODIČNI DOM” Dragana Mirković javno progovorila o razdvajanju od najbližih! “EVIDENTNO JE DA JE TA PRIČA BAŠ PROVIDNA!” Tara Simov brutalno o trudnoći Aneli Ahmić! EKSKLUZIVNO! CRNO-BELA SIMFONIJA! Partizan predstavio tim! Ovo je konačan sastav! Obradović: Prioritet je licenca na 3 godine! EVO KAKO IZGLEDA MARIJA KILIBARDA TIK PRED POROĐAJ! Voditeljka stomak stavila u prvi plan, a komentari samo pljušte! (FOTO) “UGROŽAVAMO NAŠE PSIHIČKO ZDRAVLJE I NAŠE DECE” Jovana Pajić progovorila o razvodu od Saleta Tropika: “Ja sam tebe prestala da volim!” “SVAKI PUT KAD SAM NA KOSMETU SRCE MI JE VELIKO” Ivan Bosiljčić otišao u Prilužje kako bi prisustvovao obeležavanju crkvene slave Preobraženje Gospodnje! NIKOLA JOKIĆ IMA KOLEKCIJU SATOVA VREDNU 200.000 EVRA! Naš košarkaš slab na luksuz, samo mu jedan sat vredi 73.000 evra! SLAĐI LAZIĆ DONJI VEŠ SEVNUO ISPOD MINI HALJINE! Isplivao šokantan snimak bivše rijaliti učesnice! (FOTO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU DECE!? Skandal neviđenih razmera, hitno se oglasila! (FOTO) ANELI ZA NOVAC BILA SA KRIMINALCEM, PA MU LOMILA STAN!? Čuburac otkrio jezive detalje iz prošlosti rijaliti učesnice! EKSKLUZIVNO! “ISTINA JE, IZDRŽAVAM VELJKA” Verica Rakočević priznala da finansira svog 35 godina mlađeg muža, pa otkrila kolika mu je plata! BEBI DOL MESECIMA NOSILA SEKIRU U TAŠNI, A ONDA JU JE POLICIJA ZASTAVILA NA ULICI! Pevačica se ovako pravdala, pa dala urnebesno objašnjenje! SKINULA SE EMINA JAHOVIĆ U PETOJ DECENIJI! Evo kako izgleda posle dva porođaja! Oduševila sve objavom! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” OGLASIO SE KOMŠIJA VERICE RAKOČEVIĆ NAKON SKANDALA NA AVALI! Veterinar izneo svoju stranu priče: “Psovao sam svoju ženu, a ne njih!” PREMINUO LJUBO JELČIĆ! Voditelj, spiker i glumac napustio nas je u 95. godin!

CRNO-BELA SIMFONIJA! Partizan predstavio tim! Ovo je konačan sastav! Obradović: Prioritet je licenca na 3 godine!

Objavio: RHT
19/08/2024 11:24 PM

CRNO-BELA SIMFONIJA! Partizan predstavio tim! Ovo je konačan sastav!

photo: Hypetv

Košarkaški klub Partizan predstavio je tim za narednu 2024-2025 sezonu kroz spektakularnu „Crno-belu simfoniju“ u Domu sindikata.

Tim čini 16 igrača: Balša Koprivica, Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski.

Na promociji nije bio Karlik Džons. On će se u utorak priključiti saigračima na prvom treningu na pripremama za novu sezonu.

CRNO-BELA SIMFONIJA! Partizan predstavio tim! Ovo je konačan sastav!

Na početku programa prikazan je video o grbu Partizana i tome kako je klub rastao, proslavljao pobede i trofeje i tugovao zbog poraza. Uz navijače i njihovu čuvenu krilaticu da je „navijati za Partizan stvar estetike i karaktera“.

Potom su plaketama „Zaslužni Partizanovci“ nagrađeni oni koji su doprineli na promociji kluba prethodnih godina, među kojima glumci Bogdan Diklić i Slobodan Ninković. Novinar Marko Vlahović, kao i posthumno, legendarni spiker sa utakmica crno-belih Nebojša Bogojević Čarli.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da je teško nositi grb kluba, ali da su ambicije najveće.

„Pažljivo sam pogledao ovaj film, nekoliko puta i svaki put su mi suze pošle, iako važim za čoveka koji ima tvrdo srce. U ovu godinu ulazimo u godinu kao klub koji navršava 80 godina od osnivanja sledeće godine, a i osam godina otkako sam na čelu kluba. To je najtežih ali i najlepših osam godina u mom životu“, rekao je on.

„Prošla sezona nije bila tako dobra rezultatski, to svi dobro znamo, zato smo rešili da zamenimo ekipu. Da bude potpuno nova, uz Balšu Koprivicu sve su novi igrači. Imamo potrebu da svima koji su do pre neki dan nosili dres zahvalimo na borbi i tome što su ušli u istoriju“, dodao je on.

photo: Hypetv

Predsednik crno-belih rekao je novim igračima da je teško nositi grb Partizana.

„Da im poželim da sa ponosom nose dres Partizana, za sve koji smo ovde, to je sveti dres. Partizan je veliki jer ima milione navijača iza sebe, ovaj klub ima najbolju atmosferu i najbolje navijače na svetu. Ovaj grb je jako teško nositi, velika je obaveza i teret, ali ako date sve od sebe, ovaj grb će vam vratiti slavom“, rekao je on.

Mijailović je zamolio i da se aplauzom pozdrave članovi uprave iz 2017. godine, koji su zajedno sa njim u teškom trenutku preuzeli klub. On je zahvalio i novoj upravi, navijačima koji kupuju karte i sponzorima koji omogućavaju budžet kojim Partizan može da se takmiči sa najvećim klubovima u Evropi.

„Željku i momcima da poručim da se bore svakim danom, da pobeđuju, na kraju sezone svi smo zajedno i pobednici i gubitnici. Posle teške sezone sve smo zajedno preživeli, napravili kvalitetnu ekipu i imamo najveće ambicije. Biti Partizanovac i voleti Partizan je privilegija i zadovoljstvo u ovom našem ovozemaljskom životu. Živeo Partizan, srećna nam nova sezona“, rekao je Mijailović.

On je potom uručio zahvalnice dvema kompanija koje su dve decenije uz klub, NIS i Telekom.

Hor i simfonijski orkestar su zatim izveli nekoliko navijačih pesama među kojima su „Hram“, „Da volim crno-bele“, „Računajte na nas“, „O Partizane, o šampione“, „Dobro pamtim sve“, „Vraćaju se dani pobede“, „Tango smrti“, ali i himnu Evrolige „I feel devotion“.

Posle toga obratio se trener Partizana Željko Obradović.

„Prelepo je večeras biti ovde, kada pomisliš da si sve prošao i da si sve video – važi“, rekao je Obradović.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji ove proslave i čestitao je reprezentaciji Srbije na osvajanju bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. I nekadašnjem igraču Partizana, a sada predsedniku Košarkaškog saveza Predragu Daniloviću.

Obradović je zahvalio i igračima koji su do pre par meseci bili u klubu.

„I davali sve što su mogli da daju, nikada im to nećemo zaboraviti. Ušli su i bili deo istorije Partizana i takvi će ostati zapamćeni. Želim im mnogo sreće gde god budu igrali, uvek će biti u našim srcima“, naveo je on.

Govoreći o sastavu, rekao je da je klub odlučio da napravi nov tim sa 16 igrača, koji će imati prosek od 25 godina i biti jedan od najmlađih u Evroligi. I zahvalio je predsedniku kluba i Upravom odboru što su „uradili sve da Partizan ponovo bude konkurentan u Evroligi“.

“Poslednji tango – tango smrti”

video: Hypetv

„To je primarno takmičenje, sledeće godine ćemo probati da dobijemo tu licencu na tri godine i to je glavi cilj. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu, vi znate zbog čega. Ali to nam daje energiju, moral, još veću želju i uradićemo sve da bude ovakvih večeri što više. Prvi sastanak sam održao večeras sa igračima, siguran sam da znaju šta je Partizan i da će deo toga osetiti večeras. Srećan sam što ste im ovo priredili“, rekao je Obradović i igračima na engleskom poželeo dobrodošlicu u Srbiju, Beograd i u Partizan.

„Bićete deo velike porodice, osetićete nešto što će biti teško osetiti na drugom mestu jer će vas ovi ljudi gurati i pomoći da pobeđujete. Ovde sam za sve što vam treba, za lepo, a za žalbe – idite kod gospodina predsednika“, dodao je Obradović.

Novi kapiten Vanja Marinković rekao je da je ponosan što se vratio u klub i da je posebna čast što će ponovo biti kapiten.

„Najvećeg kluba na svetu, kluba u kome sam stasao i gde sam se rodio kao igrač. Verujem u saigrače, iako smo se upoznali pre 20 minuta, verujem u stručni štab, u upravu, a najvažnije, verujem u sve vas navijače. Igrom ćemo pričati“, rekao je on.

„Igrati za Partizan je privilegija i čast i najlepša stvar na svetu. To znači igrati za najbolje navijače na svetu. Živeo Partizan“, dodao je Marinković.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner