Background adbanner
calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKOLA JOKIĆ IMA KOLEKCIJU SATOVA VREDNU 200.000 EVRA! Naš košarkaš slab na luksuz, samo mu jedan sat vredi 73.000 evra! SLAĐI LAZIĆ DONJI VEŠ SEVNUO ISPOD MINI HALJINE! Isplivao šokantan snimak bivše rijaliti učesnice! (FOTO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU DECE!? Skandal neviđenih razmera, hitno se oglasila! (FOTO) ANELI ZA NOVAC BILA SA KRIMINALCEM, PA MU LOMILA STAN!? Čuburac otkrio jezive detalje iz prošlosti rijaliti učesnice! EKSKLUZIVNO! “ISTINA JE, IZDRŽAVAM VELJKA” Verica Rakočević priznala da finansira svog 35 godina mlađeg muža, pa otkrila kolika mu je plata! BEBI DOL MESECIMA NOSILA SEKIRU U TAŠNI, A ONDA JU JE POLICIJA ZASTAVILA NA ULICI! Pevačica se ovako pravdala, pa dala urnebesno objašnjenje! SKINULA SE EMINA JAHOVIĆ U PETOJ DECENIJI! Evo kako izgleda posle dva porođaja! Oduševila sve objavom! (FOTO) EKSKLUZIVNO! Tara Simov OPLELA po Nenadu Aleksiću: ,,Ša je za ustanovu!” OGLASIO SE KOMŠIJA VERICE RAKOČEVIĆ NAKON SKANDALA NA AVALI! Veterinar izneo svoju stranu priče: “Psovao sam svoju ženu, a ne njih!” PREMINUO LJUBO JELČIĆ! Voditelj, spiker i glumac napustio nas je u 95. godin! “Aneli i Filip Car će se smuvati!” EKSKLUZIVNO! Čuburac RASKRINKAO rijaliti afere! (VIDEO) EVO U KAKVOM JE STANJU UROŠ STANIĆ NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Rijaliti učesnik se oglasio: “Operisano mi je srce, a sada…” KEBINA LJUBAVNICA RAZVEZALA JEZIK O NJEGOVOJ ŽENI! Ljiljana ne želi više da ćuti, otkrila da ima dokaze za sve što kaže! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA UTORAK 20. AVGUST! Ne propustite emisiju (NE)DOKAZANI u 21 čas! MILICA DABOVIĆ BESNA KAO RIS, JAVNO TRAŽI POMOĆ! Bivša košarkašica saznala da na ovoj alikaciji prodaju njene eksplicitne fotke bez njenog odobrenja! (FOTO) “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspeo da POBEDI sebe samog, pa dao predlog konkurenciji da urade isto! (FOTO)

MIHOLJSKO LETO ĆE TRAJATI DO ZIME! EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE U SEPTEMBRU! Evo zbog čega su neizbežne superćelijske oluje!

Objavio: RHT
19/08/2024 5:02 PM

MIHOLJSKO LETO ĆE TRAJATI DO ZIME! EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE U SEPTEMBRU!

Foto: Pinterest

Toplotni talas ne planira da nas napusti, pa ćemo se kuvati do zime, budući da su za septembar najavljene . Tokom celog septembra temperatura će lokalno dostizati čak 32 stepena, što je za oko pet stepeni iznad proseka.

Naime, meteorolog Nedeljko Todorović kaže da u septembru možemo očekivati temperature preko 30 stepeni Celzijusovih i da smo meteorološki ušli u jesen.

On je istakao da nas do kraja meseca očekuje toplo vreme, ali da, iako sada imamo dnevne visoke temperature, noći i jutra će biti svežije.

MIHOLJSKO LETO ĆE TRAJATI DO ZIME! EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE U SEPTEMBRU!

Iako nam pakao i dalje sledi, metereolog kaže da je 30 stepeni celzujusovih u septembru nije isto kao u junu, pošto je tada sunce na maksimalnoj visini.

Komentarišući nevreme i štetu prouzrokovanu superćelijskom olujom koja je bila aktivna u toku letnjih meseci, Todorović je istakao da je taj termin poznat odavno, ali nije bilo zastupljen u medijima.

Rekao je da jednoćelijske oluje imaju životni vek oko 50 minuta, dok superćelijske mogu trajati od nekoliko sati do jednog dana, i nose sa sobom jak vetar i vremenske nepogode.

– Kod nas te pijavice dostižu brzinu do 200 kilometara na sat, što je za Ameriku uobičajeno. Poslednje nevreme u Beogradu nije bilo propraćeno pijavicom, ali je nevreme u Bačkoj imalo pijavicu što potvrđuju i snimci sa lica mesta – rekao je Todorović.

Istakao je da u toku 2022. godine nije bilo zabeleženih slučajeva pijavica na prostoru Srbije, dok se 2021. godine jedna dogodila na planini Tari.Todorović je, takođe, podsetio da je u 2014. godini bilo dosta superćelijskih oluja sa pojavom pijavica na teritoriji Srbije i regiona.

TOPLOTNI NALAS NAS NE NAPUŠTA

Stabilna atmosferska situacija obeležiće i veći deo naredne nedelje. Sve do četvrtka, vreme ostaje vedro i sunčano, a umesto severoistočnog vetra od utorka počinje da duva košava.

Južni i jugoistočni vetar doneće nam toplu vazdušnu masu, a temperatura će ponovo dostizati 34 stepena. Prosečna temperatura za prvu polovinu septembra oko 27 stepeni, što znači da je pred nama poslednji toplotni talas ove sezone

– Prognostički modeli za četvrtak najavljuju prolazak hladnog fronta, pad temperature i naoblačenje. Veća količina padavina i jake oluje trenutno nisu na vidiku, a pad temperature biće za oko sedam stepeni, te će maksimalna dnevna ponovo biti oko proseka – ističe Gojković.

Hypetv.rs/Republika/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner