Background adbanner
calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OGLASIO SE KOMŠIJA VERICE RAKOČEVIĆ NAKON SKANDALA NA AVALI! Veterinar izneo svoju stranu priče: “Psovao sam svoju ženu, a ne njih!” PREMINUO LJUBO JELČIĆ! Voditelj, spiker i glumac napustio nas je u 95. godin! “Aneli i Filip Car će se smuvati!” EKSKLUZIVNO! Čuburac RASKRINKAO rijaliti afere! (VIDEO) EVO U KAKVOM JE STANJU UROŠ STANIĆ NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Rijaliti učesnik se oglasio: “Operisano mi je srce, a sada…” KEBINA LJUBAVNICA RAZVEZALA JEZIK O NJEGOVOJ ŽENI! Ljiljana ne želi više da ćuti, otkrila da ima dokaze za sve što kaže! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA UTORAK 20. AVGUST! Ne propustite emisiju (NE)DOKAZANI u 21 čas! MILICA DABOVIĆ BESNA KAO RIS, JAVNO TRAŽI POMOĆ! Bivša košarkašica saznala da na ovoj alikaciji prodaju njene eksplicitne fotke bez njenog odobrenja! (FOTO) “NEMA POTREBE DA SE TAKMIČIMO SA MITROVIĆIMA!” Saša Mirković javno je rekao kako je uspeo da POBEDI sebe samog, pa dao predlog konkurenciji da urade isto! (FOTO) VERICA RAKOČEVIĆ STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT NAKON NAPADA KOMŠIJE! Otkrila da li se seli iz porodičnog doma na Avali! MIHOLJSKO LETO ĆE TRAJATI DO ZIME! EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE U SEPTEMBRU! Evo zbog čega su neizbežne superćelijske oluje! Vesna Rivas i Dejan Dragojević OČI U OČI! U D-castu otkrivaju sve MISTERIJE iz njegovog života: “Sve si mi pogodila OD PRVOG DANA!” “POSTO SE KONKURENCIJI ŽURI DA PRVI PUSTE SVOJ RIJALITI…” Saša Mirković se oglasio povodom POČETKA SEZONE “Na kocki sam najviše ZARADIO 25.000 evra, a onda sam izgubio…” Miki Đuričić o NAJVEĆEM POROKU, otkrio da li je sasvim prestao da IGRA (VIDEO) CITY HYPE! Marija Mikić priznala da planira i treće dete! Tara Simov brutalno URNISALA Ša! (VIDEO) GLUMICA U SUZAMA! Dragana Mićalović tek sad otkrila tajnu koju je krila od porodice (FOTO) Posle INCIDENTA sa KOMŠIJOM, Verica Rakočević otkrila DA LI ĆE SE ODSELITI SA AVALE: “Ovaj dom sam gradila 11 godina!”

HYPE TV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivni snimak gorštaka sa Golije i sina o čijoj BORBI ZA ŽIVOT je pričala njegova majka (FOTO/VIDEO)

Objavio: RHT
19/08/2024 3:21 PM

HYPE TV U NOVOM PAZARU! Ekskluzivan snimak gorštaka sa Golije i sina!

U jeku skandala nakon što nam je žena gorštaka sa Golije ispričala jezive detalje iz njihovog porodičnog doma i iznela niz tvrdnji da je bila žrtva porodičnog nasilja, Hype TV se uputio u Novi Pazar. Ova priča je uznemirila javnost, a mi vam donosimo ekskluzivne snimke i fotografije gorštaka i sina.

foto: Hype TV/video/ilustracija

Naime, Kristina Salković, supruga gorštaka Danijela Daneta Biorca, obelodanila je na društvenim mrežama da je bila žrtva porodičnog nasilja. A u svojoj ekskluzivnoj ispovesti za Hype televiziju ona je u javnost iznela niz tvrdnji koji su šokirali Srbiju. Ona je prethodno optužila Daneta i njegovu majku, nazivajući ih lažovima, prevarantima, glumcima i ludacima. Tvrdila je da su je trovali i da je zbog toga završila u bolnici. Gde su joj rekli da su joj creva ozbiljno oštećena i da ima teško oboljenje koje je neizlečivo. Takođe, navela je da Dane odbija da joj pošalje čak i sliku njihovog sina.

Kako Hype TV saznaje Dane je viđen u Novom Pazaru sa sinom. Otac i sin su sedeli na klupi kod autobuske stanice u ovom gradu. Otac je detetu davao vodu i hranu. I sve vreme kuckao poruke i gledao u svoj mobilni telefon.

HYPE TV U NOVOM PAZARU!

video: Hype TV

Podsetimo, Kristina detetova majka je u razgovoru za Hype televiziju tvrdila da je Dane navodno vređao njihovo dete koje ima zdravstveni problem.

Dete je bolesno. Ima oštećenje mozga. Poslao je par snimaka, dva tri video snimka i par slika. Te slike su objavljenje i na njima se vidi kako oni paze dete i kako brinu. Drža ga u bazenu, puste ga samog bukvalno u bazen koji je hladan. Iznose se ga napolje na hladno. Drže ga u krevetu punom ćebadi gde se dete može ugušiti, ne dao Bog. Hrane ga na tuti gde se vrši nužda – istakla je nedavno Kristina za Hype televiziju.

foto: Hype TV

Salkovićeva koja strahuje za svog sina i njegov život, istakla je da svog bivšeg supruga ne želi više nikada da vidi. Ali isto tako je otkrila da starateljstvo nad detetom ima njena svekrva koja, kako je rekla radi u kafani. Ona je otkrila i da je lošeg zdravstvenog stanja, a sve detalje pogledajte u ekskluzivnoj ispovesti nastavku.

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner