Background adbanner
calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN MARINKOVIĆ ANGAŽOVAO PRIVATNO OBEZBEĐENJE?! Pa spomeo još uvek zakonitu ženu Jelenu UROŠ STANIĆ PRIMLJEN U URGENTNI?! Slikom uplašio sve fanove, pa spomenuo njega (FOTO) JEZIV PRIZOR U ZAJEČARU: Završena obdukcija oca i sina čija su tela pronađena u njihovoj kući Naš pevač ima MAJMUNA ZA KUĆNOG LJUBIMCA?! Ovako uživaju, grli ga kao da mu je DETE (VIDEO) GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE POČELO SA RADOM! Evo koliko košta sahrana i kako izgleda cela procedura “Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) SUTRA OČEKUJTE UPLATU OD DRŽAVE! Zbog velikih gužvi proverite da li ste na spisku “Tebe nemam, a DUŠA ME BOLI!” Za Rokviće je ovaj DAN POSEBAN! Rastužili su SVE (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE VERICE RAKOČEVIĆ NAKON INCIDENTA! Posle jezivih pretnji, modna kreatorka zabrinuta za život: “Umorni smo kao psi, potreban nam je mir…” “Nekad se pitam ČIJA SAM!” Ćerka Goce Božinovske šokirala javnost zbog ODNOSA SA MAJKOM: Ja više suza nemam! (VIDEO) POSTOJI MOGUĆNOST DA BUDU OPASNI Dačić: Policija prati oko 100 pripadnika vehabijskog pokreta koji mogu da budu opasni POTPUNI KOLAPS NA AUTOKOMANDI! Tramvaj IZLETEO IZ ŠINA, SUDARIO SE sa automobilom! (VIDEO) DARA BUBAMARA NAPRAVILA HAOS U TURSKOJ?! Vozila džet-ski i snimala se, pa iznervirala kupače (FOTO) Naša PEVAČICA NEZGODNO PALA tokom snimanja spota! ALARMIRALA javnost (VIDEO) U EMISIJI “MALE STVARI” KARATISTKINJA TANJA PETROVIĆ! Progovorila na temu “Kako se postaje svetski šampion?” NAGRADE ISTE KAO ZA OI: Vučić se obratio paraolimpicima, pa im uručio državnu zastavu koju će nositi u Parizu

HAOS NA AVALI! Pomahnitali komšija digao sve na noge! Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?! Veljko pobesneo: “Jedanaest godina živimo bez problema, dok se s*oka nije doselila”

Objavio: RHT
19/08/2024 9:41 AM

Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?!

U mirnom naselju na Avali, punih 11 godina žive modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug, kompozitor Veljko Kuzmančević. Do sada su uživali daleko od gužve i pogleda ljudi, ušuškani u svoje carstvo, međutim, sinoć je došlo do ozbiljnog incidenta.

foto: Hypetv

Naime, policija je intervenisala nakon što je poznati par pozvao zbog sukoba sa komšijom, koji im već godinu dana stvara probleme. Veljko Kuzmančević je na društvenim mrežama podelio detalje o ovom neprijatnom događaju. Uključujući i snimak na kojem se može čuti komšija kako viče i izgovara uvrede. Prema njegovim rečima, komšija je bio u alkoholisanom stanju i maltretirao celo naselje, preteći i izgovarajući zastrašujuće reči poput “dužan si mi krv” i “Verica da umre.”

Ovaj incident dodatno je uznemirio porodicu i njihove susede, a situacija je sada u rukama nadležnih organa.

Policija intervenisala u vili Verice Rakočević?!

foto: prinscreen/instagram/kuzmancevicv

Gospodin je pijan večeras maltretirao celo naselje, na snimku možete čuti kako sam mu dužan krv i kako nam j**e mater, a Verica da umre. Policija u ovom trenutku uzima izjave i pravi zapisnik. Želeo sam da idemo redovnim putem i da u zapisnik postoji prijava o pretnjama i maltretiranju. Jedanaest godina živimo na Avali i nikada nismo imali ni jedan jedini problem. Dok se stoka pre godinu dana nije doselila. Apelujem na policiju i zakon da nas zaštiti od pretnji i maltretiranja, da se ne bi morali štititi sami – napisao je Veljko.

Kako su do sada živeli potpuno mirno, par je po malo u šoku sledom događanja. Ali se nadaju da će policija da reši ovo i da će moći nesmetano i dalje da uživaju u prirodi. U svom velikom dvorištu, cveću i onome zbog čega i jesu došli dalje od grada i gradske gužve.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner