Background adbanner
calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVA TRI GRADA U SRBIJI DANAS GORI ZEMLJA! Izmereno 38 stepeni, a evo koliko je u Beogradu! TRUDNA ŽENA DARKA LAZIĆA MORA NA OPERACIJU?! Katarinina objava uznemirila javnost, ona otkrila celu istinu! (FOTO) (NE)DOKAZANI: “DRŽALA SAM SVOJU UTROBU U RUKAMA! Lupala sam na sva vrata u zgradi, vrištala i molila za pomoć i NIKO NIJE OTVARAO!” Uznemirujuća ispovest preživele Dragane Krunić, koju je pre manje od mesec dana bivši partner RASPORIO NOŽEM na Čukarici SUTRA SE MENJA SUDBINA ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo koga očekuje emotivni zemljotres PROCURELA NOVA FOTKA JODŽIROVOG OCA SA PEVAČICOM! Nakon dokaza da je bio sa Ksenijom Pajčin, na red je došla ona! Ovo niko nije očekivao! (FOTO) EMOTIVNA OBJAVA BIKOVIĆ SA SINOM! Glumac sve oduševio (FOTO) (HYPE PAPARAZZO) Miljana Kulić i Ivan Marinković završili u URGENTNOM CENTRU! Marija VAN SEBE! (VIDEO) SEVAJU OBLINE! Pevačica smršala 14 kilograma pa se skinula u minijaturni bikini (FOTO) ASMIN ODREŠIO KESU, PRŠTE ŠUŠKE! Stanija opustošila radnje (FOTO) MEĐUNOŽJE MILICE PAVLOVIĆ! ŠOK PRIZOR! Kreće voda na usta od pogleda! Vrela ribica… (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! Sanirana povreda, a evo šta je preporuka lekara GOLA NIKOLIJA, IZAŠLA U GRAD! Šok izdanje pevačice svi gledaju u njenu belu… (FOTO) Boli glava od prizora VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Nakon izjave bivšeg predsednika OGLASIO SE IVICA DAČIĆ: “Lažeš Borise Tadiću” DA LI SU INTIMNI ODNOSI GREH!? Mnogi vernici nisu ovo znali MARIJA U SUZAMA ZBOG MILJANE! Urgentno stanje Kulići u strahu! Ovo su svi detalji drame

Nakon izjave bivšeg predsednika OGLASIO SE IVICA DAČIĆ: “Lažeš Borise Tadiću”

Objavio: RHT
18/08/2024 1:02 PM

Nakon izjave bivšeg predsednika oglasio se Ivica Dačić

Foto: R.Z./ATAImages

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odgovorio je Borisu Tadiću povodom njegove izjave, poručivši mu da laže.

-Povodom izjave Borisa Tadića, želim jasno da ponovim, lažeš, Borise Tadiću!

Miodrag Rakić mi je jasno i precizno preneo da je nalog Predsedništva meni i direktoru policije da ni po koju cenu učesnici skupa ne smeju da dođu do zgrade Radio-televizije Srbije, kao i da se upotrebe sva sredstva prinude prema svim učesnicima skupa.

Čak su upotrebljeni i gumeni meci, a Žandarmerija je brutalno intervenisala, od čega je nastradao Ranko Panić.

Direktor policije mi je prenosio kakve naredbe dobija od Rakića, koji ga je prilikom intervencije pitao i gde je vodeni top.

Zbog svega toga, zbog tvoje naredbe, četiri godine nisam razgovarao sa Aleksandrom Vučićem, koji je sa pravom bio ljut, jer je i on, kao jedan od vođa opozicije, bio pretučen – izjavio je Dačić.

hypetv/Alo!(Tanjug)

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner