Background adbanner
calendar

Nedelja 18. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN ODREŠIO KESU, PRŠTE ŠUŠKE! Stanija opustošila radnje (FOTO) MEĐUNOŽJE MILICE PAVLOVIĆ! ŠOK PRIZOR! Kreće voda na usta od pogleda! Vrela ribica… (FOTO) PRVO OGLAŠAVANJE IVANA MARINKOVIĆA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE! Sanirana povreda, a evo šta je preporuka lekara GOLA NIKOLIJA, IZAŠLA U GRAD! Šok izdanje pevačice svi gledaju u njenu belu… (FOTO) Boli glava od prizora VOJA NEDELJKOVIĆ NAPRAVIO HAOS! Snimljen kako se svađa nasred ulice u centru grada (HYPE PAPARAZZO) Nakon izjave bivšeg predsednika OGLASIO SE IVICA DAČIĆ: “Lažeš Borise Tadiću” DA LI SU INTIMNI ODNOSI GREH!? Mnogi vernici nisu ovo znali MARIJA U SUZAMA ZBOG MILJANE! Urgentno stanje Kulići u strahu! Ovo su svi detalji drame PORUKA PREDSEDNIKA VUČIĆA PODIGLA SRBIJU NA NOGE: Moj otpor za Srbiju, suverenu, uspešnu i naprednu biće NAJŽEŠĆI moguć! (VIDEO) “ONI SU I U KONGRESU DONOSILI ODLUKE O TOME” Dačić: Cilj zapadnih sila nestabilan region kako bi imale veći uticaj na odlučivanje UPOZORENJE! Ovaj deo Srbije je na udaru od pljuskova “PRILIKOM HAPŠENJA JE PRUŽAO OTPOR” Dačić: Ramović ubijen u okršaju sa policijom,odbio da se preda,pucao na pripadnike MUP “JA SAM GEJ, ALI NE PODRŽAVAM PROMENU POLA!” Bojana Pavlović na Hype TV “Koja je poenta borbe da nas prihvate, ako menjaš to što jesi?” LUBENICE MOGU DA EKSPLODIRAJU! Odmah primenite ovo HYPE PAPARAZZO! Uhvaćena Iva Strljić kako kupuje ovo! (FOTO) PREMINUO POZNATI GLUMAC! Svi u suzama, tuga!

“ONI SU I U KONGRESU DONOSILI ODLUKE O TOME” Dačić: Cilj zapadnih sila nestabilan region kako bi imale veći uticaj na odlučivanje

Objavio: RHT
18/08/2024 10:59 AM

“Oni su i u Kongresu donosili odluke o tome”

Foto: R.Z./ATAImages

Ministar unutrašnjih poslova Ivica. Dačić izjavio je danas da je je ubeđen da je cilj velikih zapadnih sila da izazovu nestabilnost na ovim prostorima kako bi mogle da imaju veći uticaj na rešavanje problema i donošenje odluka i istakao da im smeta stabilna Srbija na svim poljima.

Dačić je, komentarišući izveštaj kineskog. Ministarstva spoljnih poslova u kojem se navodi da američki Kongres finansira organizaciju koja kod nas finansira brojne nevladine organizacije u cilju rušenja vlasti, rekao da to nije ništa novo na našim prostorima, da se to dešavalo i ranije i da američka administracija to i ne krije.

-Oni su i u Kongresu donosili odluke o tome. Počelo je još u vreme nekadašnjeg pedsednika Jugoslavije i Srbije Slobodana Miloševića, pa čak i pre. Miloševića u vreme socijalizma se govorilo i raspravljalo o uticaju na, kako oni kažu, demokratizaciju, širenje demokratije – rekao je. Dačić za TV Prva.

On je dodao da mu je pre 10 dana predsednik Srbije Aleksandar. Vučić, kako je rekao, počeo da čita koje su sve te organizacije po izveštaju Narodne banke i drugih organizacija.

-To je sve zvanični izveštaj, nisu to sada neki obaveštajni podaci, nego to su činjenice. Znači koje su sve te organizacije razne, jer ovo nije jedina koja se interesuje za političku i medijsku scenu. Srbije, i ko to finansira i koliko to košta – rekao je Dačić.

On je dodao da je Kina jedna od zemalja koja se takođe nalazi na meti, ali da je. Kina mnogo veća nego što je. Srbija i može sigurno da odgovori. Dačić je rekao da, ako slušamo zvanično Stejt Department, interes. Amerike jeste da bude mir u regionu i dobra bilateralna saradnja.

-Međutim, ubeđen sam da je interes da se izavoze nestabilnost, da bi njihov uticaj, ne samo. Amerike, nego i Velike Britanije i nekih drugih velikih sila bio što veći. Zato im smeta stabilna Srbija i to je najveći problem za njih. Stabilna Srbija koja je u stanju da rešava probleme bez toga da mora njih da zove, da oni budu posrednici i vođe u nekim tim projektima. I to je to pitanje samostalnosti u smislu vođenja spoljne politike – naveo je Dačić, prenosi Tanjug.

hypetv

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner