Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ako vam je MUKA KAD ME GLEDATE…” Nataša Aksentijević napravila CIRKUS na mrežama! Zabranili je, pa ona UDARILA KONTRU (HIT VIDEO) IZMENJENA TRASA NA AUTO-PUTU KOD AERODROMA BEOGRAD! Naoružajte se strpljenjem! Želudac vam NE VARI HRANU? OVO trebate da uradite ZA STOLOM, ne biste se odmah setili! ANELI AHMIĆ OPLELA PO JANJUŠU, PA SPOMENULA ASMINA: “On se stidi deteta i povraća mu se na moje ime” OGLASILA SE GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTO: “Idem na kontrole kao i na fizio-vežbe” Vozač kamiona POKOSIO ŽENU na Novom Beogradu! “MENI TO NIJE NORMALNO I PRIRODNO” Zerina osudila Miku i Gibu zbog PROMENE POLA (VIDEO) Predsednik Vučić danas je primio akreditivna pisma petoro novoimenovanih ambasadora (FOTO) Džejli Ramović ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija ušla u LOKAL PET MINUTA pre početka NASTUPA! VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE BRUCOŠE! Prijave za smeštaj u studentske domove do 16. septembra PLJUŠTE UVREDE! Janjuš se obratio Aneli nakon što se saznalo da joj je slao glasovne poruke! Alen Islamović ima PRIVATAN BIZNIS o kome se malo zna! Pritom i UŽIVA: “Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I…” ZAJEDNIČKIM SNAGAMA! “Obnova dela pruge Beograd – Bar kroz Srbiju koštaće između 1,5 i dve milijarde evra što ćemo znati posle tendera”, najavio je Vesić TEŠKO POVREĐENA DEVOJKA NAKON PADA SA TROTINETA! Hitno prevezena u Urgentni centar VAŽNI DOGAĐAJI KOJI SU SE DESILI NA DANAŠLJI DAN! Iz Beograda krenuo prvi putnički voz, a održana je i najveća automobilska trka oko Kalemegdana DANAS SRBI SLAVE VELIKOG SVECA! Evo šta nalažu narodna predanja da se učini

PROGOVORILA! Ana Kokić o novom emotivnom partneru: “Opreznija sam i probirljivija u ovim godinama”

Objavio: RHT
16/08/2024 9:56 AM

Ana Kokić o novom emotivnom partneru!

Ana Kokić je duži vremenski period van medija i žutih strana. Otvorila je teretanu i posvetila se biznisu. Međutim, sada je odlučila da se vrata na velika estradna vrata i konačno se posveti svojoj karijeri. Dok joj nastupi ne manjkaju.  

Foto: ATA Images

Kako je rekla, letnja turneja prolazi i više nego dobro, a veliki pokretač i motivacija su joj njene ćerkice, koje su je čak same terale da se vrati svom poslu.

Ana Kokić o novom emotivnom partneru!

– Zadovoljna sam novim pesmama i reakcijom publike. Još na samom početku moje solo karijere i izdavanja prvog albuma, ostala sam u drugom stanju i rešila da osnujem porodicu. Želala sam da se posvetim svojim devojčicama i gledala sam da balansiram, da ne trpi posao ni porodica. Posao mi je bio tada u drugom planu, devojčice su sada porasle i sada mi i one govore da treba da se posvetim muzici. Mislila sam da je besmileno da nakon toliko godina razmišljam o nekoj velikoj karijeri i da treba da odustanem i povučem se – rekla je Ana. 

Ana je zatim otkrila da li je emotivno ispunjena. 

– Naučila sam u ovim godinama da više slušam razum nego srce, a poslednjih godina nisam pala u nesvest na nekoga. Ne bežim od ljubavi, možda sam samo malo više opreznija i probirljivija i trenutno ovako kako mi je sada je mnogo lepo, ne želim to da kvarim – zaključila je pevačica za portal “24sedam”.

Hypetv.rs/24sedam/J.V.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner