Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN MARINKOVIĆ DONEO ŠOK ODLUKU! Odlučio se na veliki korak, pa iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama (FOTO) “Ako vam je MUKA KAD ME GLEDATE…” Nataša Aksentijević napravila CIRKUS na mrežama! Zabranili je, pa ona UDARILA KONTRU (HIT VIDEO) IZMENJENA TRASA NA AUTO-PUTU KOD AERODROMA BEOGRAD! Naoružajte se strpljenjem! Želudac vam NE VARI HRANU? OVO trebate da uradite ZA STOLOM, ne biste se odmah setili! ANELI AHMIĆ OPLELA PO JANJUŠU, PA SPOMENULA ASMINA: “On se stidi deteta i povraća mu se na moje ime” OGLASILA SE GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTO: “Idem na kontrole kao i na fizio-vežbe” Vozač kamiona POKOSIO ŽENU na Novom Beogradu! “MENI TO NIJE NORMALNO I PRIRODNO” Zerina osudila Miku i Gibu zbog PROMENE POLA (VIDEO) Predsednik Vučić danas je primio akreditivna pisma petoro novoimenovanih ambasadora (FOTO) Džejli Ramović ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija ušla u LOKAL PET MINUTA pre početka NASTUPA! VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE BRUCOŠE! Prijave za smeštaj u studentske domove do 16. septembra PLJUŠTE UVREDE! Janjuš se obratio Aneli nakon što se saznalo da joj je slao glasovne poruke! Alen Islamović ima PRIVATAN BIZNIS o kome se malo zna! Pritom i UŽIVA: “Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I…” ZAJEDNIČKIM SNAGAMA! “Obnova dela pruge Beograd – Bar kroz Srbiju koštaće između 1,5 i dve milijarde evra što ćemo znati posle tendera”, najavio je Vesić TEŠKO POVREĐENA DEVOJKA NAKON PADA SA TROTINETA! Hitno prevezena u Urgentni centar VAŽNI DOGAĐAJI KOJI SU SE DESILI NA DANAŠLJI DAN! Iz Beograda krenuo prvi putnički voz, a održana je i najveća automobilska trka oko Kalemegdana

TUŽNA SUDBINA TOME PANIĆA! Otkrio najteže trenutke iz svog života, pa šokirao: “Nismo imali za pelene, prodao sam dva automobila…”

Objavio: RHT
15/08/2024 12:22 PM

TUŽNA SUDBINA TOME PANIĆA!

Toma Panić ostabio je svoj osao manekena i posvetio se menadžerisanju. On je u dogovoru sa svojom suprugom Nadeždom Biljić odlučio da je najbolje da rade zajedno, da ne plaćaju obezbedženje i menadžera za njene nastupe. I tako već funkcionišu pune tri godine.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, tek sada on je odlučio da stane na put tračevima i otkrije pravu istinu. I sve o teškom borbi za život, nemaštini….

– Ja sam neko ko je od starta imao i svoj auto i svoj dom, kuća u Svilajncu je na moje ime. Ne znam odakle ljudima da ja nemam?! Ja nisam ni buržuj, ni milioner. Ja se nikada tako nisam ni predstavljao. Ali odatle je potekla priča da ja njoj uzimam, jer navodno nemam… – kaže Toma i dodaje.

TUŽNA SUDBINA TOME PANIĆA!

 Kada smo počeli Nadežda i ja, nisam želeo da radimo zajedno upravo zbog toga. Mnogo pevačica radi sa mužem, ali to se ne spominje. Nekima sam iritantan i nemam problem sa tim. Niko ne zna istinu, a to je da sam sa ocem sa deset godina radio parket. Radio sam od ujutru sa njim – počeo je Toma.

Svi kažu da smo Nadežda i ja izabrali teži put, a ja bih rekao da je to pravi. Kod drugih ljudi cilj opravdava sredstvo, a kod nas dvoje ne. Nudio sam je na početku drugim menadžerima, svi su odbili. Naišao sam na to ili da nemaju vremena ili da nisu zainteresovani. Nisam mogao da takav talenat i harizma propadnu, jer ja sam to već prošao kroz košarku. Tada smo se dogovorili da mi radimo kao tim i idemo dalje. Odbili su nas kada nismo imali za pelene. Bilo je momenata kada sam prodao svoja dva automobila da bi ona snimila pesmu. Nadežda nije bila zvezda, nije zarađivala velike pare, nije bilo lako na samom početku. Bila je radna pevačica, nije nastupala pod imenom i prezimenom – rekao je on.

Hypetv.rs/alo/J.V.

BONUS VIDEO:

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner