Background adbanner
calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IVAN MARINKOVIĆ DONEO ŠOK ODLUKU! Odlučio se na veliki korak, pa iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama (FOTO) “Ako vam je MUKA KAD ME GLEDATE…” Nataša Aksentijević napravila CIRKUS na mrežama! Zabranili je, pa ona UDARILA KONTRU (HIT VIDEO) IZMENJENA TRASA NA AUTO-PUTU KOD AERODROMA BEOGRAD! Naoružajte se strpljenjem! Želudac vam NE VARI HRANU? OVO trebate da uradite ZA STOLOM, ne biste se odmah setili! ANELI AHMIĆ OPLELA PO JANJUŠU, PA SPOMENULA ASMINA: “On se stidi deteta i povraća mu se na moje ime” OGLASILA SE GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTO: “Idem na kontrole kao i na fizio-vežbe” Vozač kamiona POKOSIO ŽENU na Novom Beogradu! “MENI TO NIJE NORMALNO I PRIRODNO” Zerina osudila Miku i Gibu zbog PROMENE POLA (VIDEO) Predsednik Vučić danas je primio akreditivna pisma petoro novoimenovanih ambasadora (FOTO) Džejli Ramović ZABRANJEN KONCERT U HRVATSKOJ! Policija ušla u LOKAL PET MINUTA pre početka NASTUPA! VAŽNA INFORMACIJA ZA SVE BRUCOŠE! Prijave za smeštaj u studentske domove do 16. septembra PLJUŠTE UVREDE! Janjuš se obratio Aneli nakon što se saznalo da joj je slao glasovne poruke! Alen Islamović ima PRIVATAN BIZNIS o kome se malo zna! Pritom i UŽIVA: “Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I…” ZAJEDNIČKIM SNAGAMA! “Obnova dela pruge Beograd – Bar kroz Srbiju koštaće između 1,5 i dve milijarde evra što ćemo znati posle tendera”, najavio je Vesić TEŠKO POVREĐENA DEVOJKA NAKON PADA SA TROTINETA! Hitno prevezena u Urgentni centar VAŽNI DOGAĐAJI KOJI SU SE DESILI NA DANAŠLJI DAN! Iz Beograda krenuo prvi putnički voz, a održana je i najveća automobilska trka oko Kalemegdana

NE MOŽE DA SE POMIRI SA SUDBINOM! Aneli Ahmić u suzama, a u sve je upleten i Asmin Durdžić! A tek za Staniju šta je rekla

Objavio: RHT
15/08/2024 9:26 AM

Aneli Ahmić u suzama!

Aneli Ahmić od kako je izašla u spoljni svet ide po klinikama za ulepšavanje, jer želi svoje lice i telo da dovede u red. Međutim, da je nešto tišti i da nije baš srećna, otkrila je tek sinoć gostujući u jednoj emisiji.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Ona je konačno odlučila da progovori o Asminu Durdžiću sa kojim ima ćerku Noru. Pa je briznula u plač zbog svoje jedinice, jer je otac ni jednom nije pozvao na telefon od kako je ona izašla iz rijalitija, što je jako boli zbog devojčice.

– Ne, ne zanima ga uopšte. Niti je zove da je čuje, niti da je vidi. Znam da se njemu i Staniji bliži kraj, osećam to. Postoje neke stvari možda, nije mi pisao, ali mislim da im se bliži kraj. Mislim da ćemo uskoro gledati sve to – rekla je Aneli. Po čemu su mnogi zaključili da im ona sama želi kraj veze.

Aneli Ahmić u suzama!

– Ovo je mlaka voda između njega i Stanije. Nekako sve radi na silu. On je loš čovek, koji hoće da te prevari. Mi kad smo bili u braku, on kad bi pogrešio, on bi jako brzo došao da se izvini i pokajao se. Ne bih neke stvari pričala, ali mislim da ona njega tera da neke stvari radi i da joj se dokazuje – rekla je Aneli samouvereno.

Foto:Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

– Nora stoji na stepenicama i govori mojoj mami da nju njen tata voli i da će njen tata doći. Ona je sama rekla da ona voli i mamu i tatu. Moja Nora nosi narukvicu što joj je kupio tata za rođendan. Ja nikada svom detetu neću zabraniti da vidi svog tatu i nikada njoj direktno neću reći loše o njemu. Kad ona kaže da voli tatu, mene uhvati tuga, ja je zagrlim i ljubim je. Gledaš je onako i kako se nećeš isplakati – rekla je i onda objasnila zašto ona sama ne želi da okrene Asmina telefonom kako bi se čuo sa ćerkom.

– Ne, nemam potrebe mi smo završili. On ako bude hteo da je vidi može i ako se bude iskreno pokajao. Mene boli to i teško mi je jako što se ona tako rastuži. Mene su više razočarali njegovi roditelji nego on – rekla je Aneli kroz suze.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Komentari

  1. Ma tebe boli što se tebi nije javio. Boli tebe briga za dete i ti je nisi pominjala 10 meseci. A to što kažeš za Njih da im se bliži kraj i da osećaš to znači da si krenula opet po ođžama propalitetu. Dok ođže tebi uzimaju pare Oni uživaju. I ne ulepšavaj tvoj odnos sa njim – bio je katastrofa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner