Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK DETALJI VRELE AKCIJE! MATORA BILA INTIMNA SA PEVAČICOM U KLOZETU! Sve se saznalo, biće haos! Evo šta joj je uradila Nakon što se oženio, Bilal pokazao INTIMNE TRENUTKE SA SUPRUGOM! Sve PRŠTI OD EMOCIJA I STRASTI (FOTO) ŠOK DETALJI O MIONI I NENADU! Evo šta se dešava nakon rijalitija, OVO JE PRAVA ISTINA! Potez koji niko nije očekivao! STANISLAV KUPIO NOVU BESNU MAŠINU! Maja u transu, zastaje dah! DUŠMANI NA APARATIMA! (FOTO) PEVAČICA IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA KAO DEVOJČICA:”Mala Zorica vidi mamu koja zapomaže, moli za pomoć, otečena” “Da li VAŠIM ĆERKAMA želite TAKAV ŽIVOT?!” Kristina Spalević SE RAZJARILA: Ženi biste čestitali samo kada bi se PORODILA i odmah nastavila da radi NA NJIVI! (VIDEO) PEVAČICA U PAKLU POROKA! ŠOKANTNA ISPOVEST U EMISIJI: “Prvo i jedino što sam probala je kokain, integritet mi je uništen” OZBILJNE VEZE NISU ZA NJIH! Horoskopski znaci od kojih se treba kloniti NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na koleginicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je šizofreničarka” “Došao sam da razgovaramo o problemima, u septembru ću 7 dana biti u Podrinju” VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU RAZGOVARA SA NARODOM (UŽIVO/FOTO) SKINULA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Naslednica folkerke na jahti u minijaturnom bikiniju, sve puca (FOTO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantelesnom oplodnjom VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice da vas čujem i saslušam – Ne samo o litijumu ANITA DOBIJA PEDALU!? Procurele šokantne poruke, skandalčina u najavi! “MOJ OTAC MI NIKADA NIJE REKAO DA ME VOLI!” Specijalno izdanje emisije “SHOWBLIZ” Nela Vidaković za klavirom u studiju HYPE TELEVIZIJE MILAN MAGLOV POSTAJE TATA! Šok objava, sve iznenadio! Podelio fotografiju, narod u neverici! Srpski influenser ne krije radost (FOTO)

VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice da vas čujem i saslušam – Ne samo o litijumu

Objavio: RHT
14/08/2024 7:50 PM

Vučić u Malom Zvorniku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Malom Zvorniku gde se sastao sa građanima.

Takođe su došli ljudi iz okolnih mesta. Sastanak se održava u zgradi opštine, gde je Vučić dočekan od strane više od stotinu građana.

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Cilj njegovog dolaska bio je da razgovara o temi eksploatacije litijuma, ali i da se informiše o drugim pitanjima koja su važna za lokalnu zajednicu.

Vučić u Malom Zvorniku

Vučić je ranije putem svog Instagram naloga pozvao sve zainteresovane građane iz Malog Zvornika. Ali i iz susednih mesta kao što su Krupanj, Ljubovija i Loznica.

Pozvao je sve da prisustvuju na ovom otvorenom razgovoru. On je naglasio da će sastanak biti slobodan za sve, te da će svi koji žele imati priliku da izlože svoje stavove i postave pitanja. Predsednik je obećao da će se truditi da bude prisutan koliko god bude potrebno, čak i čitavu noć ako bude potrebno, kako bi saslušao sve prisutne.

Prema Vučićevim rečima, sastanak nije kontrolisan i nije ograničen samo na temu eksploatacije litijuma. Građani su pozvani da govore o svim temama koje su im važne, uključujući i kritike upućene njemu ili njegovoj vladi. Predsednik je rekao da želi da vodi istinski i suštinski razgovor sa građanima, pružajući im priliku da slobodno izraze svoje mišljenje i zabrinutosti.

Hypetv.rs/Republika S. S.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner