Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na koleginicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je šizofreničarka” “Došao sam da razgovaramo o problemima, u septembru ću 7 dana biti u Podrinju” VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU RAZGOVARA SA NARODOM (UŽIVO/FOTO) SKINULA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Naslednica folkerke na jahti u minijaturnom bikiniju, sve puca (FOTO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantelesnom oplodnjom VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice da vas čujem i saslušam – Ne samo o litijumu ANITA DOBIJA PEDALU!? Procurele šokantne poruke, skandalčina u najavi! “MOJ OTAC MI NIKADA NIJE REKAO DA ME VOLI!” Specijalno izdanje emisije “SHOWBLIZ” Nela Vidaković za klavirom u studiju HYPE TELEVIZIJE MILAN MAGLOV POSTAJE TATA! Šok objava, sve iznenadio! Podelio fotografiju, narod u neverici! Srpski influenser ne krije radost (FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISRENIJE:”Često čujem onu priču, lako je njoj, ona ima” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 15. AVGUST! Lea Stanković u Kartama na sto iskreno o Andriji Jo! ŠOK ISPOVEST! RASKRINKAVANJE RIJALITI PRODUKCIJE “Honorar mi je bio SAMO 100e, a ugovor su mi dali da pročitam TEK U KARANTINU!” Bivša učesnica šokirala o pravilima (VIDEO) CITY HYPE! Tozla progovorio o Gastozu! Zorja nikad iskrenije o Teya Dori! (VIDEO) ŠOK! STANISLAV I MAJA RASKINULI!? Drama na moru! Nastao haos, leti perje, rade pesnice! SKANDALOZNO! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAPRAVILA HAOS! Đina ne nosi DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, a šta će joj na to tek reći tata? “Devojka i ja za PUTOVANJE IZDVOJIMO 15.000 EVRA!” Lux otkrio i kog tiktokera NE VOLI! (VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome

ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome

Objavio: RHT
14/08/2024 3:44 PM

Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?!

Adam Adaktar svakodnevno privlači pažnju svojim objavama na istagramu. Međutim, jednim odgovorom, “kralj obrva” je definitivno šokirao.

Foto: prinscreen/tiktok/adaktar_official

On je kao i obično opušteno odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a onda je ispričao priču kada je upao nesmotreno u kriminalnu bandu, ali i kada je shvatio šta se dešava oko njega.

Tamo neke 2014. godine sam upoznao jednu žensku osobu koja me je odvela kod svojih prijatelja u Švedsku. Bili smo u jednom luksuznom delu glavnog grada. Sve je izgledalo kao iz bajke. Bio je doček Nove godine. Bilo mi je čudno što je postojalo 7 mladih ljudi od kojih su 3 devojke, 3 momka i 1 stariji od svih njih i svi žive zajedno, a nisu porodica. Moram da kažem da sam tamo proveo ukupno 4 dana – započeo je svoju priču Adam, a onda otkrio strašno saznanje.

Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?!

– Rekao sam im da želim da kupim neki novi telefon, a onda me je isti sačekao sutradan. To je navodno bio poklon tih ljudi. Iznenadio sam se, ali mi je bilo čudno da je bez kutije i punjača. E tek tada sam shvatio da su oni ekipa, zapravo jedna kriminalna banda koja krade stvari i preprodaje ih. Možda se bave još nekim stvarima, ali u to nisam zalazio. Ali za krađu i preprodaju sam video svojim očima. Međutim, ja sam se dopao tom glavnom liku jer sam bio sposobniji od njegovih uposlenih. Tada mi je ispričao mnoge priče i bajke, šta god, a meni je sve to tada bilo jako zanimljivo jer sam bio jako mlad. Dopalo mi se to nešto drugačije – priča kralj obrva.

– Tada sam studirao, a oni su mi dali ponudu da tamo upišem nastavak strudija. Želeo sam da ostanem i da se ne vraćam za Beograd. Međutim drugarica sa kojom sam došao je morala da se vrati u Nemačku, a ja sam dva dana ostao sam, takoreći prepuzšten tim nepoznatim ljudima. Odlučim da ostanem. Sudbinski počinje jedna pesma od Josipe Lisac: Jedna mladost, jedan cvet nade raste tiho u srcu tvomdrugi za te ovaj svet grade, s malo prave istine u tom. Pričaju ti priče te i svaka priča ima srećan kraj. Al prešućuju da taj svet krade baš tvog sunca sjaj. E tada odlučujem da se ipak vratim u Srbiju.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner