Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CITY HYPE! Tozla progovorio o Gastozu! Zorja nikad iskrenije o Teya Dori! (VIDEO) ŠOK! STANISLAV I MAJA RASKINULI!? Drama na moru! Nastao haos, leti perje, rade pesnice! SKANDALOZNO! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAPRAVILA HAOS! Đina ne nosi DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, a šta će joj na to tek reći tata? “Devojka i ja za PUTOVANJE IZDVOJIMO 15.000 EVRA!” Lux otkrio i kog tiktokera NE VOLI! (VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TROJE RIJALITI UČESNIKA POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Policija na licu mesta izvlači TELA iz SMRSKANOG automobila BEBICA ISTETOVIRAO LIK TEODORE! Doneo KONAČNU ODLUKU ZA CEO ŽIVOT! Evo kako joj je DOKAZAO LJUBAV “HOĆU DA VAS ČUJEM, HOĆU DA VAS SLUŠAM” Vučić: Pozivam sve građane Malog Zvornika i okolnih mesta na razgovor u 18 sati (VIDEO) VOYAGE ŠOKIRAO ODGOVOROM! Reper progovorio o ljubavnom životu: “Zreo sam i ostvaren muškarac spreman za život sa Tamarom, ali …” “Ne bismo da nas Desingerica PRSKA MLEKOM!” Poznate sestre se PRŽE na repera? “Odličan je FRAJER, kao i MC Stojan” (VIDEO) “ANĐELO JE BIO PLAĆEN UNAPRED 15.000 EVRA DA BI BIO SA ANITOM!” Skandalozne tvrdnje Bojane Pavlović: “Odala se nesvesno” SVE JE SPREMNO ZA AVIONDŽIJE! Rediteljka Suzana Purković sve obelodanila: “Krećemo u 12. razred, a direktor škole Saša Mirković nam daje nove zadatke” ŠOK! Glumac u emisiji otkrio da ga je DEVOJKA PREVARILA SA NAJBOLJIM DRUGOM: To se desilo u WC-u! (VIDEO) OPŠTA POMETNJA! Filip Car tajno stigao u Beograd, pa iznervirao Aleks?! Biće tek lom, A EVO I ZBOG ČEGA! Paradajz se JAKO BRZO POKVARI U FRIŽIDERU! Ovako ga čuvajte da se NE UBUĐA! EKSKLUZIVNO! Jana potpuno neprepoznatljiva! Evo gde smo uhvatili pevačicu i u čijem je društvu bila! (FOTO)

Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM? Prelepa BRINETA koju OLIMPIJCI OBOŽAVAJU hrabro korača estradom, a ovo su DETALJI o njoj?

Objavio: RHT
14/08/2024 11:34 AM

Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM?

Pevačica koja preti da ostvari veliki uspeh na estradi intrigira javnost godinama.

Foto ATA Images

Katarina Ina Gardijan pojavila se na sceni pre gotovo deset godina u jednom muzičkom takmičenju, a onda je krenula da snima pesme poput “Otkidam”, “Prva dama”, “24 dana”, a poseban uspeh imala je zahvaljujući duetu sa Milanom Stankovićem “Sve što ne smemo”.

Ona se, međutim, u jednom trenutku povukla sa scene.

 “Nije postojao nikakav specijalan razlog. Izbacila sam sve pesme koje sam u tom trenutku imala i htela sam da se povučem, da napravim pauzu i razmislim o svemu. Šta je bilo dobro, šta ne. Iskreno, iz ovog ugla mislim da sam imala neke greške. Znam gde sam grešila i htela sam da razmislim o svemu, da znam šta mi je činiti za ubuduće. Mada, definitivno nisam planirala da me nema dve godine, ova godina se i ne računa”, rekla je Ina 2020. godine, kada je bila u jeku pandemija koronavirusa.

Foto ATA Images

Ina Gardijan bila U VEZI SA FUDBALEROM?

Pevačicin ljubavni život takođe je bio tema medija. Kako su ranije mediji navodili, Ina je navodno bila u vezi sa jednim fudbalerom, koji je često igrao u Nemačkoj.

Često je išla tamo na nastupe i viđala se krišom sa njim, kako javnost ne bi saznala za to. Osvojio ju je pažnjom i svojim džentlmenskim ponašanjem, a ljubav im je u cvetala, da bi onda prestala. Nikada nam nije otkrila zbog čega je ljubav prestala, ali znamo da i dalje pati za njim”, naveo je izvor ranije, prenosili su domaći mediji.

Inače, po kuloarima se priča da je Ina navodno devojka bivšeg fudbalera Duška Tošića. Iako je lepa brineta demantovala navode da je među njima uopšte bili nečega, postoje sumnje kako među njima ima ljubavne povezanosti.

Foto: Printscreen Instagram/inagardijan

Pevala OLIMPIJCIMA

Na žurki povodom proslave medalja srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Parizu, posebno se izdvojio nastup Ine Gardijan.

Ona je pevajući pola sata zaludela sportiste svojim glasom i atraktivnim izgledom, kako upućeni govore.

Foto: Printscreen/Instagram/inagardijan

Pored Ine, na žurki su tada pevali i Milica Todorović, Milica Pavlović, Nikola Rokvić i još neki izvođači, ali ne i Radiša Trajković Đani. Pevač se obrukao govorivši da nije mogao da dođe do mikrofona od ostalih kolega, a zapravo nije bio ni pozvan da tamo nastupi. Na proslavi sportista trebalo je da peva Aca Lukas, ali je zbog nastupa u Herceg Novom bio sprečen da dođe.

Hypetv.rs/V.M.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner