Background adbanner
calendar

Utorak 13. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEKARI UPOZORAVAJU! Evo na šta ovih dana OBAVEZNO moraju da paze svi koji imaju visok pritisak! EVO ŠTA JEDE KAJLI DŽENER! Ovo je njena dijeta uz pomoć koje je smršala 20 kilograma DETALJI TAJNOG RAZGOVORA MEGAN I KEJT! Evo na šta je Kralj Čarls III primorao princezu od Velsa, SKANDAL STIŽE NAM LUCIFERKILER! Srpski meteorolog otkrio kada se završavaju paklene vrućine OKONČANA ISTRAGA O HOLANĐANINU SA EVROVIZIJE! Diskvalifikovan pred finale, a evo kakva je odluka doneta, hitno se oglasio i on RASTE VAM DLAKA IZ MLADEŽA?! Otkriveno šta to znači i kako da prepoznate opasnost POČINJE DA DELUJE SAMO POSLE NEKOLIKO MINUTA! Popijte čašu ovog napitka pre odlaska u krevet i odmah ćete zaspati EVO KAKO DANAS IZGLEDA NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU! Prošla kroz skandal epskih razmera sa samo 10 godina, za sve krive njene roditelje! ANITA SE ŠOKIRALA KADA JE OTVORILA VRATA STANA! Nije mogla da veruje, hitno se oglasila, van sebe! OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Ova tri dela Srbije NA UDARU! NAŠEM PEVAČU SIN UMRO NA EKSKURZIJI! Stravične vesti ga dotukle, doneo odluku da se potpuno povuče “Videla sam auto prevrnut na krov! Znala sam da su SVI POGINULI” Tanja Obradović prvi put nakog BEKSTVA U ILEGALU o najvećoj tragediji posle koje je rijaliti UGAŠEN (VIDEO) Ina Gardijan kao prava DIVA, zadivila naše zlatne momke i devojke! “OVO BI MOGLO DA POSTANE NEZAUSTAVLJIVO!” Opasan virus se širi Evropom, svi u panaci “Desingerica neće nastupati kad MOJA ĆERKA PORASTE!” Pevač o kolegama: Darko Lazić je uspeo na estradi kad je bio NAJDEBLJI! OVA NAŠA PEVAČICA IMA NAJVIŠE BRAKOVA IZA SEBE! Nije Nataša Bekvalac, šokiraćete se kada saznate!

“Desingerica neće nastupati kad MOJA ĆERKA PORASTE!” Pevač o kolegama: Darko Lazić je uspeo na estradi kad je bio NAJDEBLJI!

Objavio: RHT
13/08/2024 7:56 PM

Desingerica neće nastupati kad MOJA ĆERKA PORASTE

Progovorio i o finansijama.

Foto Hypetv

Deni Boneštaj dugo je na estradi, a njegove pesme “Crno meče” i “Volim te na kvadrat” i dalje se slušaju.

U intervjuu za HYPE, objasnio je zbog čega pevači podižu cene nastupa.

“Ima toga, ali kako menadžer traži veći procenat, mi dižemo cenu. Gazde diže cenu pića da bi mogli nas da isplate, a mi dižemo da bismo mogli menadžera da isplatimo…”, opisao je Deni.

“Slabo šta ostane od novca”, dodao je on.

Desingerica neće nastupati kad MOJA ĆERKA PORASTE

Boneštaja smo pitali kako bi reagovao da njegova deca sutra odu na nastup Dragomira Despića Desingerice.

“Neće on tad pevati, a moja deca su mala. Ako se pojavi neko novi sa luđim idejama od Desingerice, biću za njih sigurno: ‘Tata, ti ne znaš ništa’… Ćerkica mi je bila na nastupu, koleginica Milena Sandić je dovela moju ćerku da me iznenadi. Imao sam tremu na nastupu. Ćerka sluša moju muziku, ali više sluša stranu”, izjavio je Deni.

Ako odluči da pođe očevim stopama i bude se bavila muzikom, Boneštaj će je podržati.

“Ja bih voleo, ali ne znam šta će ona odlučiti. Generalno u životu treba raditi ono što te čini srećnim. Šta god bude odlučila da radi, podržaću je”, rekao je Deni.

Foto Hypetv

O Darku Laziću

Mnogi komentarišu da bi Tanja Savić postigla veći uspeh na estradi da se nije udala pre više od deset godina.

“Nema to veze. Kažu i ako si debeo da nećeš proći na estradi, pa onda Darko Lazić je pre deset godina objasnio na estradi kad je bio najdeblji. On je uvek bio i biće Darko, bio mršav ili imao dvesta kila. Tu diktiraju pesme”, ističe folker.

Pogledajte šta je još Deni rekao o novom muzičkom talasu u videu u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner