Background adbanner
calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐOKOVIĆ STIŽE NA DOČEK! Novak potvrdio dolazak na balkon Starog dvora! TERORISTIČKI NAPAD U TURSKOJ! Stravični snimci, jedna osoba poginula, osmoro povređeno! ŠOK ODLUKA! Evo šta će Kulići uraditi zbog malog Željka, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Presekli i saopštili javno KARDIOLOZI U SRBIJI IZNENAĐENI ZBOG BROJA MLADIH SA SRČANIM PROBLEMIMA! “Svakodnevno dolaze ljudi tridesetih godina…” USPEH JE NEMINOVAN! Ovo su PET POSLOVA koji ne propadaju HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 13. AVGUST! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI, NE PROPUSTITE! TAMARA DRAGIČEVIĆ SE SKINULA MESEC DANA NAKON POROĐAJA! Evo kako sada izgleda, javnost u šoku! (FOTO) UMRO ČUVENI MILIJARDER! Ženio se šest puta, plaćao Kim Kardašijan da mu bude pratnja, a onda ju je URNISAO, život mu je bio skandalozan JEZIVI DETALJI IZ LIFTA U NIŠU: Pesnicama je udarao po glavi, pretio je da će joj izvaditi oči, pa je silovao “OTARASILA SI SE BUDALE, FUJ” Ovako je majka Katarine Živković pričala o njenom dečku, ŠOK DETALJI EVO ŠTA MOŽE DA VAM POMOGNE U OVIM VRUĆINAMA! Dr Nada Macura dala savete zlata vredne, jedna stvar će vas spasiti RIJALITI UČESNIK HITNO ZAUSTAVLJEN NA GRANICI! Sve mu izbačeno iz automobila, evo šta se dešava EVO KO ĆE VEČERAS PEVATI NA BALKONU PRED SRPSKIM SPORTISTIMA! Nastaće opšta pometnja CITY HYPE! Aca Lukas i Dragana Mirković priredili NEVIĐENI SPEKTAKL! Milica Pavlović se počastila SKUPOCENIM NAKITOM! (VIDEO) “MILJANA JE PONOVO TRUDNA SA IVANOM” Šok saopštenje uživo u emisiji, Jelena zanemela: “Željko će imati batu ili seku” Pevačici NESTAO OTAC, pa se javila sa SREĆNIM VESTIMA! (FOTO)

“On se HRANIO NA SONDU 11 meseci! To je bio POSEBAN PAKAO!” Srpska pevačica je RASTUŽILA NACIJU, a onda su došle SREĆNE VESTI!

Objavio: RHT
12/08/2024 2:44 PM

Srpska pevačica je RASTUŽILA NACIJU

Pevačicin život intrigirao je medije, a sve joj je krenulo na lepše otkako je rodila sina.

Foto:ATAImages

Nadežda Biljić u braku je sa Tomom Panićem sa kojim je dobila sina Longa.

Tokom trudnoće ona je imala više komplikacija, te se porodila u sedmom mesecu, a noć pred porođaj dobila je dijabetes.

“Zanimljivo je što smo moja majka i ja imale slične porođaje. Ona je mene rodila u 39 nedelji trudnoće, to je sam ulazak u deveti mesec, bila sam u inkubatoru. Mislim da je u tom momentu mog života bilo previše stresa, prouzrokovano raznim stvarima. Doktorka mi je rekla da šećer nije kriv, neke druge stvari su bile u pitanju”, ispričala je Nadežda.

“Proglašeno je VANREDNO STANJE”

“Imala sam šećer na granici i nisam jela slatko celu trudnoću. Noć pred porođaj sam imala 26,4 i tada sam prvi put primila hormonsku terapiju. Insulin, katastrofalno sam odreagovala. Taj dan kada sam otišla kući i izašla iz bolnice. Predsednik države je proglasio vanredno stanje, počela je korona. Ja sam se porodila 12 marta, a kući sam došla 16. marta 2020. godine. Više me je bolelo to što ne mogu da vidim dete, nego što bolujem od dijabetesa. Ja sam to vukla tri meseca dok me nije satro. Bilo mi je toliko loše, rođeni brat mi je takođe dijabetičar. Pa sam uzela aparat od njega da proverim i vidim da je 29,8 i onda sam otišla kod lekara i počela sam terapijom”, izjavila je Biljićeva.

Majka mi je pričala…

Foto: Youtube printscreen/Ami G show

Što se tiče trudnoće i prevremenog porođaja – ja sam hitno iz Valjeva prebačena za Beograd, ja nisam ni bila svesna. Sećam se kako je majka pričala kako se porodila sa mnom, identična priča. Došla sam u Narodni front, uzela sam kafu sa aparata i izvadili su mi krv, glikemija mi je bila visoka i prebacili su me u intezivnu negu da primim insulin.

Ujutru sam trebala da radim test amniocenteze, ali pošto nisam imala ni novčanik kod sebe, zovem ga i kažem mu da dođe hitno da radim taj test, on je krenuo, a u međuvremenu sve trudnice čekaju u redu da predaju papir kod doktora da vide šta treba da se uradi od pregleda, ideš na CTG posle i na ultra zvuk, to je normalan pregled svake trudnice.”

Foto ATA Images

“Ja sam došla, dajem parir, CTG nije bio dobar. A kada to nije dobro znači da dete nije dobro, načelnica Narodnog fronta me je preglada na ultra zvuku, skupilo se deset doktora i svi ćute i gledaju. Ja sam tražila da mi puste da čujem da li kuca srce, oni su mi dali i rekli su mi da moraju odmah da me porode. Dete je izgubilo plodovu vodu i pupčana vrpca više nema funkciju, dete spontano diše u stomaku. Meni se samo vratio film i rečenica moje majka koja mi je rekla da se isto tako porodila sa mnom”, opisuje pevačica.

Imao je KILOGRAM I TRIDESET GRAMA

“Došao je pedijatar kada sam probudila iz anestezije da me pita da li je muško ili žensko. Ne znam šta da kažem… Ja sam se porodila hitno carskim rezom, ali kada su muška deca pod stresom onda im se povlači polni organ i sećam se da sam taj dan sa sve kateterom i ranom krenula da ustanem. Tada je bila ekspanzija korone, nisam smela da ga uhvatim za ruke. Imao je kilogram i trideset grama, pampers najmanji je bio do pola njega, bio je crn, on je bio kao pauk. Ja nisam smela da ga pipnem, pomislila sam šta sam ja rodila, bio je premali, kao pivska flaša.

“Taj dan sam ga videla i taj dan su ga odveli sa Narodnog fronta na Institut za neonatologiju i tu je bio od marta do jula meseca. Doktorke na Institutu i sestre, svaka im čast, svaki dan smo zvali u određeno vreme, slali su nam slike deteta.

Ona je otkrila koliko joj je bilo teško u tim trenucima.

Srpska pevačica je RASTUŽILA NACIJU

“Samo ja znam. Nisam ni bila svesna šta se dešava, možda bi mi bilo teže da sam mogla da ga vidim. Možda bi mi bilo teže kada bi ga uzela na grudi ili kada bi imala priliku da ga dojim, možda bi mi bilo teže da se rastajem od njega svaki put.

Njen sin je imao nezreo jednjak, zbog čega je morao da se hrani na sondu.

“Da, hranio se na sondu 11 meseci. To je bio poseban pakao. Ne znam šta da ti kažem, on danas ima četiri godine i kad god mu priđem nosiću nikako ne da. Najteže je bilo njemu, najteže mi je palo kada sam gledala svoje dete i razmišljala da se on nikada neće osloboditi sonde i to što ja svoje dete ne mogu da uzmem normalno. Desilo se dva puta da mu se sonda izvukla i da su mu se pluća napunila vodom, pa smo morali da idemo u bolnicu da ležimo dva tri dana, da se ponovo vrati sonda pa kući, ali hvala Bogu sve je to iza nas”, ispričala je Nadežda Biljić u velikoj ispovesti za beogradske medije. 

Međutim, kako su u kasnijim intervjuima Nadežda i njen muž istakli, Longo je srećno dete i hvala Bogu lepo napreduje.

Hypetv.rs/V.M./Alo.rs

Sve vesti iz Imanja čitajte OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner