Background adbanner
calendar

Sreda 14. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI ESTRADNI RAT! Nagazila na koleginicu u emisiji “Preteres”: “Maja Nikolić je šizofreničarka” “Došao sam da razgovaramo o problemima, u septembru ću 7 dana biti u Podrinju” VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU RAZGOVARA SA NARODOM (UŽIVO/FOTO) SKINULA SE ĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ! Naslednica folkerke na jahti u minijaturnom bikiniju, sve puca (FOTO) “OPADALA MI JE KOSA, primala sam 16 INFUZIJA DNEVNO” Nela Vidaković o OGROMNOJ BORBI sa vantelesnom oplodnjom VUČIĆ U MALOM ZVORNIKU: Pozivam sve iz Krupnja, Ljubovije, Loznice da vas čujem i saslušam – Ne samo o litijumu ANITA DOBIJA PEDALU!? Procurele šokantne poruke, skandalčina u najavi! “MOJ OTAC MI NIKADA NIJE REKAO DA ME VOLI!” Specijalno izdanje emisije “SHOWBLIZ” Nela Vidaković za klavirom u studiju HYPE TELEVIZIJE MILAN MAGLOV POSTAJE TATA! Šok objava, sve iznenadio! Podelio fotografiju, narod u neverici! Srpski influenser ne krije radost (FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ NIKAD ISRENIJE:”Često čujem onu priču, lako je njoj, ona ima” HYPE TV PROGRAM ZA ČETVRTAK 15. AVGUST! Lea Stanković u Kartama na sto iskreno o Andriji Jo! ŠOK ISPOVEST! RASKRINKAVANJE RIJALITI PRODUKCIJE “Honorar mi je bio SAMO 100e, a ugovor su mi dali da pročitam TEK U KARANTINU!” Bivša učesnica šokirala o pravilima (VIDEO) CITY HYPE! Tozla progovorio o Gastozu! Zorja nikad iskrenije o Teya Dori! (VIDEO) ŠOK! STANISLAV I MAJA RASKINULI!? Drama na moru! Nastao haos, leti perje, rade pesnice! SKANDALOZNO! ĆERKA HARISA DŽINOVIĆA NAPRAVILA HAOS! Đina ne nosi DONJI VEŠ! Skandalozan snimak zaprepastio javnost, a šta će joj na to tek reći tata? “Devojka i ja za PUTOVANJE IZDVOJIMO 15.000 EVRA!” Lux otkrio i kog tiktokera NE VOLI! (VIDEO) ŠOK PRIZNANJE! Adama Adaktara vrbovao šef kriminalne bande?! Punih 10 godina ćutao o ovome

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TROJE RIJALITI UČESNIKA POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Policija na licu mesta izvlači TELA iz SMRSKANOG automobila

Objavio: RHT
14/08/2024 3:29 PM

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Učesnici rijaliti programa “Veliki brat” poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada su na putu Obrenovac-Šabac automobilom sleteli u reku.

Foto: ATA images/YT printscreen/Veliki Brat/Tanjug
Foto: ATA images/YT printscreen/Veliki Brat/Tanjug

Tog 27. decembra su nas zauvek napustili Zorica Lazić (24) sa Kosova, Stevan Zečević Zeka (24) iz Novog Sada i Elmir Kuduzović (26) iz grada Gračanica kod Tuzle.

Loše vesti su od jutra obišle ceo region. Nema ko tog dana nije pričao o pogibiji troje mladih ljudi koje smo iz dana u dan gledali na televiziji, u tada popularnom rijalitiju.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Zorica, Zeka i Elmir nakon što su izbačeni iz “Velikog Brata” sa svojim rijaliti cimerima, među kojima je bila i tada omiljena Tanja Obradović, često su putovali kako bi gostovali po diskotekama i na taj način zaradili novac, družeći se sa fanovima.

Foto: YT printscreen/Veliki Brat/Tanja Obradović

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) TROJE RIJALITI UČESNIKA POGINULO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! Policija na licu mesta izvlači TELA iz SMRSKANOG automobila

Foto: YT printscreen/Veliki Brat/Tanja Obradović

Foto: YT printscreen/Veliki Brat/Tanja Obradović

Svako od njih je organizovao gostovanje u svom gradu, a te noći hteli su da odu na žurku u Loznicu, gde je trebalo da budu specijalni gosti. Taj put je organizovala upravo Tanja, jer je Loznica grad iz kojeg ona dolazi.

U gostovanju na HypeTV, Obradovićeva je ispričala detalje stravičnog udesa. U potresnoj ispovesti, ona je otkrila da je imala jezivo predskazanje samo dan pre.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Tanja Obradović

Foto: HypeTV/Nedokazani/Tanja Obradović

Kako je ona ispričala u emisiji “(NE)DOKAZANI” krenuli sa dva vozila – u jednom su bili bivši učesnici rijalitija Jelena Žeželj, Tanja Obradović i njena sestra Ivona, dok su se u drugom automobilu nalazili Zorica, Stefan, Elmir i Vladimir Sarić. Vladimir je jedini preživeo ovu tešku saobraćajnu nesreću.

TRAUME OD PRIZORA KOJI JE VIDELA SVOJIM OČIMA TANJA IMA I DAN-DANAS

– Nije imao majicu ni patike. Bilo je strašno! Ščepala sam ga i pitala šta je to uradio mojim prijateljima! Šokirala sam se kada mi je rekao “Nisam ja! Nisam ja vozio Elmir je!” Ja moram da napomenem, ja zaista ne znam šta je istina i da li su se njih dvojica zamenili.

Foto: HypeTV/Nedokazani/Tanja Obradović

Foto: HypeTV/Nedokazani/Tanja Obradović

Tanja se u emisiji “(NE)DOKAZANI” prisetila svih detalja koje je potisnula godinama koje su usledile.

– Dugo me je progonila krivica, osećaj krivice jer smo baš išli u Loznicu, u moje mesto. To je bio baš strašan osećaj. Nekako me je taj dan sve navodilo da ni ne treba da krenemo na taj put, ne znam da li znate taj osećaj u stomaku. Previše je bilo tih nekih “znakova” i “opomena” pred sam put. – otkrila je Tanja u emisiji, pa detaljno opisala sve što joj se dešavalo, a što nikako nije moglo ni da nasluti na tragediju koja će se dogoditi.

Tanja je otkrila da se seća svega, tamnog puta, rečice, vinograda i automobila okrenutog na krov. Ona nikada neće zaboraviti koliko je molila sve da pomognu njenim prijateljima.

“NIKOGA NIJE BILO DA IM POMOGNE”

Kako su tada pisali mediji po prvim informacijama, Elmir je vozio veoma brzo, a nekoliko minuta pre nesreće Tanja ih je pozvala telefonom i zamolila ih da uspore.

Foto: YT printscreen/Veliki Brat/Tanja Obradović

Foto:: YT printscreen/Veliki Brat/B92

Foto: YT printscreen/Veliki Brat

– Znate onaj osećaj u stomaku kada vas zagolica tokom vožnje, e taj osećaj sam imala u momentu kada smo prolazili pored mesta na kojem su se slupali. I sama od sebe mi nadošla misao “Oni su poginuli”! I to je bilo pre nego što smo saznali da su se survali dole! – govori Tanja sa knedlom u grlu u emisiji “(NE)DOKAZANI”.

Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani
Foto: (NE)DOKAZANI/ Nedokazani

Ispred ulaza na most preko reke Vukodraž vozilo je izletelo iz krivine, letelo dvadesetak metara, prevrnulo se na krov i završilo u ledenoj reci. Kada je videla šta se desilo, Tanja je pokušala da skoči u ledenu vodu kako bi im pomogla, ali su je prisutni sprečili. Tanja i Jelena su od tuge i šoka pali u nesvest.

– Odvezli su me u nesvesti u bolnicu i sve vreme su me agali da su živi, da su samo povređeni. A onda sam videla na TV-u da prenose da su poginuli. Tako sam saznala. – priča Tanja do detalja svoju ispovest o kobnoj noći.

– Taj snimak izvlačenja vozila i tela se pojavio na YT, sve su snimali, ja dugo nisam mogla da ga pogledam.

Produkcija rijalitija odlučila je da se njihov šou tada prekine, ostatak ekipe pušten je kući i to je bila jedina sezona koja nije imala pobednika.

Potresnu ispovest 17 godina nakon stravične nesreće koju je gledala svojim očima, pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner