Background adbanner
calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“I DALJE SAMO TI…” Šok oglašavanje Tačkaste Mare nakon raskida sa Babićem: Uputila jasnu poruku, očekuje se HAOS! “SAMO JE JEDNA DIJAGNOZA I JEDNA ŽELJA, A TO JE ŽIVOT” Suzana Petričević o borbi sa opakom bolešču DRAMA U PARIZU PRED ZATVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA! Hitno evakuisan Ajfelov toranj “MA TAKO JE! IDEMO!” Jelena Đoković čestitala našim vaterpolistima na osvojenom zlatu na Olimpijadi “NE MOGU DA VERUJEM” Jelena van sebe zbog Miljane i Ivana, njena drugarica raskrinkala u kakvom je stanju! DEJANA ŽIVKOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA SEDAM MESECI NAKON POROĐAJA! Manekenka se skinula u kupaći, pa u prvi plan stavila pločice na stomaku! (FOTO) NOVA JANJUŠEVA OBJAVA POSVEĆENA BRATU KIDA DUŠU! Poručio mu da još uvek sanja da su zajedno! (FOTO) KO JE IRENA RADULOVIĆ? Bila je pet godina u vezi sa Andrijom Miloševićem, a sada je žena influensera Jovana Radulovića Jodžira! SRBIJA JE OLIMPIJSKI ŠAMPION U VATERPOLU! Zlatni “delfini” na vrhu piramide! Srbi nadmašili svetskog prvaka Hrvatsku! MILICA PAVLOVIĆ DRASTIČNO PROMENILA IZGLED! Do sada u ovakvom izdanju nije viđena, evo šta je uradila! TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pevačica nosi trakice umesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) HITNO SE OGLASIO TAKI MARINKOVIĆ! Otkrio sve o Maji i Stanislavu, pa im poručio samo jedno! POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O LJUBAVNOM ŽIVOTU! Pevačica otkrila da li ima novog dečka nakon burnog razvoda! SMRT U KRALJEVSKOJ PORODICI! Hari i Vilijam izgubili važnu osobu, uzro smrti nije poznat! SUTRA ĆE BITI ISKLJUČENJA VODE NA OVE DVE BEOGRADSKE OPŠTINE! Ovo je detaljan spisak po ulicama, proverite da li ste na njemu!

MINISTAR DAČIĆ POKAZAO PRIJAVU SKUPA: Opozicija prjavila jedno, a uradili sasvim suprotno!

Objavio: RHT
11/08/2024 12:27 PM

Ministar Dačić pokazao prijavu skupa

FOTO TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIÆ/ bs

Ministar policije Ivica Dačić prokomentarisao je proteste opozicije u Beogradu gde se osvrnuo na prijavu skupa.

Dačić je istakao da su se tokom inetervecija držali policijskih ovlaštenja te da niko nije povređen i da je time pokazano da ne žele nikakve sukobe.

-Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je jutros rano uspostavilo normalno funkcionisanje železničkog saobraćaja intervencijom bez upotrebe sredstava prinude. Želim da kažem da smo se striktno držali policijskih ovlašćenja, ni jedno lice nije povređeno u policijskoj intervenciji. To je veoma važno upravo jer time pokazujemo da ne želimo nikakve sukobe.

-Želim da počnem od početka, mirno okupljanje je slobodno u Srbiji. Policija nikada nije, i niti će sprečavati mirno okupljanje. Isto tako svaka sloboda ima i svoje ograničenje, ograničenje je to da ne sme da se krši zakon, da ne sme da dođe do narušavanja javnog reda i mira, ugrožavanja bezbednosti drugih ljudi i bezbednosti zemlje. Takođe postoji zakon koji reguliše kako se prijavljuje održavanje skupa. I zbog toga želim da vam kažem da policija ozbiljno pristupa tome – rekao je Dačić i pokazao prijavu jučerašnjeg skupa.

FOTO TANJUG/ JOVANA KULAŠEVIÆ/ bs

-Skup je prijavljen 30. jula i prijavljen je kao stacionarni skup na Terazijama. Onda je kasnije 7. avgusta, organizator Nebojša Petković, u čije je ime predao Marko. Kovaćević, su dostavili dopunu prijave skupa gde oni kažu “u 19 časova počinje stacionarni deo skupa na. Terazijama gde će se građanima obratiti govornici. U 20 časova počinje šetnja kroz ulicu Kneza Miloša do raskrsnice sa Višegradskom. Okvirno trajanje skupa je dva sata.

-Nebrojano puta su obavljeni razgovori gde je iskazana naša želja da sve protekne mirno, niko nikada nije rekao da će se ponašati suprotno – istakao je ministar Dačić.

Dačić kaže da je procena policije bila da se okupilo oko 27 hiljada.

– Sve što se desilo nakon skupa je pokazalo razliku između mirnog okopljanja i javnog pozivanja na remećenje reda i mira, čak i da se upotrebe kamenice – kazao je. Dačić te pomenuo da je bilo poziva i an protivpravnu borbu zarad ostavrivanja ciljeva.

Kako kaže nekoliko puta su ih upozoravali na ponašanje, ali da nisu žeeli da stanu.

– Ukupno je dovedeno 14 lica zbog sumnje da su izvršili krivična dela – rekao je. Dačić te pomenuo da među privedenim ima i stranih lica.

Kaže da policija radi na identifikaciji drugih lica i da će biti podnete prijave protiv svih, i na kraju je zahvalio policiji na visokoj profesionalnosti, te da je na nogama više od 2.000 policajaca.

hypetv

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner