Background adbanner
calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VRELA FOTKA ANE IVANOVIĆ! U uskoj haljini sa prorezima i bez brusa zapalila društvene mreže, ovo niko nije očekivao! IZNENADA UMRLA JUTJUBERKA U 30. GODINI! Otkriven uzrok smrti VLAŽNA I NAULJENA! Skinula se naša manekenka u petoj deceniji i pokazala čime raspolaže, muškarcima popadale vilice (FOTO) SLEDI NAM TEMPERATURA +42°C! Za Preobraženje stiže vremenski preokret u Srbiji! SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE UDATA ZA NAŠEG KOŠARKAŠA! Ne voli da se eksponira, prava je lepotica, a evo čime se bavi (FOTO) DR GORDANA NIKIĆ U “SADA I OVDE” KOD SNEŽANE DAKIĆ! “Zašto ljubav BOLI, šta je novi stil ljubavi, a šta emocionalno zlostavljanje? ŠOK OBRT! TEODORA UHVAĆENA SA NJIM U PROVODU BEZ BEBICE! Delićevu je ovaj rijaliti učesnik pipkao po grudima! (FOTO) NAJNOVIJA VEST! Avion Donalda Trampa PRINUDNO SLETEO! Ovo su detalji ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLEČIVA BOLEST PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA! Pevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! OVAKVU ČESTITKU SU MOGLI DA DOBIJU SAM OD MARIJE ŠERIFOVIĆ! Pevačica uputila snažnu poruku košarkašima nakon osvajanja bronze na OI! FOTKA BOGDANA BOGDANOVIĆA SA PORODICAMA OBIŠLA CEO SVET! Ovaj njihov trenutak i danas se pamti! (FOTO) OLJA KARLEUŠA BILA NA IVICI DA IZGUBI ŽIVOT! Pevačica prošla kroz pakao, otkrila sve detalje! OVO JE SIN SVETISLAVA PEŠIĆA! Marko je direktor je čuvenog košarkaškog tima, a tek kako mu žena izgleda! (FOTO) “JA SAM TI ĆERKA, POGREŠIO SI BROJ” Janjuš greškom SLAO PORUKE njoj a sve pročitala mala Kruna (FOTO) DRAGANA MIĆALOVIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA BEZ TRUNKE ŠMINKE! Mlada glumica novom objavom oduševila pratioce! (FOTO) BRANKO BABIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU! Srpski milioner smuvao Milicu, a evo gde ju je upoznao! (FOTO)

SVE LJUBAVI BOGDANA BOGDANOVIĆA! Ove lepotice nisu odolele kapitenu naše košarkaške reprezentacije, a jedno ime je svima poznato!

Objavio: RHT
10/08/2024 1:22 PM

SVE LJUBAVI BOGDANA BOGDANOVIĆA!

Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages

Ljubavni život Bogdana Bogdanovića uvek je privlačio pažnju. A iako košarkaš čuva svoju privatnost od medija, mnogo toga smo uspeli da saznamo.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović (30), koji već godinama igra za NBA tim Atlanta Hoksa, pre nekoliko dana je postao kapiten reprezentacije Srbije.

SVE LJUBAVI BOGDANA BOGDANOVIĆA!

Popularni sportista oduševljava svojim igrama na košarkaškom terenu, a uvek je važio i za miljenika devojaka.

Bogdanović, međutim, nikada nije pričao o svom privatnom životu, ali je nekoliko njegovih veza dospelo do javnosti. A među onima koje su uspele da osvoje njegovo srce ima i nekoliko dobro poznatih imena.

Prema pisanju medija, Bogdan Bogdanović je početkom 2014. godine uplovio u romansu s manekenkom Anjom Škuletić. A tokom njihove veze on je više puta delio njihove romantične trenutke na Instagramu.

Jednom prilikom je podelio da mu se ona pridružila i na pripremama, a pisalo se o njihovoj velikoj ljubavi. Ona je, međutim, potrajala do 2015. godine, kada su se razišli. Anja se potom udala za manekena Dušana Šušnjara, s kojim je zasnovala porodicu.

Čuvena je i Bogdanovićeva veza s glumicom Jovanom Stojiljković, koju smo gledali u nekim od najuspešnih domaćih ostvarenja, uključujući seriju “Južni vetar” i film “Vera”.

Mediji su pisali da se par upoznao preko glumice Jelisavete Orašanin Teodosić, kao i da su se verili samo pet meseci kasnije. Kako je njihova zajednička prijateljica otkrila za domaće medije, ona mu je i ranije privukla pažnju ulogom u filmu “Panama”, a svidelo mu se što je ostala skromna i pored velikog uspeha.

Međutim, Bogdan se preselio u Ameriku zbog posla, a udaljenost je učinila svoje i bilo im je teško da održavaju vezu, pa su se uskoro razišli prijateljski.

Najpoznatija ljubav Bogdana Bogdanovića bila je ona s teniserkom Olgom Danilović, inače ćerkom legendarnog košarkaša Predraga Saše Danilovića.

Oni su zajedno proveli dve godine, a nijednom nisu govorili javno o svojoj vezi.

– Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vreme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Za sve u okolini važili su za skladan par – rekao je jednom prilikom izvor za domaće medije.

Međutim, oni su se posle dve godine rastali, bez teških reči i u prijateljskim odnosima.

– Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama – rekao je tada izvor blizak paru.

Još jedna manekenka koja je navodno osvojila srpskog košarkaša je lepotica i dizajnerka Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Nije poznato kada su se zaljubili naš Bogdan i lepa Amerikanka, kao ni jesu li još uvek zajedno.

Hypetv.rs/Blic/Kurir/Glossy/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner