Background adbanner
calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LEKARA? Obišla pola grada da pronađe LEK? (VIDEO) MAJA MARINKOVIĆ HITNO MORA KOD LEKARA ZBOG ZADNJICE?! Izdeformisala se i otišla na stranu, fanovi zabrinuti, ŠOK PRIZOR “Od izjava ljubavi sam bežala” SUZANA PETRIČEVIĆ:”Emotivno sam bila sakata!” Slavlje u DOMU MIRKA ŠIJANA! Veoma je ponosan, evo o čemu je reč (FOTO) MILOŠ VUČEVIĆ PREDSTAVLJA REZULTATE 100 DANA VLADE: ima moćnu poruku za građane: Srbija radi (VIDEO) ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UHAPŠEN BIVŠI DEČKO KAJLI DŽENER! Procurile stravične fotke iz Pariza, bio na utakmici naših košarkaša, pa napravio HAOS HYPE TV PROGRAM ZA SUBOTU, 10. AVGUST! Ekskluzivno “Sada i ovde” i “Pretres” NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift LULE PLJUGICA PROGOVORIO O RASKIDU SA DEVOJKOM! U emisiji “CarCast sa VaVanom” objasnio: “Nije mi odgovarala njena vizija i način života” LUSTER SAV U KRISTALIMA, TEŽAK 300 KILOGRAMA Nikolina Pišek pokazuje RADOVE U VILI VREDNOJ gotovo 2 MILIONA EVRA (FOTO) IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava u Nišu, ŠOKANTNO! KAĆA GRUJIĆ ISKRENO:”Muskarcima jeste teže u odnosu kada je žena sposobna” “HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO” Naša pevačica šokirala priznanjem, urnisala Melinu: “Mlađa sam od nje” PLJUGICA ŠOKIRAO PRIZNANJEM! U emisiji “CarCast sa VaVanom” otkrio sve o nameštenim poslovima koje je radio (VIDEO)

RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Pevačica ne može da se smiri zbog njegove smrti

Objavio: RHT
09/08/2024 11:06 AM

RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA!

Rada Manojlović poznata je kao neko ko često plače, ali i koga jako potresaju nepravda, bolest i smrt čak i ljudi koje ne poznaje.

Foto: Hypetv

Od kako je izgubila majku kao mlada, Rada je mnogo emotivna. Kada je čula da naš plivač Lazar Đukić udavio na takmičenju u Americi, pevačica ne može da dođe sebi. Podsetimo, srpski takmičar u krosfitu Lazar Đukić udavio se tokom takmičenja na jezeru u Teksasu u Sjedinjenim Američkim Državama. Đukić je predstavljao našu zemlju na najvišim međunarodnim takmičenjima u ovom sportu. Prema navodima tamošnjih medija tragedija se dogodila na jezeru u Fort Vortu kada je Lazar navodno izgubio snagu i ostao bez daha samo 100 metara pre cilja tokom plivačke deonice u Krosfit igrama.

Na društvenim mrežama su se posle tragedije pojavile brojne poruke, i snimci, na kojima se vidi da se Lazar davi, da publika viče, ali da spasioci nisu reagovali. Jedan od ovih snimaka prokomentarisala je i Rada Manojlović, koju je ova tragedija veoma pogodila.

RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA!

– Čuj, oni će “sprovesti istragu”. Evo vam istraga, od osme sekunde dečko prestaje da pliva i počinje da se davi i niko ne mrda do kraja skoro minut! Treba vas goniti do sudnjeg dana! Ovo je komentar čoveka koji je po profesiji spasilac, kaže da je besan jer se jasno vidi žrtva utapanja. Takođe poziva na suđenja i zatvor. Šta više uraditi u ovom nepravednom svetu, dokle sve ovo ide! – napisala je Rada na platformi “Iks”.

– Gledam i neverujem da je ovo moguće ovo moguće!!! Gledaj ovo, pa ovo je užasno, a ovi degenerici šta stoje na ovim daskama i blenu, niko ne reaguje, jao ma ne. Žao mi i da delim ove snimke, žao mi da njegova porodica ovo mora da gleda jer ga ništa neće vratiti, ali ovo ne sme proći nekažnjeno! Sve najgore im želim! – poručila je Manojlovićeva. 

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner