Background adbanner
calendar

Petak 13. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IMA NADE ZA NJEGA! Samir Ramović ide na transplataciju bubrega! Sve detalje o donoru otkrio na društvenim mrežama (VIDEO) “UBIĆU TE, KUNEM TI SE” Jelena Ilić URLALA na Ivana: UŽIVO U programu MONSTRUOZNO PRETILA BLJAKUŠA! ANĐELA ĐURIČIĆ PRE OPERACIJE! Mlitava, puna celulita! Lice iz zone sumraka! Skandalozne slike koje bi najradije uništila (FOTO) LUKAS PESMOM “LOPOV” NAJAVIO FILMSKI SPEKTAKL! (VIDEO) RIJALITI TALOG! Anđela planirala SUICID PRED KAMERAMA, Zvezdan ROBIJAO zbog UBISTVA, svemu kumovali Dalila Mujić i Milan Milošević! Sebe smatraju “ELITOM” a danas “PROSE” na TikToku Predsednik Vučić u Zrenjaninu! “OVO JE NAJVEĆA GRINFILD INVESTICIJA U SRBIJI IKADA” SVI U SUZAMA ZBOG NENADA ĆUBIĆA: “Bio sam u domu, svaki dan smo jeli jedno jelo” Tamara Vučić razgovarala sa Majklom Daglasom! Evo šta je holivudski glumac rekao o Srbiji (FOTO) “ONA HITNO MORA U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU” Narod ogorčen na Anđelu Đuričić nakon što je isplivao STRAVIČAN VIDEO ODRŽANO SUĐENJE KECMANOVIĆIMA! Majka K.K. dopunila odbranu! Sledeće suđenje u oktobru MIONA PROVOCIRA KROFAKA! Nenad ne zna šta mu se sprema Šokantno! U Eliti rijaliti igrači se utrkuju ko je ranije postao kriminalac! Ponosni na to što su počinjali da se kriminalom bave sa 11 godina!(VIDEO) “Tea Tairović i Prijovićka nisu u istom rangu!” Olja Karleuša “Desingerica je potreban ovom vremenu” ANĐELA ĐURIČIĆ POSTALA I OSTALA PREDMET SPRDNJE! Nakon mirisanja PAZUHA, IZDUVNIH GASOVA, s*ksa pred kamerama, Zvezdan JEDVA pristao da joj stavi burmu! Blam! “MAJKA MI JE POSLALA PORUKU “JE L’ SI ŽIV?” Gasttozz o pokojnoj mami “Od njene smrti sam se promenio” PEVAČ TEŠKA SRCA PROGOVORIO O BOLESNOJ ĆERKI! “Moja Jasmina je invalid od rođenja”

PROFESORKA O PARTNERSKIM ODNOSIMA U PODKASTU “Sada i ovde” Šta je sve emocionalno zlostavljanje i zašto ljubav “boli”?

Objavio: RHT
08/08/2024 6:13 PM

PROFESORKA O PARTNERSKIM ODNOSIMA U EMISIJI “Sada i ovde”

Svake subote u popularnom terminu od 15 časova ide emisija “Sada i ovde”, autorke i voditeljke Snežane Dakić. Šta je sve emocionalno zlostavljanje i zašto ljubav “boli”? Može li da bude i obrnuto i kako prepoznati neskladan i uspostaviti zdrav odnos prema ljubavi.

foto: hypetv

PROFESORKA O PARTNERSKIM ODNOSIMA U PODKASTU “Sada i ovde”

Na ovu temu govori prof.dr Gordana Nikić koja je doktorirala psihologiju na temu partnerskih odnosa.

Koje je ljubavne veštine poželjno poznavati, šta su sve naše samosabotaže, kako se upoznati sa nekim bez velikih očekivanja i razočaranja. Ali i o neverstvu, otvorenim vezama, novim ljubavnim stilovima i velikoj razlici u godinama. Kroz ovu priču kao i uvek sprovešće vas autorka emisije “Sada i ovde”, Snežana Dakić. Ona je vodila zanimljiv razgovor sa uspehom psihoterapeutkinjom u podkastu “Sada i ovde” na Hype tv
koju možete pogledati u premijernom terminu u subotu 10. avgusta od 15 časova. A celu emisiju možete pogledati i na Hypeyoutube kanalu i mreži spotify.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner