Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽENA SKOČILA SA BINE! Šok na nastupu Amadeus benda: Devojku se bacila, a onda su joj se svi izmakli, UDARILA GLAVOM O POD! (VIDEO) HOTEL MOXY: Srce Beograda u novom svetlu i dimenziji! Kombinacija stila, zabave i pristupačnosti City Hype: Deni Boneštaj iskreno o mlađim kolegama!Miljana Kulić i Ivan Marinković ponovo zajedno?! “UBIJU ČOVEKA U TEBI, IZDALI SU ME” Zola van sebe, zabrinuo sve poslednjom objavom SLEDE NAM PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM! Hitno upozorenje RHMZ: Na udaru ovaj deo Srbije Miljana i Ivan SVE BLIŽI: Posle avanture sa Željkom – PONOVO SU ZAJEDNO (FOTO) “Bilateralni odnosi Srbije i Mađarske su na najvišem nivou” Dačić na sastanku sa ambasadorom Mađarske! Pijte ČAŠU DNEVNO ovog napitka i NEĆETE IMATI PROBLEMA SA PROBAVOM! UKI Q I SERGEJ PAJIĆ SE POMIRILI?! Procurio snimak kako se ljube, on je pribijava uz sebe i steže, SVI BRUJE O INTIMNOM MOMENTU “BORIĆU SE SVOM SNAGOM PROTIV KRIMINALACA I TAJKUNA”: Poručuje predsednik Vučić (FOTO) 8.8.2024. JE SUDNJI DAN! Izdaja voljene osobe, teške informacije i životni preokret! Neke očekuje preokret I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka pokojne voditeljke objavila srceparajući video, evo šta je poručila svima PEVAČICA ZAVELA BOGATOG CRNOGORCA?! MC Stojan je definitivno otišao u zaborav TUŽNA OBJAVA! RAZVODI SE POZNATA SRPKINJA NAKON 12 GODINA BRAKA! Oglasila se i sve obelodanila, pa brojne pratioce ostavila u šoku (FOTO) SVE PUCA, ANITA STANOJLOVIĆ SE UTEGLA! Sve joj se ocrtava! (FOTO) POZNATI INFLUENSER RONIO SUZE U EMISIJI “PRETRES” Otkrio najbolniji trenutak u životu, kada je njegova porodica ostala bez svega (VIDEO)

IVAN MARINKOVIĆ DOBIO STRAVIČNE VESTI OD ĆERKE LENE!? Pomirenje sa Miljanom Kulić ga je skupo koštalo!?

Objavio: RHT
08/08/2024 12:50 PM

Svi intrigantni detalji

Ivan Marinković je konačno izgladio odnos sa Miljanom Kulić sa kojom ima sina Željka. Bivši rijaliti učesnik je više puta govorio o bivšoj ženi Goci Tržan.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Naime, kako je istakao sa pevačicom nema baš dobar odnos. Marinković tvrdi da je teža za saradnju od Marije Kulić.

Otkrio je da je imao komunikaciju sa Lenom do prošle godine, ali da se odnosi sa Jelenom, Gocinom ćerkom iz prethodnog rijalitija, nisu naročito poboljšali.

Svi intrigantni detalji

Nisam se čuo sa Lenom. To je tek teška priča. Goca je teža za saradnju od Marije. To je mnogo zeznuto. Ne može ni da se priča na tu temu– rekao je Ivan, pa dodao:

Lena i ja smo se dopisivali do prošle godine. Osim odnosa sa Miljanom Kulić, Lena mi je zamerala odnos sa Jelenom u prethodnom rijalitiju i to sve što se desilo. Naravno da detetu to nije prijatno… Videćemo– zaključio je on, prenosi Srbija danas.

Naime, spekuliše se da je popularni par ponovo zajedno i da će mali Željko uskoro dobiti brata ili sestru.

Nakon što je Ivan doživeo ljubavni brodolom u rijalitiju sa suprugom Jelenom Marinković, on je rešio da promeni život iz korena.

Poznato je da Miljana i Ivan imaju sina Željka, što dodatno povezuje njihove živote. Ostaje nam da vidimo u kom pravcu će se razvijati njihov odnos.

Hypetv.rs/S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner