Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I KAMEN BI ZAPLAKAO! Ćerka pokojne voditeljke objavila srceparajući video, evo šta je poručila svima PEVAČICA ZAVELA BOGATOG CRNOGORCA?! MC Stojan je definitivno otišao u zaborav TUŽNA OBJAVA! RAZVODI SE POZNATA SRPKINJA NAKON 12 GODINA BRAKA! Oglasila se i sve obelodanila, pa brojne pratioce ostavila u šoku (FOTO) SVE PUCA, ANITA STANOJLOVIĆ SE UTEGLA! Sve joj se ocrtava! (FOTO) POZNATI INFLUENSER RONIO SUZE U EMISIJI “PRETRES” Otkrio najbolniji trenutak u životu, kada je njegova porodica ostala bez svega (VIDEO) PROCURELE INFORMACIJE IZ STANA MIONE I ŠA! Skandalozno, porodica pevačice u haosu!? I DALJE VANREDNO STANJE ZBOG OTKAZANIH KONCERTA TEJLOR SWIFT! Glavni osumnjičeni sve priznao! Hteo da ubije sebe i puno drugih ljudi “JA JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ DOBIO STRAVIČNE VESTI OD ĆERKE LENE!? Pomirenje sa Miljanom Kulić ga je skupo koštalo!? ZAPROŠENA FOLK DIVA DRAGANA MIRKOVIĆ: “Rekla je da, prihvatila je i prsten” (FOTO) PEVAČ U OZBILJNOM PROBLEMU! Sloba Radanović digao Crnu Goru na noge?! Zbog sina ostao bez mobilnog telefona! “BEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) DA LI JE OVO MOGUĆE? Đoković nije ni stigao u Srbiju na proslavu zlata, a već se čuju prve loše vesti za njega OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na HypeTV: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! PROROČANSTVO NE SLUTI NA DOBRO! Zastrašujuće! Ceo svet drhti, nova katastrofa!? PRIJEM U PALATI SRBIJA! Vučić primio srpske studente i srednjoškolce koji putuju u Kinu

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na HypeTV: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI!

Objavio: RHT
08/08/2024 11:24 AM

OVO SE ČEKALO!

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić ugostile su finalistkinju rijalitija Bojanu Pavlović.

OVO SE ČEKALO!
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

U prvom i jedinom oglašavanju nakon završetka rijalitija, gledaćete najpotresniju i najemotivniju ispovest ikada.

OVO SE ČEKALO!

Bojana Pavlović, bivša učesnica rijalitija koja je zauzela visoko sedmo mesto u finalu, u nikad iskrenijem razgovoru sa bliznakinjama Arsić, ogolila je dušu o svom tragičnom životu i odrastanju u domu za nezbrinutu decu.

Bojana je kroz jecaje govorila o odnosu svojom majkom, sestrama i ocu alkoholičaru i njegovoj nasilnoj smrti.

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ: BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i TRAGEDIJI!
Foto: Hypetv/ShowBLIZ/Bojana Pavlović

– U kom momentu si svoju majku prestala oslovljavati “mamom”, već “ženom koja te je rodila”? – glasilo je pitanje iz rubrike “Udar sedme sile”.

– Mene najviše boli što je odustala. Imala je sve uslove da nas uzme kod sebe. Država joj je nurila stan, sredstva, ali ona nas jednostavno nije želela. – govorila je Bojana kroz jecaje.

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ: BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i TRAGEDIJI!
Foto: Hypetv/ShowBliz/Bojana Pavlovic jeca u studiju

GUŠILA SE U SUZAMA

– Moj otac je bio alkoholičar. Ja njega ni ne poznajem bukvalno. Mene kada su tamo prozivali za alkohol, ja sam to najteže podnela, jer to ima pozadinu. Kažu da postoji taj gen za alkoholičare, ja sam se trudila da ne postanem kao on. A ni kao moja majka.

– Najvecu snagu sam skupila u želji da ne budem kao oni nikada! – gušila se u suzama Pavlovićeva, jedva uspevajući da izgovori svaku reč.

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ: BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i TRAGEDIJI!
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović jeca u studiju

– Moje sestre su to mnogo teže podnele i višr je sve to uticalo na njih, iako ja ovako sad reagujem! – govori nikad iskrenija Bojana.

OPTUŽENA DA JE MONSTRUM KOJI ISKORIŠĆAVA BOLESNOG DEČAKA IZ DOMA

– Znam ko je to. To je dečak koji je zaista bolestan. Ja sam bila njegov zaštitnik. Samo je meni verovao. Socijalizacija u domu “normalne” dece i dece koja “imaju problem” je bila česta i teška. Dom je to praktikovao i zaista je bilo uspešno.

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ: BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i TRAGEDIJI!
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Bojana Pavlović se slomila u sturiju

– Tako sam ja sa njim i razvila blizak odnos. On je krao, sam je radio te stvari, ja sam mu govorila da mora da prestane. – priča Bojana u emisiji ShowBliz EKSKLUZIVNO prvi put nakon što je optužena za navodno zlostavljanje.

– Spremila sam tužbe! Moraće krivično da odgovaraju! Ja sam uvek bila zaštitnik, nikada zlostavljač, baš zbog moje porodične tragedije.

– Da li si ikako na bilo koji način učestvovala u zlostavljanju te dece? – glasilo je konkretno pitanje.

– Ne! Nikada! – rekla je Bojana, pa do detalja objasnila sve.

OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ: BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovest o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i TRAGEDIJI!

Foto: YT printscreen/Zadruga official

Pored toga, Bojana se osvrnula sa svoj odnos sa Anđelom Šparavalo, njenim roditeljima, ali i prvi put govorila o svom odnosu sa sestrama.

– Čule smo se odmah posle rijalitija. Ponosne su na mene, nisu očekivale da ću biti toliko borbena – rejka je Pavlovićeva u emisiji ShowBliz koja se PREMIJERNO EMITUJE U PETAK U 21H na Hype TV.

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner