Background adbanner
calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KORIŠĆENJE RADNO NESPOSOBNE DECE ZA SKRNAVLJENJE” Bojana objavila nove OPTUŽBE: “Bila sam sa njom u domu” “Bilo kakvog KOPANJA NEĆE BITI još DVE GODINE!” Vučić o delovanju anti-litijumskih aktivista (VIDEO) Danas je SVETA PETKA TRNOVA! Ženama je ovo STROGO ZABRANJENO! Uroš Stanić URNISAO Kulićke zbog POMIRENJA SA MARINKOVIĆEM: “Obraz ĐON, ponovo ste se SLIZALE SA BUĐOLOM!” Ognjen Amidžić ZAKAČIO AUTO DOK JE VOZIO BEBU?! Evo gde provodi vreme sa ženom i ko se ne odvaja od njih! (HYPE PAPARAZZO) “U VEZI SAM GODINAMA, to VEŠTO KRIJEM!” Angeliina samo za HYPE otvorila dušu i otkrila GREŠKU IZ PROŠLOSTI (VIDEO) ŽENA OD SULTANA SE SKINULA! Sve se CEDI, a evo GDE IMA TETOVAŽU (FOTO) EVO KADA JE GOJAZNOST UZROKOVANA BOLEŠĆU, A NE HRANOM! Ako imate ove simptome hitno se obratite lekaru! KRALJ ČARLS POBESNEO ZBOG PONAŠANJA PRINCA HARIJA! Drama u kraljevskoj porodici ne jenjava! NIJE DUGO IZDRŽALA! MAJA PONOVO OTIŠLA NA “REMONT”! Marinkovićeva se pohvalila novom promenom! (FOTO) “To je moja LUDA GLAVA! Imao sam POVREDE!” Jodžir u Pretresu ŽALI što NIJE NASTAVIO SPORTSKU KARIJERU, a jedna ŽENA bi mu bila PODRŠKA (VIDEO) HEROJ NACIJE, NIKOLA JAKŠIĆ, ODBIO DA IGRA BITNU UTAKMICU ZBOG ISPITA! Studira veoma težak fakultet! MIONA I ŠA DANAS IMAJU RAZLOGA ZA SLAVLJE! Sve objavili javno, sada je sve jasno! (FOTO) “MOJA MAJKA JE IMALA PROBLEM SA ALKOHOLOM!” Jodžir GRCAO U SUZAMA pa se obratio Stefanu Usiljaninu: “Uf, šta si mi napravio brate moj, razbio si me!” Naša glumica POKAZALA STAN u kojem živi sa MUŽEM PILOTOM i opisala dnevnu rutinu: “Mislila sam da NISAM NORMALNA!” (FOTO) “MOJ OTAC JE BIO SA KSENIJOM PAJČIN!?” Najpopularniji influenser OTKRIO velike detalje! JODŽIR: “Majko izvini, ali jeste tako!”

“KORIŠĆENJE RADNO NESPOSOBNE DECE ZA SKRNAVLJENJE” Bojana objavila nove OPTUŽBE: “Bila sam sa njom u domu”

Objavio: RHT
08/08/2024 2:09 AM

“KORIŠĆENJE RADNO NESPOSOBNE DECE ZA SKRNAVLJENJE” Bojana objavila nove OPTUŽBE: “Bila sam sa njom u domu”


Bojana Pavlović, rijaliti učesnica optužena je da je navodno tukla i maltretirala decu iz doma za nezbrinutu decu. Štićenike sa kojima je živela. Konkretno jednog dečaka koji je bio sa posebnim potrebama, da navodno prosi kao i da je maltretirala ostalu decu.

Bojana je objavila večeras na Instagramu još jednu od optužbi ljudi koji se navode kao “štićenici” i navodni svedoci Bojaninog maltretiranja:

foto:Instagram/Bojana Pavlovic

“Bukvalno znam sve o tome. Jer i ja sam neko ko je bio štićenik te ustanove nažalost. I ja znam tog Marka, i tu Bojanu/na kako god svi smo odrastali u toj ustanovi. Ona ga je terala na sva moguća poniženja.,Da prosi svašta nešto. Em ga je tukla ne znam šta sve nije radila!!

Najgora moguća osoba sad glumi neku inspektorku propalu.. Glumi nešto sto nije i predstavija sebe u najlepsem mogucem svetlu. A pritom je ogroman manipulator i lažov mnogi od nas sticenika znamo nju i nama nije mogla te forice. I price da prosipa.. Toliko o tome”., glasio je prvi stori a potom i drugi:

Foto:Instagram/bojanapavlovic

“Sve je istina, Imali smo mali džeparac 3000 hiljade mesečno pa njoj nije bilo dovoljno pa ga je slala da prosi.”

“Ja sam bila u istoj grupi s njom i sa njim. Dve kuce su cinile jednu grupu i bili su isti vaspitaci i vaspitacice. Ja sam bila u 11 ona u 9. Tukla nas je i maltretirala. Njemu je crtala merdevine na plakaru sa markerom i ako se ne popne dobija batine. Al to su bas batine. Vaspitaci su znali za sve ali su cutali i nisu smeli da kazu jer je bila muskobanjasta i raspravijala se stalno.”

“NIJE GA ŠTITILA”

“Sto je rekla u prosloj emisiji sa Bebicom da ga je stitila nije istina. I to sto je rekla da on kad ukrade nesto, pa ona mu kaze da vrati je zato sto bi mu zapretila batinama a on se plasio. Sve je istina, Imali smo mali dzeparac 3000 hiljade mesecno. Pa njoj nije bilo dovoljno pa ga je slala da prosi.”, glasila je objava a onda se oglasila i Bojana nakon što je objavila ove poruke.

OGLASILA SE BOJANA

Foto:Instagram/ Bojana Pavlovic


“KORIŠĆENJE RADNO NESPOSOBNE DECE ZA SKRNAVLJENJE”

Argument 1-deca koja zive u Domu ne nazivaju se sticenicima medjusobno jer je to izraz koji koriste psiholozi i socijalni radnici.

Argument 2– poruka odasilje glamuroznoscu i sjajem. Koji se moze videti samo u naucnim formama kao sto je rijaliti program.

Argument 3– Sama kontradiktornost u drugom delu poruke gde se potvrdjuje istina da sam ja vratila ukradeno od strane Marka Jovanova o cemu sam pricala, odnosno kada sam demantovala lazi.

Argument 4– anoniman posiljalac?

Obrisane poruke?

Koriscenje radno nesposobne dece za postizanja prljavih igara u svrhu skrnavljenja Drzavne ustanove.”, napisala je Bojana demantujući da je ovo navodno osoba koja je bila sa njom u domu.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner