Background adbanner
calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Da li ste posetili KURVINGRAD? Nije izmišljotina, ovo je grad u Srbiji sa najbezobraznijim imenom PAKAO NA VRAČARU! Gori zgrada kod Hrama Svetog Save, gust dim kulja, stanari u panici (FOTO) “ANELI JE HTELA DA SE BACI SA NOROM SA TERASE!” Asmin ŠOKIRAO: “Hapšena zbog OZBILJNOG KRIMINALA” EVO ŠTA JE NAJBOLJI TENISER SVETA GOVORIO O PROŠIRENJU PORODICE! Nole:”Postoji mogućnost” “BEZ FOTOGRAFIJE NIŠTA!” Maja Seleš je u SIGURNOJ KUĆI dobila OVE SAVETE! Poslala APEL za sve žrtve nasilja (VIDEO) ŠOK! MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO?! Evo dokaza gde su uhvaćeni, ali i kako je reagovala Marija Kulić (FOTO) TAJNO SLAVLJE ZA KAĆU ŽIVKOVIĆ! Isplivali svi detalji evo šta se dešava u domu pevačice TUGA! PREMINULA GLUMICA KOJU SU SVI VOLELI! Izgubila životnu bitku u 70. godini APEL MUP-A NA OPREZ: Međunarodna akcija kontrole saobraćaja! Više od 8.000 prekršaja ŠOK PREOKRET! Posle svađe sve je slađe! Zoran Marjanović i Indy planiraju tajno venčanje? ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KOLIMA rano ujutru kako RADI OVO? Šok video sa PARKINGA MUZIČAR OTKRIO CELU ISTINU! Sani Trik FX opleo po reperima, pa do detalja objasnio sve o sukobu! A tek da čujete sa kim je za malo završio na sudu? LETNJI ZEMUN FEST OD 21. do 25. AVGUSTA! Evo detaljnog plana manifestacije! Uživaćete u muzici, filmovima, predstavama, radionicama, hrani…. ZASTAJE DAH! Vila Gorana Bregovića procenjena 2 miliona, a ima i hotel (FOTO) TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZABRINULA FANOVE! O njenim slikama bez šminke i perike svi bruje (FOTO) STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu

“UPOZNALI SU SE PREKO DRUŠTVENE MREŽE, odmah se spakovala i otišla kod njega u Dubai, baš kao i kod Asmina!” Isplivale šok informacije o Ahmićevoj prošlosti “Dao joj je KARTICU I LOVU” (VIDEO)

Objavio: RHT
07/08/2024 10:05 AM

Rani radovi!

Bivši rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, otkrio je nepoznate detalje iz života Aneli Ahmić tokom gostovanja u emisiji “ShowBLIZ” na televiziji Hype.

RANI RADOVI

Aleksandar Požgaj, odlučio je da obelodani sve ono što zna o Aneli Ahmić koja je osvojila drugo mesto u finalu rijalitija.

Aneli ahmić

“UPOZNALI SU SE PREKO DRUŠTVENE MREŽE, odmah se spakovala i otišla kod njega u Dubai, baš kao i kod Asmina!” Isplivale šok informacije o Ahmićevoj prošlosti
Foto: Instagram printscreen/aneli ahmic official/Privatna arhiva

Naime, on je dobar drug sa momkom koji je bio prisan s Ahmićevom pre nego što je ušla u rijaliti, a čije se ime često provlačilo tokom rijalitija.

Iako ona nikada nije spominjala misteriznog muškarca, Požgaj je do detalja opisao kako je njihova avantura izgledala.

“UPOZNALI SU SE PREKO DRUŠTVENE MREŽE, odmah se spakovala i otišla kod njega u Dubai, baš kao i kod Asmina!” Isplivale šok informacije o Ahmićevoj prošlosti
foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Mi smo bili prijatelji preko zajedničkog prijatelja, a on je skoro izašao iz zatvora. Oni su se dopisivali preko Instagrama, ona je već sutradan došla u Beograd i posle dva-tri dana su otišli za Dubai. Ivan je grajer i mnogo je dobar dečko! Ume da da i stvarno je galantan.

Nije mi rekao koliko je para potrošio, to mi je Aneli potvrdila u rijalitiju da je on njoj dao karticu i novac i da je ona išla da šopinguje po Dubaiju i Rimu. Ona je njega hvalila kako je veliki gospodin, ali kakav je to sloj devojke ako danas piše, a već sutra iz Sarajeva dođe u Beograd. – rekao je Aleksandar Požgaj.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Aleksandar Požgaj

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Aleksandar Požgaj

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Aleksandar Požgaj

– Oni se druže sada i ja ne ulazim u njihov odnos. Njega spopadaju i stalno mu pišu rijaliti učesnice. Verovatno jer au čuke dosta toga lepog o njemu. On je moj prijatelj. On je njoj dao lovu i karticu i ona je išla u šoping po Dubaiju. To sam i ja radio kad sam bio mlađi.

“ANITA STANOJLOVIĆ JE OČEKIVANO POBEDILA!”

– Očekivao sam pobedu Anite jer se buralo između nje i Aneli. Vrlo je bilo jasno da će pobedu odneti devojka koja je odabrala da bude majka tako mlada, po cenu da ostane sama sa detetom. Sa druge strane imamo Aneli koja je javno imala kiretažu. – govori Požgaj bez dlake na jeziku.

LINK ZA GLEDANJE:


Hypetv.rs/N.A/M.A.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner