Background adbanner
calendar

Ponedeljak 20. Maj, 2023

NAŠ PEVAČ KRIJE BURNU PROŠLOST: Sa 16 godina bio u ZATVORU?

Objavio: RHT
06/02/2022 5:30 PM

Srpski pevač Bojan Vasović Lexington sa 16 godina bio je u zatvoru sa majom i sestrom, a razlog za to je užasavajuć.

O pevaču Bojanu Vasković Leksingtona se malo zna, on vrlo vešto krije sve o svom privatnom životu, a nedavno je njegov rođak progovorio za medije. Naime, kako govori pevačev rođak, Bojan i dalje ima traume od vremena koje je proveo u zatvoru sa samo 16 godina. Malo ko zna da je Bojan završio iza rešetaka, gde je sa sestrom i majkom proveo osam meseci.

Kako rođak tvrdi, svaki put kada se priseti scena hapšenja bude mu muka, a jezivi prizori mu nikada nisu izašli iz glave.

– Nikad Boki to neće moći da prevaziđe. Često se budi u znoju, ima noćne more, a ponekad i napade panike. Opasne su to stvari kad vas uhapse na pravdi Boga, a vi ni krivi, ni dužni – započinje rođak i nastavlja:

– Stalno mu se vraćaju slike hapšenja, trenutka kada odvode i njegovu majku i sestru, zatim rešetke su mu stalno pred očima. Ipak je on bio još dete, a to ni stariji ljudi ne mogu lako da podnesu. Sve mu to jako teško pada, i danas kad vidi policiju, čak i saobraćajnu, veoma se uznemiri. Ostaće to trauma za ceo život, a šteta, nema boljeg dečka od Bokija – završava rođak.

Podsećanja radi, Bojan je 2006. godine kao dečak od 16 godina proveo osem meseci u zatvoru, a iza rešetaka su se našle i njegova majka i sestra jer se, navodno, u njihovom stanu na Bežanijskoj kosi skrivao Ratko Mladić. Nakon 11 godina trajanja sudskog postupka, Apelacioni sud je optužbi oslobodio Bojana, majku Ljiljanu i sestru Tatjanu jer nije bilo dokaza.

 

IZVOR: SCANDAL/HYPETV.RS

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner