Background adbanner
calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK IZGLED! Boki 13 otišao u manastir, pa se oglasio iz poznate pravoslavne svetinje BARBARA BOBAK OTKRILA ČIJE PESME NE PEVA NA NASTUPU! Sve iznenadila izjavom DARKO LAZIĆ PEVAO NA GEJ SVADBI! Šuške na sve strane, svi u transu zbog folkera! Važan dan za srpske klubove! ZVEZDA DOBILA PROTIVNIKA U PLEJ-OFU LIGE ŠAMPIONA! Crveno-beli izbegli najtežeg rivala! PUKLA TIKVA!? SVI DETALJI RASKIDA MIONE I ŠA!? Ovo je dokaz (FOTO) ŠOK TVRDNJA RIBARA! Zagrevanje Jadranskog mora uticalo na nestanak nekih vrsta riba PEVAČICA OGOLILA DUŠU, PROGOVORILA O BRAKU:”Možda previše očekujemo od sebe i od drugih, ljubav je velika žrtva” IVAN MARINKOVIĆ SE VRATIO POROKU?! Nakon Jelenine preljube nastavio po starom LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O SLOBI! Šokirala svojim priznanjem:”Vidim ga, čujem…” ISPLIVALA ISTINA! UDRUŽILI SE ASMIN I JANJUŠ! Aneli na aparatima! SAZNAJTE KOJI NAPITAK ŠTITI OD INFARKTA! Samo dve čaše ovog soka dnevno mogu da snize holesterol i krvni pritisak RETROGRADNI MERKUR ĆE POKOSITI SVE! Ovo su 3 znaka koji posebno treba da obrate pažnju na period od 5. do 28. avgusta SVAĐA KOD NENADA ALEKSIĆA U STANU, KOMŠIJE ŠOKIRANE!? DRAMA! Hitno reagovao otac repera ISPLIVAO ĐOKOVIĆEV GOVOR IZ OLIMPIJSKOG SELA! Nole poslao brutalnu poruku srpskim sportistima ANELI AHMIĆ U PANICI!APEL ZA POMOĆ! REAGOVALA POLICIJA! Ne može da dođe sebi „Upoznao sam je tek kroz njen dnevnik“: Otac Ane Frank koja je umrla u logoru u Aušvicu

HAOS! PEVAČICA DOBILA BATINE ISPRED KLUBA!? “Dva, tri puta ju je baš jako išamarao”

Objavio: RHT
05/08/2024 9:39 AM

Pevačicu napali ispred kluba

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah navodno je nedavno doživela veliku neprijatnost. Naime, ona je u Austriji pred sam nastup dobila batine.

Printskrin:Instagram/senida_h

Dobro obavešten izvor kaže da je pevačicu ošamario

 –Senidah je došla na vreme i sela u bekstejdž. Ništa nije ukazivalo na to da će se te noći desiti skandal. Možda pola sata pre nego što je trebalo da počne da peva, do ulaza u klub je došao jedan luksuzni automobil s bosanskim tablicama. Jedan čovek iz tog auta je otišao do ulaza u bekstejdž i pozvao je da odmah izađe. Ona je to uradila i rekla ostalima da se vraća brzo, čim završi razgovor. Kad je izašla, taj čovek ju je ošamario. Senidah se toliko zbunila da nije mogla ni da reaguje- priča i dodaje:

Pevačicu napali ispred kluba

Počeo je da viče na nju da se pravi mnogo pametna i da dobro zna da ima zabranu da peva. Pokušavala je nešto da mu objasni, ali nije mogla da dođe do reči. Dva, tri puta ju je baš jako išamarao. Taj lik joj je rekao da joj je ovo poslednje upozorenje i da odmah ode da kaže gazdama kluba, koji su s naših prostora, da neće moći da peva to veče i da joj nije dobro. To je i uradila, a zatim je preplašena s njim otišla u auto – istakao je naš sagovornik svojevremeno i dodao za kraj:

Senidah je bez znanja tih ljudi na svoju ruku ugovorila taj nastup u Austriji. Oni su saznali za to i odmah su napravili haos. Austrija je puna naših ljudi, svi su povezani i teško da bilo šta tu može da se sakrije. Mnogi od njih žive u ovoj zemlji i dovoljan je samo poziv da neko dođe i na svoj način reši problem. Pošto je deo novca uzela unapred, posle nekoliko dana je vratila novac i još jednom se izvinila zbog toga što su zbog nje doživeli neprijatnost kod gostiju koji su to veče došli da je slušaju. Obećala je i da će prvom prilikom opet doći u taj klub i popraviti situaciju. To veče je umesto nje muziku puštao di-džej, a razočaranoj publici su rekli da je Senidi iznenada pozlilo i da ne može da se pojavi na bini – završio je sagovornik.

Hypetv.rs/Kurir S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner