Background adbanner
calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK IZGLED! Boki 13 otišao u manastir, pa se oglasio iz poznate pravoslavne svetinje BARBARA BOBAK OTKRILA ČIJE PESME NE PEVA NA NASTUPU! Sve iznenadila izjavom DARKO LAZIĆ PEVAO NA GEJ SVADBI! Šuške na sve strane, svi u transu zbog folkera! Važan dan za srpske klubove! ZVEZDA DOBILA PROTIVNIKA U PLEJ-OFU LIGE ŠAMPIONA! Crveno-beli izbegli najtežeg rivala! PUKLA TIKVA!? SVI DETALJI RASKIDA MIONE I ŠA!? Ovo je dokaz (FOTO) ŠOK TVRDNJA RIBARA! Zagrevanje Jadranskog mora uticalo na nestanak nekih vrsta riba PEVAČICA OGOLILA DUŠU, PROGOVORILA O BRAKU:”Možda previše očekujemo od sebe i od drugih, ljubav je velika žrtva” IVAN MARINKOVIĆ SE VRATIO POROKU?! Nakon Jelenine preljube nastavio po starom LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O SLOBI! Šokirala svojim priznanjem:”Vidim ga, čujem…” ISPLIVALA ISTINA! UDRUŽILI SE ASMIN I JANJUŠ! Aneli na aparatima! SAZNAJTE KOJI NAPITAK ŠTITI OD INFARKTA! Samo dve čaše ovog soka dnevno mogu da snize holesterol i krvni pritisak RETROGRADNI MERKUR ĆE POKOSITI SVE! Ovo su 3 znaka koji posebno treba da obrate pažnju na period od 5. do 28. avgusta SVAĐA KOD NENADA ALEKSIĆA U STANU, KOMŠIJE ŠOKIRANE!? DRAMA! Hitno reagovao otac repera ISPLIVAO ĐOKOVIĆEV GOVOR IZ OLIMPIJSKOG SELA! Nole poslao brutalnu poruku srpskim sportistima ANELI AHMIĆ U PANICI!APEL ZA POMOĆ! REAGOVALA POLICIJA! Ne može da dođe sebi „Upoznao sam je tek kroz njen dnevnik“: Otac Ane Frank koja je umrla u logoru u Aušvicu

MATORA ZAPROSILA NOVU DEVOJKU?! Ona pokazala verenički prsten i napravila opštu pometnju (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2024 9:50 AM

MATORA ZAPROSILA NOVU DEVOJKU?!

Jovana Tomić Matora imala je burnu godinu za sobom. Prvo se udala u Crnoj Gori za Anitu Stanojlović, a onda je došlo do naglog obrta u braku, pa su se njih dve brzinom svetlosti razvele!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada je Matora uplovila u bliski odnos sa cimerkom Stefani Grujić. Njih dve su naočigled svih razmenjivale nežnosti u jednom trenutku. Šta se sa njima desilo nakon završetka rijalitija i da li su otpočele ljubavnu vezu još uvek se ne zna, ali je Stefani sada na društvenoj mreži Instagram otkrila da je zaprošena. 

Naime, njoj je stigla bračna ponuda, kao i verenički prsten.

MATORA ZAPROSILA NOVU DEVOJKU?!

foto: prinscreen/instagram/grujic_stefani

– Želim da ostatak života provedeš sa mnom. Volim te – stoji u poruci koja je stigla uz prsten, a onda je Stefani pokazala i sam prsten koji je dobila. Naravno društvene mreže su se usijale, a svi komentarišu da je to možda poklon od Matore. E sad sve je još uvek ostalo nja nagađanjima i tračevima, jer se ni jedna ni druga po tom pitanju nisu oglašavale.

foto: prinscreen/instagram/grujic_stefani

Svi čekaju Matorino saopštenje i potvrdu da je opet odlučila da se veže sa nekim. A ovoga puta sa bivšom cimerkom. A i svi znaju da je Tomićeva pravi džek.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/alo/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner