Background adbanner
calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VEČERAS NAJAVLJENO RASKRINKAVANJE ANELI AHMIĆ! SKINULA SE VOJAŽEVA DEVOJKA I POKAZALA INTIMU! Nikad vreliji kadrovi, reper će doživeti slom kada vidi! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? “ŽELIM U LOS ANĐELES” Novak Đoković nakon pobede: “Ovo je moj najveći uspeh u karijeri” MILENA RADULOVIĆ U SUZAMA! Oglasila se javno i otkrila razlog MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! O BAHAĆENJU I NOVCU! Srpski vuk sa Vol strita u emisiji “Male stvari” sa Snežanom Dakić EMINA JAHOVIĆ PRE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) SMRŠAĆETE DO 5 KILOGRAMA ZA SAMO PET DANA UZ OVAJ ČAROBNI NAPITAK! Jeftin je, priprema se za minut, a topi salo neverovatno SAVET ZLATA VREDAN! Ovo je način da manje trošite novca na račune, obavezno isključite jednu stvar! TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku IVAN MARINKOVIĆ U KLADIONICI! Procurila šok fotka “U MNOGE STVARI NE VERUJEM” Mina Vrbaški se oglasila nakon raskida sa dečkom, pa progovorila o PREVARI “Pevačice znaju da budu bahate” Stefan Subotić: ” Jedne se CENKAJU, druge NEĆE DA PLATE” HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK, 5. AVGUST! Ekskluzivno u “D-Cast-u” ispovest Dade Polumente! DIJETA PEVAČICE ČINI ČUDA! Ovo je njena tajna: “Prvih 15 dana je bilo teško! Izgubila sam i mnogo masti u predelu stomaka i struka”

ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao

Objavio: RHT
04/08/2024 4:55 PM

Asmin pakuje kofere i odlazi

Foto Hypetv

Asmin pakuje kofere i odlazi

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević već neko vreme uživa u Majamiju, gde ima stan. U ovom gradu u Floridi upoznala je svog partnera Asmina Durdžića, koji je duži period na Balkanu, a sada je odlučio da se priključi svojoj verenici.

Naime, kako je obavestio fanove, Asmin će uskoro krenuti put Sjedinjenih Američkih Država, a ovo je objavio na zanimljiv način. On je uslikao iseckani paradajz, objavio ovo na svom Instagram profilu, a potom dopisao sledeće:

– Pripreme za Majami! – napisao je Durdžić.

Photo: Printscreen Instagram/alibaba_durdzic

Inače, Asmin Durdžić  je nedavno pred kamerama Hype  televizije otišao ispred zgrade Lepog Miće kako bi se susreo s njim u četiri oka nakon žestokih uvreda, a onda o uputio u Rumu kako bi se obračunao sa “lažnom komšinicom” svoje partnerke Stanije Dobrojević, koja je nedavno iznosila niz optužbi o njihovim navodnim svađama, haosu i tvrdnjama da je Asmin isteran iz stana, situacija je dobila novu dimenziju.

Asmin urnisao Lepog Miću

“On je miš, skakavac, ne znam ni koje uvrede da mu uputim. Sada smo bili kod “lažne komšinice”, njena koleginica je pokušala da je zaštiti. Počela je da se trese, plače.. Potom je druga koleginica opisala Branku Popović koja će dobiti tužbu iz Majamija. Sve je namešteno, ti  telefonski pozivi posle rijalitija, da zovu ljude… Isto ta gospođa što se bavi ko zna čim, kod nje u stanu možeš da čuješ rijaliti iz joge, a ne iz rijalitija…To su takve gluposti koje te žene izjavljuju po emisijama“, rekao je on za Hype

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Ostavio sam cerku! Vristala je! Bivsa zena joj je dala prezime drugog coveka! Deni Bonestaj

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner