Background adbanner
calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TAČNA SATNICA svih mečeva četvrtfinala na EURO2024 SKANDAL NA IMANJU OPRE VINFRI! Dvojica momaka uhapšeni su na njenom ranču zbog pokušaja ovog zločina! TRUDNA MARIJA KILIBARDA NE MIRUJE! Voditeljka se u šestom mesecu trudnoće odlučila na ovo! “DECA SU MI SE RUGALA, ZVALI SU ME OLIVA!” Naomi Kembel progovorila o vršnjačkom nasilju koje je doživela! “NADAM SE DA ĆE POTRAŽITI STRUČNU POMOĆ” Vanja Ignjatović ključa od besa, uputila brutalnu poruku Ša i Mioni, reagovala i Tara Simov! ŠOK! OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ! Evo šta kaže nakon što je otkrivena njegova veza sa Indi, novi detalji o romansi! SIN SLOBE RADANOVIĆA POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Pevač pokazao naslednika u nesvakidašnjem izdanju KAKO SE REŠITI DOSADNOG KAMENCA?! Ova dva sastojka sigurno imate u kući, a otkloniće i najtvrđu prljavštinu! “NE SEĆAM SE LJUBAVI PREMA NJEMU, TO JE VRSTA PREVARE!” Milena Ćeranić o Nemanji Stevanoviću! Pevačica OTVORILA DUŠU! GDE SE SAKRITI KADA POČNE GRMLJAVINA?! Na ovo mesto niko ne bi pomislio, a najbolja je zaštita! PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM PRIJEMU U AMBASADI SAD-a: Ambasador Hil nasmejao sve svojim govorom na srpskom! NINA ĐOGANI OBJAVILA VIDEO IZ TERETANE I ODUŠEVILA PRATIOCE! Komentari se samo nižu, a ovaj deo njenog tela su svi primetili! “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO..” Tara Simov razbesnela pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vreme, evo šta je uradio! KONAČNO PRAVA ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića!? Evo šta se dogodilo zaista u kući porodične kuće Tošić-Karleuša ALEKS NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE! Objavila šok video nakon što je uhvatilo nevreme!

ŠOK OTKRIĆE: Naša PEVAČICA i VODITELJKA radile kao PROSTITUTKE kako bi izvlačile informacije od MOĆNIKA!

Objavio: RHT
06/02/2022 12:00 AM

Pandorina kutija se otvorila, a nova saznanja su nas dovela do toga da su svojevremeno nekada poznata voditeljka i pevačica, koja je bila izuzetno popularna, doduše, više zbog svog atraktivnog izgleda nego zbog pesama, radile kao elitne prostitutke.

One nisu imale klasičnog makroa, već ih je, prema tvrdnjama upućenih, angažovala Državna bezbednost.

Njihov zadatak tada je bio da zavedu moćne ljude, što im je lako polazilo za rukom jer su bile i lepe i poznate, pa su preko kreveta dolazile do saznanja koja su služila državnim službama. Političare, ljude iz podzemlja i biznismene privodile su u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu. Pevačica je noć naplaćivala 2.000 maraka, a ništa manje nije uzimala ni televizijska zvezda. Pored toga, obe su dobijale određenu finansijsku nadoknadu i od DB, a imale su i debelu zaštitu

Taj posao im je otvorio vrata. Kako tvrde dobro obavešteni izvori sa estrade koji su upućeni u tadašnja dešavanja, pevačica je imala ugovorene tezge u zemlji i inostranstvu, i to u najposećenijim diskotekama, a voditeljka je dobijala najbolje emisije. Na nastupe te zvezde su dolazili bogataši i predstavnici vlasti, a nakon što bi završila posao, odmah bi nastavila s klijentom u hotelu da se druži. Naruku joj je išlo to što je klijent već bio pod gasom, pa je lakše izvlačila informacije.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, njih dve su godinama radile za službu i znale su sve najmračnije tajne, planove moćnika, ali i kako se upravlja državnim poslovima. Ove su držale jezik za zubima jer je jedan pogrešan korak mogao debelo da ih košta. Iz ove kombinacije su izašle jer nisu mogle da podnesu sve veći pritisak. Iz posla je najpre izašla pevačica, a nekoliko meseci posle nje i voditeljka. One su se tada i povukle sa scene i dugo ih nigde nije bilo.

Voditeljka se sada tek ponegde pojavi, uglavnom na premijerama pozorišnih predstava, pa možemo da vidimo kako izgleda, da uživa u braku i srećna je. Nekadašnja pevačica potpuno je nestala iz javnog života. Ona je poslednjih godina posvećena porodici, nema je u medijima, dok o tezgama i novim pesmama i ne razmišlja. Ima privatni biznis i u tome je uspešna. Iako su u to vreme bile jako dobre, sada, kako tvrde izvori, njih dve nisu u kontaktu.

IZVOR: KURIR.RS/HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner